לחסידי ה"התנתקות"

ערב רב

New member
../images/Emo6.gif דבריך נכונים בדיוק כמו שם הכפר

מסחה, והם אינם משנים את העובדה שככלל הגדר נבנית על הקו הירוק, גם אם כמה שדות נותרים מצדה השני, עם שערים חקלאיים קבועים ועונתיים (כפי שתושבי הכפר ידעו מראש).

Roobie

New member
../images/Emo6.gif

"דמם של המתנחלים סמוק פחות מדמם של שאר אזרחי ישראל". הרגת אותי עכשיו. אתה משחק את עצמך? כמות החיילים שנאלצת לשמור על המתנחלים והחיילים שנהרגים אך ורק למען הגנה עליהם פשוט מופרזת. ועוד יש לכם בימין הקיצוני את החוצפה הגסה הזאת לטעון שמפקירים את דם המתנחלים?! אני מניח שלא יצא לך לשמור עם עוד כמה חברים על בן אדם אחד (אחד!!!!!) באמצע שום מקום בדרום הגדה (יהודה, בשבילך), נכון?

ערב רב

New member
תראה, ברור שאותם החוגים שתומכים

בהתרת דמם של המתנחלים עושים זאת גם לגבי כוחות הביטחון ביש"ע - כבמאמרו המפורסם של זאב שטרנהל ב-'הארץ', וכפי שאכן נעשה בחודשים הראשונים של מלחמת אוסלו - נרצחו כמעט אך ורק מתנחלים וחיילים במספרים שווים. לגבי כמות החיילים המופרזת לדעתך ביש"ע - זה נושא מורכב. מצד אחד, אני יודע בוודאות שהאיכות האנושית של החיילים ביש"ע מזעזעת והדרג הפיקודי אפילו גרוע יותר ומורכב מאנשים שחיי החיילים, ועל אחת כמה וכמה המתנחלים, שווים בעיניהם כקליפת השום. אין לי ספק שגם עשירית מכמות החיילים ביש"ע הייתה מספיקה אם לא היה מדובר בערב רב של פחדנים ויס-מנים. ואם אתה כבר שואל, אז דע לך שבדרום הר-חברון בטוחים שיגנו על עצמם הרבה יותר טוב בלי עזרת הקלגסים לובשי המדים שהיום מגדרים אותם ו-"שומרים" עליהם מפני המחבלים ומחר יהפכו את יישוביהם לבתי-סוהר (בעצם, ב-17 באוגוסט). מובן שהדברים אינם מכוונים ישירות אליך אלא לכלל החיילים שלא יסרבו לבצע פשעים נגד האנושות.

Roobie

New member
כמה שטויות...../images/Emo151.gif

האיכות האנושית של החיילים - שוב, החוצפה הבלתי נגמרת שלכם להאשים את האנשים שמגנים בגופם עליכם ועל ההזיות המשיחיות שלכם כבעלי איכות אנושית מזעזעת?! אני מניח שלא עשית צבא, כי מן הסתם היית יודע שמלבד כמה גדודים ייעודיים אין כזה דבר "חיילים ביש"ע", גדודים מחליפים קווים. לי יצא להיות בשטחים ועכשיו אנחנו בגבול עם לבנון, ואחרי זה שוב נחזור לשטחים. לגבי התלונות שלך על הדרג הפיקודי - אני לא מבין, מצד אחד אתם מתגאים כל הזמן באחוז הגבוה של הדתיים בדרג הפיקודי ומצד שני עכשיו אתה מתלונן על האיכות האנושית? מעניין... חוץ מזה, אתה באמת לא מבין למה התכוון שטרנהל? בתור חייל בשטחים אני בעצמי מודה שמבחינה בינלאומית הרבה יותר לגיטימי מצד פלשתיני לירות עליי או על מתנחל מאשר על אזרח ישראלי בתחומי הקו הירוק. מן הסתם אני לא אתן לאף אחד להרוג אותי, אבל זה לא מוריד מהלגיטימיות של זה (כשם שללח"י ולאצ"ל היתה לגיטימיות לירות על חיילים בריטיים).

ערב רב

New member
חשפת עוד נדבך

לא רק שאנו מוצפים בחיילים פחדנים שמהרג הראשון בכל אירוע חושבים על רק איך להציל את עורם (אם הם עושים משהו), אלא יש לנו גם בעיה עם אחוז לא מבוטל של חיילים שמאלנים שרואים בטרור המחבלים כנגדם ונגד אזרחינו ביש"ע "לגיטימיים". אני מצטמרר כשאני חושב ששמים אנשים כאלה לשמור עלינו ואז אני נזכר במאות מתנחלים וחיילים שנרצחו במלחמת אוסלו והצמרמורת מתעצמת. במקרה הטוב תקבל את התצפיתן במחסום סורדא שהתחבא בעמדתו עד תום הטבח ובמקרה הרע תקבל את החיילים בגשר ח'ל'ח'ול שלא היססו לטבוח את חברם בתקווה שחלק מהכדורים יעברו דרכו ויפגעו במכונית הדורסת. אתה כמובן לא מטומטם ואתה מכיר אותי מספיק זמן בשביל שלא אצטרך להתייחס להכללות המגוחכות של "אתם" ו-"אנחנו" וכו'.. אין לי שום סנטימנטים לחיילים וקצינים דתיים או מתנחלים שמהווים היום את ראש החץ במאבק נגד סרבנות הגירוש. גם בקרב רבע מיליון מתנחלים יש אנשים טיפשים/פחדנים/פשיסטים ואפילו שמאלנים, בדיוק כמו בציבור הרחב.

למעלה