לחץ דם לא מאוזן

eliezer10

New member
לחץ דם לא מאוזן

אישתי בת 62 סובלת מלחץ דם גבוה שאינו מאוזן :התרופות שהיא לוקחת בבוקר :דיובאן 160 מג.- דימיטון 25 מג -וזודיפ 10 מג.- פרוקור 200 מג. בצהריים : דיזיוטיאסיד 25 מג. בערב : דיובאן 160 מג.- דימיטון 25 מג.- וזודיפ 10 מג. למרות כל התרופות היא לא מאוזנת - בבוקר בקימה 160-180- אחרי 3 שעות בבוקר יורד ל 140-150 ואחרי הצהריים שוב עולה ל 160-180 כך כל יום לחץ הדיסטולי תמיד בסדר היא לוקחת גם קומדין עקב אירוע לב ופרפרים שקרה לפני 5 שנים. מחלות רקע נוספות : סוכרת מאוזנת בכדורים וכן שומנים בדם טריגליצרידים וכולסטרול- מאוזנת נוסף על כך יש לה חלבון גבוה בשתן אך הקראטינין בדם בסדר היא לוקחת גם קיו 10 וכן ויטמין די בגלל מחסור. כן לקחה עד לאחרונה ברזל אך הפסיקה כי הערך כעת בסדר. היא לוקחת גם ויט מין די בגלל מחסור בדם היא סובלת מעודף משקל כ12 קג . מה ניתן לעשות עוד במסגרת רפואה משלימה-צמחי מרפא אך בטוחים באינטראקציות עם הכדורים שהיא לוקחת כולל במיוחד קומדין או טיפולים אחרים תודה אליעזר

0 אור 0

New member
קשה מאד להתאזן עם כל כך הרבה תרופות

ובודאי קשה להתחיל טיפול בצמחים במצב כזה, מאחר שרבים מצמחי המרפא החזקים בנושא לחץ דם אסורים לשימוש עם התרופות הללו, יחד עם זה יש אפשרות לטיפול ובתנאי שיש שיתוף פעולה של הרופא המטפל. אני מציעה להתחיל בשילוב של תזונה עם מגע או דיקור, ולאחר שתהיה התחלה של שיפור יכול להיות שאפשר יהיה להגיע למצב של הפחתה בתרופות. הכיוון של הטיפול הוא להפנות לשינוי אורח חיים שיכלול גם תנועה ועצות נוספות בתאום עם המטפל שילווה אותה. וכאמור, הכל צריך להיות בהסכמה של הרופא המטפל.

nadaval56

New member
קשה מאד להתאזן עם כל כך הרבה תרופות...

ולכן כדאי להפסיק איתן... לא, אני מקווה שברור לכל הקוראים (ואם זה לא ברור אני מיד מבהיר) שאין הכוונה להפסקה שרירותית של התרופות. כוונתי היתה להורדה של התרופות באמצעות הרופא. ישנם היום רופאים שתחום התמחותם - צמצום והחלפת תרופות. מפגש כזה הוא לא זול ויכול להגיע למחירים של 1000-1500 ש"ח אולם הוא שווה לדעתי כל שקל. מדובר ברופאים קונבנציונליים לגמרי שהבינו גם הם ש: עודף תרופות הוא לא בריא וכן ש: אנשים רבים מדי בעולם מתים כתוצאה מעודף תרופות. התחליף לתרופות: אז זהו. לרוב הרופאים האלו אין תחליפים לתרופות אלא הם לפחות מצמצמים את התרופות למינימום הנידרש. הם מנסים להחליף 3 תרופות בתרופה אחת ועל ידי כך לצאת בפחות נזקים או להחליף תרופה בתרופה דומה ולצמצם תופעות לוואי ועל ידי כך לא יהיה צורך בתרופה נוספת שבאה לפתור בכלל תופעת לוואי של וכו'.. מכיר מישהו באופן אישי שנגמר לו הפרקינגסון כתוצאה ממפגש התאמה מחודש של תרופות. נשמע הזוי נכון? הרופאים שטיפלו בפרקינגסון שלו טענו לאחר מעשה שבעצם הפרקינגסון שהיה לו במשך שנים ארוכות, לא היה פרקינגסון אלא פרקינגסיוניזם או משהו בסגנון, מילה שבאה לתאר שלא היה זה פרקינגסון אלא שהיו אלו תופעות דומות לפרקינגסון.. כך או אחרת, האדם אובחן כחולה פרקינגסון במשך שנים. ברגע שבא מישהו ואיגד את כל התרופות יחד, הוא בדק קונטראינדיקציות בין התרופות, הוא בדק האם יתכן שחלק מתופעות הלוואי של התרופות מצריכות את הקשיש ליטול תרופות אחרות שגורמות לתופעות לוואי אחרות שמצריכות עוד תרופות ו... בקיצור - לפעמים המפתח לרפואה המשלימה יכול להיות הפחתת התרופות ולא להיפך..

