לחן עממי !

softy

New member
לחן עממי !

כל המצב רוח שפתאום עולה כל המצב רוח בגלל הצִינְגַלֶה שאכטה ועוד שאכטה לפתע מתגלה מן עולם חדש בגלל הַצִינְגַלֶה ישבנו בשכונה כל החברים מוצאים סגריה ואז מגלגלים רציתי לבלות לצחוק ולהנות חזרתי הבייתה התחילו צעקות תפסיק להסתובב תפסיק להסתובב עם כל החברים תפסיק להסתובב תפסיק כבר לעשן תפסיק כבר לעשן אספר מחר לאבא תפסיק כבר לעשן ריח בשמים לאט לאט עולה על החוף ישבנו עישנו צִינְגַלֶה לא ידענו איך זו הפתעה גמורה מהחושך באו הופיעה משטרה באמצע חגיגה נהרס הכל הַצִינְגַלֶה שלי עמוק עמוק בחול רציתי לבלות לצחוק ולהנות חזרתי הבייתה התחילו צעקות פ.ח. סופטי מתוך שירים מבית אבא.

נלסון

New member
WOW WO WIWA

זה נראה כאילו שפרצה כאן שביתה איטלקית. נראה לי שכולם הלכו למסיבה ורק אותי השאירו ילדה קטנה לבד. מיכאללה יש לי דיבור איתך! סופטי שנעלמות לו הודעות במיתוסקס כמה פעמים ??? ולא מבין על מה ואיך? יכול להיות חשבון ישן? מיכאללה הלנוּ את אוֹ לצרנוּ?

softy

New member
נלסון מה עושה כאן...???

תשאר איתנו קצת נלסון נעשה אותך מנהל תורן הלילה. סופטי כדאי לך.

מתנשמת - סופטי אך מרוצה

רצתי כל הדרך עברתי באדום ברמזור בכדי לדעת שאתה מחכה לי איזו קרן של אור היה כל כך חשוך בקצה המנהרה. אני שלך אפילו לא בערבון ומקווה שאתה לא מוגבל בוא אלי מתוק שלי

softy

New member
קחי אויר מותק...

למה עד עכשיו חשבתי שאת חובבת. עכשיו כשאני יודע שאת מיקצועית... קדימה הפועל... הולך להצטייד בחומרים הדרושים < וזה לא ויאגרה> חכי לי בפינה סופטי הולך לתדלק

אני פה - מתכוננת

חכה שנייה - אל תציץ רוצה להיות יפה בשבילך רק שהפינה שבחרת, מה זה אפלה והשכנה אומרת שהיא בכלל עובדת פה ואני מפריעה

softy

New member
בדרך לתידלוק...

פתרתי בעיה לשועלה אחת עם כאבים עזים בואגינה, לא משהו רציני, לא דורש התערבות כירורגית. בכל אופן טוב שיש מומחה בסביבה, בקשר לפינה, אכן היא אפלה כי התחביב שלי הוא להאיר פינות אפלות. את יכולה לוותר על תחתונים היום אין זמן קדימה, יש עוד כמה בדרך לכאן. סופטי לא עומד בקצב

תמיד חלמתי על וטרינר

רק מה, מעדיפה שתרחץ ידיים קודם מציעה שתחפף עם האחרות, כמו שאתה יודע ואז, תגיע אלי אחרי המקלחת בינתיים רוקמת שימך על התחתונים (אז מסתבר שהם כבר ביד מחכה לעיסוק אחר ביד

softy

New member
רוקמת ת`חרה...

או רוקמת מזימות? יש לי איזה פנס להעביר דרכך. סופטי חורש מזימות

softy

New member
יש לך שפיכה מוקדמת?

אתה בכלל אמרת שתביא את מוריס, לא? סופטי מיכאלי.

softy

New member
מיכ.אלה שאלה רצינית !

יום שישי הזה הקרוב... זה יהיה כבר שבועיים לא? עוד לא קיבלתי פרטים מדויקים. סופטי לידיעתך!

אני אביא את מוריס,

אתה תביא את מיכאלה לה (או איך לכל הרוחות שקוראים לה). אני אבדוק האם למיכאלה לה יש יכולות קוליות של מטצו סופרן ואתה... אתה תעשה משהו עם מוריס. אולי פאזל. תא``י (מי מי מי מי מי מי לההההה לההההההה להההההההה OMG לההה להההה לההזזזז zzzzzz zzzzzzz zzzzzzzz)

softy

New member
מיכ.אלה כנסי רגע לכאן...

את יודעת כלרובהורג ואני יש לי בדיוק אותו הנשק. האם להוציא עכשיו את כל ארסנל המרגמות שלי? סופטי מרגיש עם המכנסים למטה

אם לא תעסוק ברגשות

תהיה הרבה יותר יעיל ואני חשבתי שלא הרמת אותם מהפעם הקודמת

םופטי...........

ואני עצים הפלתי... ונמלים דרסתי... רק בשבילך סופטי... את זאת עשיתי... ואת כולם העפתי... ועל כולם צעקתי... ועם כולם רבתי... הכל בשבילך...םופטי... ואפילו שירים חיברתי... הכל למענך...םופטי... מכורה לאהבה.

למעלה