לחסל או לא לחסל?

אשרת

New member
יש גבול.

תן לילהבין, אדון שריד מציא לצאת ממקומות שנוכחות ישראל כרוכה בהפרות זכויות אד ומזינה את האלימות , כאשר אלו המקומות שמהם יוצאים המחבלים ושם גם נמצאות כל המעבדות שלהם? אכן צעד חכם על מנת לשמור על הזכות שלי לחיים. איך לא חשבתיעל זה קודם. אני לא אתייחס לשלום עכשיו, כי הם עושים לי רע.

yeshgvul

New member
אז תתעלמי גם מיוסי שריד

אם כולם עושים לך רע. גם הוא בשלום עכשיו. אשרת, האם אנחנו יושבים במקומות בהם נמצאות מעבדות מחבלים בעזה? לא. האם אנחנו יושבים במקומות בהם יושבות מעבדות מחבלים בלבנון? לא. זה עושה לך רע, אבל 750 הרוגים אצל שרון לא עושים מספיק רע, כדי שתחשבי שאולי הדרך שלו מביאה רק שכול ?

אשרת

New member
למעשה , כל המצב עושה לי רע.

על מנת לגמור את הויכוח הבלתי נגמר הזה. אחשוף בפניך את דעתי: יציאה חד צדדית, גדר הפרדה, פינוי ההתנחלויות המבודדות, השארת הגדולות והחוקיות. מניעת כניסת פלסטינים אחרי היציאה.

Deathatred

New member
ראשוני: מחבל בכיר חוסל בחברון

קוואסנה, מחבל בכיר בחמאס, שהיה מעורב גם בפיגוע בירושלים, חוסל בעת היתקלות עם כוחות צה"ל. חברון היא מבין הערים הבודדות בגדה שצה"ל לא ביצע בהן עדיין פעולה יסודית לביעור הטרור. לכן, רוב תשתית הטרור שם די שלמה. המחבל שביצע את פיגוע ההתאבדות בירושלים יצא מחברון והיא אחת מהגזרות הפחות שקטות בגדה.

Deathatred

New member
../images/Emo45.gifאישור: עבדאללה קוואסמה חוסל

כוח של היחידה ללוחמה בטרור (ימ"מ) נשלח לעצרו, קוואסמה ניסה לברוח ונורה למוות. מלבדו, אין נפגעים אחרים. עבדאללה קוואסמה הוא מבכירי החמאס בגדה והיה זה שהוציא את פיגוע ההתאבדות בירושלים בקו 14א שגבה 17 חיי אדם. http://rotter.net/forum/scoop/8173.shtml
כל הכבוד לימ"מ, למג"ב, למשטרה ולצה"ל!

מטרניך

New member
צריך להדפיס פלקטים עם תמונות של

כל הרוצחים האלה שאפשר יהיה לסמן עליהם X ולכתוב 'בינגו'.

ricardo18

New member
טוב שעזב אותנו הרוצח

אני רק מקווה שהחיסול\תקרית לא יפוצץ את השיחות בין החמאס לרשות.

מטרניך

New member
ריקרדו, אספר לך סיפור מהחיים:

אדם שהיכרתי ישב הרבה שנים בכלא הסובייטי וסיפר לי סיפורים על מה שעבר עליו. פעם, בליל חורף רוסי קר, שיחקו שניים מחבריו לתא, שהיו רוסים אנטישמיים, קלפים. המשחק הסתיים ואחד מהם פנה אליו ואמר: יאשה, תוריד את המגפיים ותן לו. שיחקתי על המגפיים שלך והפסדתי. ליאשה לא היתה ברירה והוא נאלץ להיפרד ממגפיו. אנחנו לא נמצאים בכלא הסובייטי והרש"פ והחמאס לא משחקים על המגפיים שלנו. הבנת?

ricardo18

New member
אין כאן מקום למשחקי כבוד, למרות

שהאנלוגיה שלך יפה. אם יש סיכוי לצמצם את מעגל הדמים באמצעות תהליך מדיני (גם אם הוא פנים פלשתיני) לא כדאי לפסול את האפשרות.

