לחץ דם גבוה

reasonforall

Active member
לחץ דם גבוה

כתוצאה מבדיקה שיגרתית גיליתי שאני סובל מלחץ דם גבוה. אני במעקב, ובכל בדיקה התוצאות זהות. אני צעיר, לא מעשן, והגורם לא תורשתי. האם תזונה לא נכונה וחוסר פעילות גופנית עלולים להשפיע? בנוסף, האם יש דרכי טיפול טבעיים? ללא נטילת כדורים? תודה

0 אור 0

New member
טיפול בלחץ דם גבוה

ראשית אזהרה: לא במקרה לחץ דם גבוה נקרא הרוצח השקט. אם התגלה בבדיקה ל"ד גבוה אז חשוב להיות במעקב ולא להזניח. עכשיו משזה נאמר: בדיקה חד פעמית של לחץ דם גבוה יכולה להיות מקרית ללחלוטין, אפילו אני פעם נפסלתי מתרומת דם על לחץ דם גבוה , למרות שכל החיים לפני ואחרי , יש לי לחץ דם נמוך. אז במקביל לכך שתבדוק אם זה באמת משהו אמיתי, כדאי ודחוף לראות זאת כהזדמנות שמאפשרת לך לתקן את אורח החיים ולשפר את הבריאות. תיגש לנטורופת שיבצע אבחון של אורח החיים וימליץ לך על דרכים לשיפור - תוזנה, פעילות גופנית, טיפול רפלקסולוגי או דיקור ואולי גם צמחי מרפא חשוב לדעת: גם הרופא וגם המטפל צריכים להיות מתואמים, רבים מצמחי המרפא שמסייעים ללחץ דם אסורים כאשר לוקחים תרופות להורדת לחץ דם

reasonforall

Active member
תודה

תודה על התשובה. כרגע אני נמצא במעקב, אז המשך טיפול יתבצע מול הרופא. לא יוזנח כמובן. למען האמת אני גם תורם דם פעיל (פעם ב-4 חודשים) ולא הייתה בעיה בהתרמה אף פעם.

ינוקא1

New member
כמה דברים :

1. מה זה "גבוה" אם אפשר לשאול - מבחינת ערכים מספריים ? 2. תוכל בקלי קלות למצוא המלצות תזונה כאשר תקיש בגוגל "תזונה ללחץ דם". 3. אתה בחברה טובה - לרוב מקרי לחץ הדם הגבוה אין הסבר מבחינת הרפואה המערבית. 4. חוסר פעילות גופנית ותזונה לא נכונה משפיעים על כל דבר בגוף - לא רק על לחץ דם. חשוב לציין לגבי התחלת פעילות גופנית כי היא צריכה להיות מותאמת ליכולתך והדרגתית. 5. דרכי טיפול טבעיות - יש המון. השאלה שעולה לי בראש לשאול אותך זה "האם אתה יודע מה גורם לך ללחץ הדם ?" ואני לא מדבר כאן על אבחנה של דוקטור , אלא על מה אתה חושב שאתה צריך לטפל בו בחיים שלך. לפי התשובה שלך , תבחר את הדרך. ההרגשה שלי היא שאתה צריך דווקא טיפול כזה שמכווין יותר אל הרובד הנפשי - רוחני , ופחות טיפול שמכווין לרובד הפיזי. (קינסיולוגיה , דמיון מודרך , ביואנרגיה , פסיכולוגיה , אימון אישי וכו' וכו' כל אלו שיטות שיכולות להיות טובות - אבל חשוב גם מי המטפל ולא רק שיטת הטיפול)

reasonforall

Active member
תודה רבה

למען האמת אני חושב שאני דווקא צריך לשנות את הרובד הפיזי. לדעתי שם נמצאת הבעיה. אני אומר זאת כיוון ולפני כמה חודשים הייתי יותר פעיל במישור הזה, ולאחרונה כלל לא.

ינוקא1

New member
יכול להיות.

אבל אם הרגשתי כך , אני סומך על זה שיש לכך סיבה. זה כנראה קשור גם איכשהו לעניני האהבה בחייך - כנראה שיש שם משהו לא פתור. בלי קשר ללחץ הדם , כדאי שתלך לטיפול באחת השיטות הללו או שיטה דומה.

יתר לחץ דם

אם אתה עדיין לא לוקח כדורים, אז זה הזמן, כפי שאור כתבה, לפנות לנטורופת, ולשנות את אורח החיים שלך. תזונה לא נכונה יכולה לגרום לזה, מתח וחוסר פעילות גופנית הם גם סיבה מספקת. יש עוד המון גורמים (שקשורים למשל לכליות או לשרירי הצוואר), אבל בתשאול ובאבחון שיבצעו לך כבר יאתרו את מה שנכון אצלך. אני לא יכול לכתוב על כדורים מיותרים, אבל בהחלט אפשר לומר שהם לא הכרחיים, במידה ואתה מתחיל לטפל בעצמך, ואין זמן יותר טוב מ...עכשיו. הרבה בריאות!

לחץ דם בודקים לאשורו בבוקר , מיד לאחר

הקימה מהמיטה . בדיקה לאחר פעילות כל שהיא תשנה את הערכים . לרפואה הקונבנציונלית יש רק רעלים להכניס לך לגוף במקרה כזה וזה לא פתרון כי צריך לקחת את התרופות באופן קבוע

למעלה