לחמן או אנקורי

לחמן או אנקורי

שלום אני רוצה לגשת לפסיכומטרי ולשפר מתמטיקה מישהו יכול להמליץ לי איזה בית ספר יותר טוב, לחמן או אנקורי......(באשדוד)

רק לב

New member
אני התחלתי ללמוד בלחמן...

היו לנו בינתיים שני שיעורים ואני די מרוצה... קיבלנו 8 ספרים בשיעור הראשון....

n u t e l l a

New member
לא משנה מה,רק לא לחמן!!!!

במיוחד לא באשדוד! היי, רבות המילים וקצרה היריעה מלהכיל את מה שעברתי לאחרונה עם אלה שמפרסמים שהם "מאמנים אותך להצלחה"... אותי הם אימנו רק להוצאת אנרגיות מיותרות,כעס ועצבים ובעיקר-לכך שהייתי קרובה במרחק רגע מלפספס את הקורס של מועד הבחינה הפסיכומטרית האחרון בו ניתן להיבחן על מנת ללמוד בשנה הבאה... לא אספר לך כאן יתר על המידה,עם כל הכעס שבדבר אין לי רצון להכפיש את שמו של אף אחד אבל קראתי את ההודעה שלך והרגשתי שאני חייבת שתדע- שפניתי גם אני אליהם ואף נרשמתי לקורס אך לגמרי במקרה (במזל!),יום לאחר שנרשמתי גיליתי שקיבלתי מידע שגוי בכל פעם בה שוחחתי עם נציגי שירות הטלמרקטינג שלהם ויחס מזלזל שמעולם לא ראיתי כדוגמתו-מעובדי הסניף באשדוד
נתנו לי מידע שגוי לגבי שעות הקורס ולגבי תוכנית הלימודים..החה חוסר תיאום מוחלט(!!!) בין כל הנציגים איתם דיברתי וגם בין עובדי הסניף באשדוד-המזכירה ומנהלת הסניף,מעולם לא נתקלתי בחוסר מקצועיות שכזה ואדישות למצב שאליו נקלעתי (בגללם!) אחרי כל מה שעברתי איתם,שמעתי על עוד לפחות 3 אנשים שסיפרו לי שהם באמת על הפנים והם ממש לא ממליצים-רק חבל שלא שמעתי על זה לפני
היה לי מזל גדול שזכיתי לשירות ויחס אכפתי,מקצועי ואיכותי באנקורי- לפני כשבועיים התחלתי קורס ואני מאוד מרוצה-המדריך מעולה,המון המון עזרים ללמידה,אם זה מבחינת הספרים,אם זה המון תרגול ורצון אמיתי לעזור-הכל! מומלץ בחום! והכי חשוב-שיהיה לך המון בהצלחה!

erezhustla

New member
הייתי חייב לתת לך קונטרה !

אני כרגע לומד בלחמן. הקורס מקצועי ביותר. המדריכים תותחים וזמינים לבעיות בטלפונים/ מיילים וכיוצ"ב. והארגון.. מופתי ? קיבלנו מערכת שעות בתחילת הקורב למשך 3 חודשים והסטייה היחידה שהייתה היא פעם אחת בה לא יכל המדריך להגיע לאחד ממפגשי התרגול ולכן הייתה אפשרות לבחור: או להגיע באותו יום עם מדריך אחר או להגיע ביום אחר עם המדריך הרגיל.

QAF Fan Block

New member
המממ..... נכון חלקית

אני מסכימה איתך שיש להם חוסר תיאום נוראי בין המידע שנותנים על השעות והימים של המפגשים ב1800 גם לי היה כאב ראש רציני אחרי שנרשמתי ובמקום ללמוד בנתניה לפי השעות שנרשמתי בגללם הייתי צריכה לעבור סניף לתל אביב. נכון, אמנם לא הכי נוח ולא בסדר בכלל אבל עדיין אני מרוצה... וגם יש לי מדריך ממש טוב + חתיך

למעלה