אין לזה קשר לשיחות

קוואסמה הוא מחבל שפעל כנגד ישראל, וככזה החמאס יודע שהוא בן-מוות, ואין סיבה שעל זה יהיה שינוי בשיחות. כל הכבוד לצה"ל שהצליח לחסל מבוקש בלי להרוג בדרך אזרחים חפים מפשע, ככה צריך לנהוג, לא מפצצות מהאויר אלא בפעולות לחימה מקובלות.

הייתי בסיני

והבנתי כמה הערבים ואנחנו קרובים. וברצינות מטרניך, אני אתן לך מס' נקודות 1. המבוקש שנהרג אחראי ישיר לרצח ישראלים. 2. הוא נהרג במהלך קרב ולא בהפצצה מהאוויר. 3. הצבא ניסה לעצור אותו, והוא התנגד, ככה צריך לנהוג. 4. החמאס הוא ארגון טרור, מעולם לא טענתי שאין להילחם בחמאס. 5. אין לי התנגדות שישראל תיכנס לעזה, ותעצור את כל מנהיגי החמאס, אבל במקביל היא צריכה לצאת מהשטחים.... 6. הרפלקס שלי הוא להגן על חפים מפשע, הריגה כמו של היום לא תביא ל"תגובות נזעמות בעולם", ולא תביא לפיגוע בתגובה(ואל תתחיל איתי עכשיו, כי בקלטת של המחבל מקו 14, המחבל אומר שהוא יוצא לפיגוע בנקמה על נסיון החיסול של רנטיסי, אתה כבר האשמת אותי יותר מפעם אחד שאני משקר בנושא הזה, ועדיין לא טרחת להתנצל על-כך)

מטרניך

New member
הבדואים בסיני מתגעגעים אלינו. תחת

שלטוננו היה להם טוב. המצרים הפכו אותם לזבל ולקחו להם את הפרנסה. הלאה הכיבוש המצרי בסיני! הלאה ההתנחלויות המצריות! סיני לבדואים! אני מציע שאתה תארגן דו-קרבות אביריים עם אנשי החמאס: בצהרי היום, IN FRONT OF THE SALOON. מי ששולף ראשון מנצח. הסיפור על הקלטת של המחבל משעשע. הפכת ל'אל ג'זירה'? תיכף תתחיל לספר לנו על הקלטות של בן לאדן.

מטרניך

New member
אכן, סוציו, זאת באמת הבעייה שלך.

יותר מדי פעמים אתה מסתמך באופן בלתי ביקורתי על התקשורת. בייחוד על 'אל-באלד'. אם לא היה רנטיסי אז היו מכניסים מישהו אחר. מה היו מכניסים - הכניסו! את מקאדמה שחוסל לפני כמה חודשים. הם ידעו שסוציולוג יקנה את רנטיסי. למה? כי סוציולוג רוצה לקנות מה שהם מוכרים לו. בטבח הבא הם יכניסו לווידיאו את שמו של קוואסמה שעל חיסולו הגנת היום (בצדק גמור, סוציו, כן ירבו! זה הדבר הכי נכון שכתבת מעודך בפורום). מה תגיד אז? בגלל חיסול קוואסמה החמאס הרים אוטובוס?

מטרניך

New member
אתה מתחמק מתשובה: מה תגיד אם

בטבח הבא יציגו לך קלטת עם קוואסמה? תגיד 'חטאתי', פשעתי'? תגיד: דם הקורבנות מרוח על ידי כי תמכתי בחיסול? לא אמרתי ש'הארץ' משקר מפני ש'דיווח' על הקלטת. גם 'אל ג'זירה' 'מדווח' על קלטות בן לאדן. הם רק מעמידים את עצמם לרשות הרוצחים כסוכנות פרסום כדי להפיץ באופן בלתי-ביקורתי את תעמולתם.

למעלה