לחץ בחזה מזה 3 ימים

אמיגדל

New member
לחץ בחזה מזה 3 ימים

בן 40 עם לחץ בחזה השמאלי, מזה שלשה ימים. ללכת לרופא? אם כן,מה יעזור הא.ק.ג. הרי הוא בודק רק בזמן ואחרי ההתקף. מנסה להרגע, אבל לא רוצה שהרוגע יכסה על הבעיה. ידוע לי שברוב המקרים הכאב חולף והוא אינו אמיתי, אבל זה 3 ימים כבר. אז ללכת לרופא כדי שיעשה לי אקג? האם יש סיכוי שיפנה אותי לבדיקת דם בבית החולים כדי לבדוק עליה של האנזים הרלוונטי בדם?

lilaaa1

New member
3 ימים ללא הפסקה?

הלחץ הופיע אחרי פעילות גופנית/ לחץ פסיכולוגי? יש רדיאציה של הכאב לאזור מסויים? זו פעם ראשונה? יש הרבה שאלות שצריכות להענות כדי לקבל כיוון.. בכל אופן תיגש לרופא ותבמע בדיקה מקיפה.

אמיגדל

New member
אז הלכתי לרופא... ו...

הרופא לא ממש התיחס. אמר ב99 אחוז זה לחץ. החלטתי שאם למות, אז לפחות לא למות טיפש. הלכתי למרפאת האם, ביקשתי לראות רופא, והנל שלח אותי זריז לביהח. שם עשו לי כל בדיקה אפשרית. היו נהדרים, והכל בסדר. דרשו ממני בכל תוקף (!!!) להחליף רופא שלא הסכים לעשו אקג. החלפתי, והנל שלח אותי לעשות אקו-לב, וכיוב. ממש הרווחתי: בפעם הבאה אדע כי יש מי שמטפל בי. תודה. ותחליפו רופא אם הוא חושב שהוא גאון. כי עד היום הוא אולי צדק ב100 אחוז, אבל מה יהיה בפעם הבודדת בה הוא אינו צודק? עוד טיפ: אם הוא עושה רק בדיקות, ולא ממליץ גם על טיפולים, ותרו עליו מהר יותר. בהצלחה.

lilaaa1

New member
אני שמחה שהכל בסדר

ועצובה שיש רופאים כאלה. יום טוב.

למעלה