לחסל...

נחליאלי

New member
לחסל...

לא ´להרוג´. כמובן. לחסל. זה כל כך הרבה יותר נוח - ´לחסל´. כשהורגים אז שני אנשים מתוחים, מיואשים, בסוף דרכם כבני אדם, עומדים זה מול זה. מזיעים. מסריחים. אחד נכנס למדור המיוחד של בני האדם שאות קין על מצחם. ומעתה תמיד יהיו לו הסיבות שלו להסביר איך היה מאדם סתם לאדם שהרג. השני - הושחת. נבקעו עצמותיו. נקרע בשרו. שתת דמו. ראה את אימת המוות מול עיניו. נפסקה דרך חייו. לשניהם אולי יש ילדים. הילדים של האב שהרג. הילדים של האב שנהרג. ולא רק ילדים. אחים. הורים. בני משפחה. לפחות נהיה אמיצים די להגיד - להרוג. לרצוח. לפחות לא נסתתר מאחורי - לחסל. פחדנים.

#שיבולת#

New member
ההבדל בינינו לפלשתינים

אנחנו - מחפשים את ראשי הטרור, ומחסלים אותם. זה מה שנקרא *הגנה עצמית*. "הקם להורגך השכם להורגו". אבל הם... מחפשים אזרחים תמימים, ואפילו התירוץ של ההתנחלויות כבר לא תופס, כי אנחנו רואים שהם מבצעים פיגועים המוניים בנתניה, תל-אביב, חדרה... וזה - *רצח*. ובן-דוד שלי (לידי) רוצה להגיד: "ההבדל בינינו פשוט מאוד - אנחנו בני-אדם, והם... לא." שיבולת

נחליאלי

New member
לא מבינה. שיבולת

כתוב - השכם והרגהו. לא כתוב - השכם וחסלהו. אומץ: תגידי - אני חושבת שצריך להרוג. לא שצריך לחסל. זה כל מה שהתכוונתי. אבל אין לך האומץ הזה.´אנחנו... מחסלים אותם´ - חה חה. פחדנים. פחדנים. ´מחסלים´. לא ´הורגים´. הדיון על התוקף המוסרי של ההריגה שלנו לעומת ההריגה שלהם - לא שייך להודעה שלי. לא הבעתי עליו דעה. תפתחי בו בהודעה נפרדת. אני רק מדבר על השימוש במילים. והמסקנה המדהימה שלך - אנחנו בני אדם - הם לא. גיחי. גיחי גיחי גיחי. על זה תדברי ישירות עם אלוהים. עם אלוהים שלך, של ´מעשה ידי טובעים בים´. של הויכוח עם אברהם על סדום. של נינווה, על ארבעים ריבוא תושביה. תסבירי לו מי מברואיו הם בני אדם ומי - לא. הרי את יודעת. אלוהים עדיין מתבלבל קצת בדברים האלה. תסבירי לו - תסבירי לו. ובינתיים - רק דבר אחד: יש לך אומץ להגיד - להרוג? להרוג? להרוג? להרוג? להרוג?

ועוד משהו לגבי ההבדל בינינו

המרצחים שלהם הם טרוריסטים ואנחנו - מדינה הרוצה להיות דמוקרטית מערבית? או שאולי לא? אולי הרוב בארץ - המיזרחי עם הכיפות הצליח לגרום לנו חשיבה של מהגרועים בעם הערבי - הפאנטים המוסלמים הטרוריסטיים??

דזירה

New member
כל כך רדוד......

יש בהצהרותיך משום גזענות! גם באירופה הצהירו הצהרות מעין אלה- לגבי יהודים!!!!!!!! הם לא בני אדם? מעניין למה הופכות אותך הצהרותיך

#שיבולת#

New member
אוף... אתם נתפסים לדברים הקטנים!!!

א. זה בן-דוד שלי אמר. ב. אל תהיו קטנוניים, אתם מתעלמים מהעיקר!! ולנחליאלי - כן, יש לי אומץ: להרוג, להרוג, להרוג, להרוג, להרוג, להרוג! טוב לך?

all

New member
מה אתה משחק עם קקי.

טוב בעצם אתה נחליאלי ואני. מה כבר אני יודע על נחלילים. הקיצר, מה זה חשוב להרוג, לחסל, לרצוח, להשמיד, לרטש, למחוק. כל זה סתם משחק של מילים. והעיקר היא הכוונה. והכוונה, כל מי שמארגן לנו ארועי דולפינריום, חייב להיעלם מן העולם הזה לפני שהספיק לעשות זות, ובטח ובטח אחרי שהספיק. יש לך משהו נגד זה?

