לחץ בבולם

onnlevy

New member
לחץ בבולם

היי, קניתי לי את השווין רוקט קומפ 06, ואני לא מוצא מה הלחץ הממולץ לבולם האחורי, rst CHAMBER-X. אני שוקל 100 קילו, יש למישהוא מושג כמה אמורים לנפח שם..? תודה :)

dyego

New member
החנות בה קנית את האופניים....

חייבת לתת לך את השרות הבסיסי של התאמת וכיוונון האופניים לצרכיך, מידותיך ומשקלך. חזור אליהם ובקש שיעשו כן.

onnlevy

New member
הם עשו את זה..

לדעתם צריך 200 psi הם בדקו 10% שאני יושב על האופניים.... אבל לאחר קצת נסיעות זה נראה לי רך מידי, ואני רוצה לנפח עוד... ואני מפחד לנפח יותר מידי ולגרום נזק לבולם... בגלל זה רציתי לדעת כמה אמורים לנפח :))

dyego

New member
10% זה מעט עם מדובר ב"SAG"

חוץ מזה זה עניין של טעם אישי. ניסית את האתר של RST??? רכבת בשטח או בעיר??? הבולם אמור לעבוד ולתת לך רכות מסויימת שתפקידה בסופו של יום זה להחזיק את הגלגל כמה שיותר קרוב לקרקע בנסיעה בשטח. נסה לרכוב על זה כך עוד טיפה.... תן להם צ'אנס........

onnlevy

New member
ניתן להם צ'אנס....:))

ניסיתי את האתר של RST, (אין להם יותר מידי בולמים אחוריים.....) ואין עליו אפילו manual... יש רק על המזלגות שלהם ובאתר של שווין גם אין שום דבר על לחצים....בכל הPDFים שיש להם באתר... בעזרת השם מחר נקבל את המשאבת בולם מבייקנט ונשחק עם זה עד שיהיה טוב... :) תודה רבה על העזרה :) אם כבר שואלים.....כמה אמור להיות הלחץ השלילי ביחס לחיובי...?

למעלה