לחץץץץ!

boli bilboli

New member
לחץץץץ!

אני צריכה לעבור ניתוח ביום שני ואני ממש מתה מפחד! אבל ממש! קראתי שהרבה בנות לא הרגישו טוב לאחר הניתוח והשאירו אותן לאישפוז מס' לילות נוספים. אני עושה את הניתוח באופן פרטי ומעניין אם גם שם הם ימהרו להשאיר כמה לילות נוספים במידת הצורך... וחוץ מזה, אני משקשקת. חושבת רק על זה כל הזמן...מה יהיה? ומה אם יצטרכו לצרוב/לכרות איברים? איך אני אתעורר ואיך אני ארגיש... אולי למישהי יש כמה מילות קסם להרגיע אותי?

מישמש33

New member
בנושא הלחץ

קצת קשה לי לעזור לך כי אני אמורה לעבור ניתוח בסוף מרץ ומשקשקת כבר מעכשיו. אבל להחזיק אצבעות שהכל יעבור בשלום ובמהרה תחזרי לכושר, זה בקלי קלות... אז המון בהצלחה ותשתדלי לבוא בגישה חיובית.

ר ו מ י ה

New member
שיהיה המון המון הצלחה ../images/Emo57.gif

טוב שאת אוספת מידע ומכונה לכל התרחישים. אני, בניגוד אליך, הלכתי ללפרוסקופיה הראשונה כ"בת יענה" והתעוררתי הלומה לגמרי. חוסר המוכנות בו הייתי הקשה עלי מאוד את תהליך ההחלמה. אומנם, באמת שאין דרך לדעת איך הניתוח יסתיים (במידה ואת לא חותמת על סייגים בטופס ההסכמה), אך כן ניתן למזער סיכונים ע"י בחירת מנתח טוב ולפי דבריך זה מה שאכן עשית
. חשוב שתדברי על החששות שלך עם הרופא הפרטי, הרבה פעמים שיחה פשוטה זו של תיאום ציפיות יכולה לסייע בהרגעת הלחץ. אני מפה מחזיקה אצבעות להצלחת הניתוח

boli bilboli

New member
תודה רבה...ושאלה אחרונה

אילו סייגים אני יכולה לכתוב בטופס? הרי אם תהיה בעיה מסוימת יצטרכו לטפל בה לא? האם אני יכולה לקבוע מראש לרופא על אילו איברים אני "מוכנה לוותר" ועל אילו שלא... תודה רבה

ר ו מ י ה

New member
את יכולה להוסיף סייגים בכתב ידך

האם את מוכנה להסרת איברים או להפיכת הניתוח ללפרוטומיה (בהנחה שלא מדובר בסיכון חיים) או שאת יכולה לשים את מבטחך ברופא המנתח בהנחה שהוא יעשה את הדבר הנכון, אך חשוב שתדעי שיש לך את הזכות להוסיף סייגים.

למעלה