נחליאלי

New member
all בדיקת צואה, שים לב

אני התייחסתי להערה האספסופית של ארי ש. שכותרתה - צריך לחסל את כל חברי הכנסת הערבים. יש לך משהו נגד זה? אז נא לדייק, קקי זה קקי, חרא זה חרא, צואה זה צואה, ודרק זה דרק.

all

New member
לחסל, לא הייתי רוצה

זה מיותר ולא מקדם לשום מטרה. מאידך, אינני יודע אם יש להם מה לחפס בכנסת של אותה מדינה שאת ההתקפה על חיילה במרכז ת"א הם רואים לגיטימית לחלוטין. בוא ננסה לראות מה היה קורה לחבר כנסת "דנמרקי" שהיה טוען כי פגיעה בחיילי מדינתו שלו ע"י מחבל גרינלנדי (דרך אגב, ידוע לכם שגרינלנד היא תחת כיבוש דנמרקי?) לגיטימית לחלוטין. אגב, "לפלנד" נמצאת תחת כיבוש נורבגי. וכל אותן מדינות כל כך נאורות, רחוקות מלהיות תלית שכולה תכלת. וחבל להזכיר את אנגליה וצרפת.

מה הכוונה שלך בקשר ללפלנד?

לתושבי לפלנד אין אזרחות? הם נשארו במעמד שם פליטים במשך 52 שנה, לאחר שגורשו מאדמת דנמרק בבושת פנים? האם כל מדינות הסביבה מלאות פליטים לפלנדים וכולן ממאנות להעניק להם אזרחות, כל מדינה מסיבותיה היא? אם זה כך, מוזר שמעולם לא שמעתי על כך ולו מילה... לא נראה לי שקיים עם בעולם שהיה נוהג באופן שונה מהפלשתינים, בהתחשב במצב שבו הם נמצאים. הם ניסו להשתלט על ירדן ועל לבנון - בזמן שאלה נראו כבלתי יציבות ונוחות לשינוי שלטוני- וכעת הם מנסים לערער את יציבותה של ישראל, מהסיבה הפשוטה שרק לכך הם מקבלים לגיטימציה מהעולם הערבי ומהאו"ם.

נחליאלי חבל על זמנך

פורום זה לא מקום לאנשים חושבים זה מקום לאנשים של התוכנית "יש עם מי לדבר " שלא הצלחו לגמגם שם בעגה מיזרחית כבדה "מוות לערבים" אז אנא ממך אל תנסה לרשום כאן הסברים מורכבים מדי צא בססמאות!!!

זה בהחלט נכון

הלוואי שהיתה לנו היכולת ללחוץ על כפתור ופשוט לעצור את האלימות, מבלי שאף אחד יצטרך למות ולהירצח. אבל אפילו אז, מה בדיוק יקרה? אנחנו נמשיך בשיגרת החיים שלנו, הפלשתינים ימשיכו בשגרת החיים שלהם - וכל עוד הפער בין הצדדים יהיה גדול כל כך והמדינה תעשה הכל כדי להמשיך ולשמר את הפער הזה - אין סיכוי שלא יקומו בקרבם תנועות מרי חדשות. פשוט אין שמץ של סיכוי. הדרך היחידה של הפלשתינים להפעיל לחץ אפקטיבי על ישראל היא פיגועי טרור, רצוי עם כמה שיותר נפגעים. לישראל דרכים אפקטיביות רבות להתגונן. אחת מהן היא השגת כוח הרתעה, ואת זה ניתן להשיג בעיקר באמצעות ענישה. ברור שילדיו הקטנים של רב מרצחים מן החמאס/ג´יהאד לא חטאו ולא פשעו. השאלה היא האם ישנה דרך עבורנו לגרום לפלשתינים להוקיע את האלימות, ותוך כדי כך להמשיך לחיות כאן. לדעתי לא, לפחות בתקופה הזאת, ולכן אין מנוס משיטת החיסולים, ובמילה הזאת משתמשים כדי שלא לעורר רגשות כלפי ה"מחוסלים". מבחינתי אין בעייה להשתמש במילים "התנקשויות", "רציחות" וכו´, מפני שהרגש היחיד שמתעורר אצלי למראה חמאסניק רעול פנים הוא שאט נפש וגועל.

למעלה