לחמן - האם כדאי?

Muaddib20

New member
לחמן - האם כדאי?

שלום, אני עכשיו מתלבט איזה קורס לבחור לפסיכומטרי, ורציתי לשאול האם לחמן לחיילים (1500 שח) נחשב קורס טוב? האם הספרים שנותנים בו טובים ואיך המורים ושיטת לימוד וכו'? אני כרגע חייל וכבר עשיתי פסיכומטרי פעמיים (פעם ראשונה בקורס קידמה אני חשוב קראו לו, הוצאתי 560 ופעם שניה למדתי לבד על סמך הספרים שהיו לי והוצאתי 613) הפעם אני רוצה להוציא בסביבות 680-700 ואני לא יודע אם כדאי לי לבחור בקורסים הרגילים של נגיד יואל גבע או קידום אישי שעולים 5000+ שקל, או לבחור קורס חיילים של לחמן למשל.. האם באמת יש הבדל כזה גדול בין הקורסים או שמה שחשוב באמת זה כמה אני משקיע וחורש? תודה.

Tony Reyes

New member
למה לעשות עוד קורס?

תשיג חומר מכמה שיותר מכונים שונים ותלמד לבד, זה עדיף במיוחד שכבר עשית את זה פעם.

Muaddib20

New member
האם לחמן קורס טוב?

כן אבל הייתי רוצה לעשות איזשהו קורס כי עשיתי את הפסיכו השני מלפני כמה שנים והייתי רוצה איזשהי מסגרת. אני חושב ללכת לקורס של לחמן אבל רציתי לדעת אם הקורס שלהם לחיילים הוא טוב או לא? מישהו יודע?

Tony Reyes

New member
אני עכשיו מסיים קורס חיילים

ב-500 ש"ח לא ציפיתי להרבה, למרות שאין מה להשוואות בינו לבין קורס קידום תיכון שעשיתי לפני צבא.

עוגייה

New member
בעיניי מאוד טוב

אבל אין לי למה להשוות. בכל מקרה מדריכים תותחים והמון המון חומר ושעות לימוד (בעיניי זה לטובה..).

למעלה