לחץ בטסט

לחץ בטסט

אני בנאדם שנלחץ ממבחנים במיוחד כאלה שחשובים. איך אפשר לעבור טסט ראשון עם כל הלחץ-הרי צריך להראות שליטה ושאני מסתדר עם הכביש. השאלה היא בהנחה שאני מסוגל לעבור טסט ראשון מבחינת הרמה שלי... אני אשמח מאוד מאוד עם תוכלו לעזור לי...תודה רבה מראש!

מתן1002

New member
זה טיפות להרגעה..

אם אתה רוצה דרך אחרת .. פשוט תנסה לא לחשוב על זה יותר מדי

dani226

New member
מתן אתה טועה לדעתי...

לקחת רסקיו לפני טסט זאת טעות חמורה! כיוון שהרסקיו מוריד את רמת הריכוז שלך ב40% תחשוב כמה משמעותי זה עבור הנבחן בזמן הטסט. השיטה הכי טובה להרגע לפני טסט זה לאכול עוגה ולשתות קפה, וכמובן לעשות שיעור לפני הטסט. כמובן שהכי טוב להיות ראשון בטסט ולא שני!!! עשו לעצמכם טובה ותבקשו להיות שניים...

abcdcba

New member
גם התגובה שלו מגוחכת וגם התשובה שלך

מגוחכת. להציע מייד תרופות הרגעה ותחליפים חיצוניים זה דפוק! מי יכול להבטיח לו שעליו זה ישפיע לטובה? מי יכול להבטיח שזה יעזור לו ולא יפגע בו? גם התגובה שלך מגוחכת- ההכרזה שלך שהכי טוב זה להיות ראשון בטסט מגוחכת לחלוטין. יש אנשים שירגישו יותר בטוחים לסיים עם זה כבר בהתחלה וככה לא יילחצו, ויש כאלה שיעדיפו לראות קודם איך הטסטר מתנהג.

מתן1002

New member
למה תגובה מגוחכת?

היא שאלה איך אפשר להוריד את הלחץ בטסט .. אז המלצתי לה על '' רסקיו'' הטיפות נועדו להקל במצבי מתח וחרדה ככה שאני לא רואה מצב שבמקום שהטיפות יועילו הם יזיקו לה . פעם הבאה לפני שאתה מגיב סתם תחשוב..

abcdcba

New member
סתם?

למה מייד לפנות לתרופות ודברים חיצוניים? זה הפך להיות ככה: מה אני עושה אם אני לחוץ? לוקח רסקיו. זה דבר דבילי- קודם כל שינסה להרגיע את עצמו ולהשתמש בשיטות אחרות. מעבר לכך, מי אתה שתוכל להבטיח שהתרופה הזאת לא תשפיע עליו לרעה?!

מתן1002

New member
מי אתה שתוכל להבטיח שזה

לא יעזור לה? אני לא מבין על מה אתה מתכווח איתי פה? הרסקיו נועד להרגעה ולהורדת לחץ וחרדות .. למה שזה יפגע בה.. זה רק אמור לעזור לה..

L a S

New member
תחליט

כמובן שהכי טוב להיות ראשון בטסט ולא שני!!! עשו לעצמכם טובה ותבקשו להיות שניים... אז להיות ראשונים או שנייםXD ואין קשר לראשון או שני בתכלס=\

dani226

New member
הכי טוב לבוא בגישה של-אני עובר טסט

ראשון... חחח מקסימום לא תעבור אבל אל תהיה פסימי... תהיה שאנן עד כמה שאפשר

dani226

New member
חה חה חה

מפליא אותי שדרור עדיין לא העיף אותך מהפורום

אני לא נלחץ מטסטים

הדבר היחיד שמלחיץ בד"כ זה הכסף, יום טסט זה בסביבות 400-500 שקל שזה כולל 300 שקל טסט, אם לא עברת טסט ראשון אז יש אגרה מפגרת של איזה 115 שקל בנוסף לטסט, ושיעור חובה לפני הטסט, תאמין לי אם טסט היה עולה 100 שקל אף אחד לא היה נלחץ. . . זה מתסכל שסכום של שבוע עבודה נזרק לפח בגלל רבע שעה פלצנית ובכל זאת הרי שאתה מתחיל טסט למי יש זמן להלחץ בכלל? כולם עסוקים בלנהוג טוב כמה שאפשר

כבר שכחתי כמה זה האגרה

כל שני וחמישי מעלים, משרד הרישוי זה חתיכת גוף גנב תאבי בצע שסוחטים כסף מכל מה שרק אפשר, איך מוסברים עליית האגרות? עליית מחירי חידוש רשיונות הרכב? והכי מצחיק ככל שהמחירים עולים ככה השירות נהיה יותר גרוע,

almogas

New member
כן תאמין לי זה ככה..

ככה זה גם בתאוריה.. אתה בא וחורש רק בגלל שחבל על הכסף.. אני יכול להתערב איתך שאם נגיד לא הייתה עולה כסף התאוריה אנשים לא היו לומדים ביכלל.. פשוט הולכים ועושים תאוריה.. ובאמת בקשר לטסטטים זה מוגזם.. כל טסט איזה 400 ומשהו..זה מלא

למעלה