לחן חמי איך מקבלים תגלויה של טקס עמי?
ח חן חמי New member 1/2/05 #2 כנס לירן האמת שאתה לא צריך לעשות כלום פשוט לחכות ולבדוק יום יום את תיבת הדואר שלך אתה וכל עם ישראל תקבלו בדואר של ביתכם את הגלויה ואז אתם כבר יודעים מה אתם צריכים לעשות מובן מאמי מה קורה איתך
כנס לירן האמת שאתה לא צריך לעשות כלום פשוט לחכות ולבדוק יום יום את תיבת הדואר שלך אתה וכל עם ישראל תקבלו בדואר של ביתכם את הגלויה ואז אתם כבר יודעים מה אתם צריכים לעשות מובן מאמי מה קורה איתך
ט טליה ניסים New member 1/2/05 #3 בדואר שולחים לך אותה לבית.. ודרך אגב חמי אמא שלי מצאה מלא גלויות כאלה..כל החבר'ה במושב שלי זרקו את זה ליד הדואר..אז היא הביאה לי!! ג-ד-ו-ל!!
בדואר שולחים לך אותה לבית.. ודרך אגב חמי אמא שלי מצאה מלא גלויות כאלה..כל החבר'ה במושב שלי זרקו את זה ליד הדואר..אז היא הביאה לי!! ג-ד-ו-ל!!
ט טליה ניסים New member 1/2/05 #5 טוב ספרתי ו... זה לא כזה מלא כמו שהיה נדמה לי..כולה יש לי 8.. חח חפיף אני יבקש מהבנות בכיתה..ויש לי סטוקים של בולים..חחח אז ממחר מתחילים לעבוד
טוב ספרתי ו... זה לא כזה מלא כמו שהיה נדמה לי..כולה יש לי 8.. חח חפיף אני יבקש מהבנות בכיתה..ויש לי סטוקים של בולים..חחח אז ממחר מתחילים לעבוד