לחץ בחזה...??

o o z a

New member
לחץ בחזה...??

בוקר טוב יקירות

לפני שהתחלתי את הגלולת ברצף (לפני כ- 5 שנים) כאבי המחזור שלי היו מלווים תמיד בלחץ נוראי בחזה, מן הרגשה שהשריר שלי מתכווץ ממש בחזקה.. תמיד בצד ימין..זה מאוד הלחיץ אותי אך נרגע לקראת סוף המחזור..

כיום אני על גלולות ברצף, אחרי IVF 5 שלא הצליח... כמעט שכחתי מההתכווציות האלה אך פתאום מאתמול יש לי לחץ מאוד חזק, אין כאבים ביד בכלל, רק כיווצים בצד ימין בחזה....אני לא במחזור ואין לי כאבי בטן מיוחדים..

האם יתכן שזה סוג של התקף חרדה? מישהי חוותה דבר כזה?

(לפני חצי שנה היו לי כאבים דומים שהתחילו 3 ימים לפני צילום רחם ממנו חששתי ועברו איך שיצאתי מהצילום..)

זואילי

New member
גם לי יש

והייתי אמורה מתישהוא לבדוק את העניין ולהתחיל בפנימאי כדי לשלול דברים אחרים ולהגיע למסקנה שכנראה הכי הגיונית - התקפי חרדה..
אצלי זה במרכז. ממש בעצם החזרה ואז מתפשט כאילו מתחת לצלעות ומורגש גם בגב.
לפעמים אני בטוחה שזה התקף לב.

o o z a

New member
איזה כאב מלחיץ זה, נכון?

הוא מגיע כשיש לך ממה להיות בחרדה או גם "סתם כך"..

זואילי

New member
גם סתם כך

אבל אז אני חושבת אם קרה משהו, אם חשבתי על משהו, מנסה לברר עם עצמי מדוע זה שוב כואב. ובד"כ תמיד יש לזה באמת סיבת לחץ כלשהוא. אפילו שזה מרגיש "סתם"

nsy1987

New member
גם לי יש לחץ בעצם החזה שמורגש בכל בית החזה

ואז קשה קצת לנשום. התייעצתי ושלחו אותי לקרדיולוג, ואיכשהו לא יצא. (אמרתי לכם, עד שאני לא מתה מכאבים אני מתחמקת ודוחה...)
תמיד חשבתי שזה קשור לבעיות לב במשפחה של אימי.

גיגי351

New member
לחץ בחזה גם אצלי

כל החג סבלתי מלחץ נוראי בחזה וזה הקרין לגב. אני משייכת את הכאב הבלתי ניסבל הזה לעישון סיגריות כנראה....אבל אני בטוחה גם שהמצב הנפשי שלי והחרדה לפני הניתוח מגבירים את זה.אצלי זה מלווה גם בקוצר נשימה.
רק בימים האחרונים התחלתי לחשוד שאולי זה קשור לאנדו'.

למעלה