אסתר84

New member
הי

תראה בנושא הזה אחד הדברים הכי חשובים זה התזונה.. בנושא הטיפולים האחרים.. ברפואה משלימה. שימוש בתרופות משנה את המטרייה לגמרי. קשה מאוד לצפות מה יהיה המהלך של הגוף משום שהוא מגיב שונה כאשר הוא תחת השפעת כדורים וזה ממש משתנה בכל גוף. יתכן כי נכון לעבוד על הרגעה וניתן לחזק את הנפש... להגיד לך שניתן לשנות את המפה... זה כמו שאמרתי לך לא צפוי מראש. שבוע טוב אסתר

דנה שני

New member
יש מה לעשות

שלום אליעזר, ניתן לעזור בהורדת לחץ הדם על ידי דיקור סיני וצמחי מרפא. אמנם יכול להיות שייקח ללחץ הדם זמן להתאזן מכיוון שהיא מטופלת בכל כך הרבה תרופות ועדיין אין שינוי, אך לדעתי כדאי לנסות. בנוסף, יש בבית החולים אסף הרופא, במחלקת שיר"מ (שירותי רפואה משולבת) סדנה להורדת לחץ דם על ידי שינוי תזונה ואורח חיים. כדאי לך להתעניין - 08-9779931. בהצלחה

לחץ דם לא מאוזן

שלום, יש פיתרון למצב שבו אישתך נמצאת, אפשר וצריך להתאים לה תוספי תזונה, הומאופטיה ואולי גם לשלב שיטת טיפול אנרגטית כמו דיקור כדי לאזן את המצב. את התרופות הטבעיות יש להתאים לה כשבודקים אותן עם התרופות שהיא לוקחת ולא על ידי ניסוי וטעיה, אם אתה מעוניין להבין יותר איך אפשר לעשות את זה אני שולח לך לינק למאמר, שאומנם הוא כתוב עבור קהילת המטפלים ברפואה סינית, אבל אתה יכול להבין ממנו הרבה. להגיע אל המאמר לחץ כאן

shukidikur

New member
יש טיפולים שיכולים לעזור לה !

ישנם כמה שיטות טיפול טבעיות שניתנות לשילוב ביחד עם הרפואה הקונבציונאלית. אני מטפל בעיקר באמצעות דיקור ועזרים ייחודיים נוספים לטיפול בבעיות לחץ דם, הורדת שומנים בדם וניקוי כלי הדם. במקרה דומה של מטופל שלי הצלחנו לייצב את לחץ הדם על אזור ה- 130 לאחר כ-5 טיפולים (הוא עדיין לא סיים את סדרת הטיפולים המלאה). בדרך כלל סדרת טיפולים יכולה לעזור. כאמור הטיפולים ניתנים לשילוב ביחד עם הרפואה הקונבציונלית. כמובן שתחילת כל טיפול כרוכה בסקירת העבר הרפואי המלא והתאמת טיפול מתאים. אשמח לקבוע פגישת ייעוץ ראשונית - 0523642302 שוקי

למעלה