לחץ באגן/ישבן?

לחץ באגן/ישבן?

אני פשוט משתגעת מהתחושה הבלתי נסבלת יש לי כמעט במשך 22 שעות לחץ באגן שנמשך עד לישבן זה משגע אותי זה עושה לי לחץ על הגב התחתון ובבטן אני תוהה אם זה קשור לאנדו.. מצד שני קראתי שרצועות אגן חלשות יכולות לגרום ללחץ על האגן ואז יש גם חוסר יציבות בהליכה אשמח לתגובות... יש לי תור לסוריאנו עוד חודש... בנתיים להשתגע...

annabell Lee

New member
תראי, אני יכולה לענות לך אבל....

את כל פעם נכנסת עם שאלה אחרת, הבנות כאן מקדישות את זמנן לענות לך ואת לא מגיבה. מן הראוי, לפחות מתוך נימוס אלמנטרי, לטרוח להגיב למי שטרחה ובזבזה שתי דקות מחייה בכדי להגיב לך....אז הנה בזבזתי עוד שתי דקות מחיי..אבל הפעם לא אענה לשאלתך..

galim29

New member
ליהושקה../images/Emo10.gif

אני לא חושבת שבוחרת עושה את זה בכוונה. נדמה לי כי לרוב היא כותבת פשוט כדי לשחרר קיטור. אולי במקום זה נסביר לה בעדינות שהפורום שלנו זה פורום רגיש שאוהב שמגיבים לו בחזרה
. ולבוחרת, השאלות שלך סובבות סביב עניין האגן, ולא תמיד נראה שיש שאלה שעומדת מאחורי ההודעה. אז קצת קשה לנו להבין את כוונתך או האם את שואלת שאלות. תשתדלי להיות יותר ברורה. כדי שלא נצטרך לנחש. אומנם יש פה
, אבל עדיין...
אבל כפי שהמלצתי לך כמה פעמים, כדאי לברר את ענין האגן ולבדוק אולי לפנות לפיזיותרפיה. יש מרפאות לנושא הזה, לפחות במכבי ומתארת לעצמי שבכל קופה אחרת גם.

רווית04

New member
תראי..

לי אישית היו שלושה גידולים ברצועות האגן שהוציאו, יש לי גם מוקדים בעצבי האגן שנצפו ולא ניתן להגיע אליהם בניתוח ככה שאני אישית גם עוברת פיזותרפיה לחיזוק של שרירי הרצפת האגן שלי בגלל שהם חלשים נורא ואני סך הכל בת 23. וכן זה משפיע על ההליכה שלי,על נסיונות ריקוד,על חוסר יציבות,גם בנהיגה קשה לי עם הכאבים באגן לכיוון הרגליים. אני מניחה שאם את משתגעת מכאבים ומהתחושה תרימי טלפון לסאלי תבקשי שתקדים לך את התור. ומרפאת פיזותרפיה יש גם בקופ''ח כללית. תרגישי טוב.

בנות סליחה.............

בנות יקרות אני מצטערת אני תמיד מעריכה שאתן עונות לי והרבה פעמים זה לשחרר קיטור לאחרונה חלה התדרדרות במצבי שלא קשורה לאנדו אני אשתף שגילו לי ממצא בצוואר ומאז בכלל אני בקרשים אני אצטרך להתאשפז במחלקת עצבים שבוע הבא ולעבור הוצאת נוזל מעמוד השידרה ממש בשורת איוב בשבילי. אני כל כך מדוכאת מרק לחשוב על מה שמחכה לי הגעתי למצב שאיני יכולה לישון בלילות זה מלווה בתופעות שאין טעם לפרט אני מרגישה שנהרסו לי החיים אבל תמיד אני שומרת על תקווה גם אם זה נראה בלתי אפשרי והסבל לא נגמר? לרווית תודה על התגובה עברתי טיפולים של חיזוק שרירי רצפת אגן אני בת 24 ויודעת מה את עוברת זה לא נעים בכלל, בקשר להליכה בפזיותרפיה של רצפת אגן היא לא דיברה איתי על זה למרות שאני מאוד סובלת בהליכה- האם הפזיותרפיה של רצפת אגן עוזרת לבעיות הליכה או שצריך משהו אחר? בכל מקרה שלחו אותי לפזיותרפיה רגילה והתחלתי תרגילים לחיזוק ברכיים בנוסף יעשו לי בדיקה לברכיים עם מצלמה אני מרגישה חוסר יציבות בעמידה ובישיבה שזה להשתגע ושוב פעם זה בגיל צעיר קורה מלווה בסבל אני לא יודעת מאיפה אגייס עוד סבלנות לאחר 5 חודשים האחרונים תודה שוב...

זואילי

New member
אוייי ../images/Emo7.gif

אל תתנצלי, את לא חייבת לאף אחד דין וחשבון. כולנו סוחבות כל מיני תיקים חוץ מהאנדו ולכל אחת יש חיים פרטיים. לפעמים בא רק לפרוק, לפעמים בא רק לבקש חיבוק, לפעמים יש מה להגיד ולפעמים לא. מצטערת לשמוע על המימצא ועל הטיפול שאת עומדת לעבור ומאחלת לך החלמה מהירה והרבה בריאות לגוף ולנפש.

זואילי יקרה תודה על התגובה

אני לא יודעת אם תראי את התגובה מאחר והיא ירדה דף לפעמים אנשים נוטים לשפוט מהר מדי אבל זה בסדר לפחות אני אדע להבא אני מאחלת לך ולכולם רק בריאות, לכולנו מקווה שאצא מבעיות הבריאות בקרוב זה כבר יותר מדי זמן תודה שוב...

למעלה