לחמן או אנקורי??

d i p s i

New member
לחמן או אנקורי??

מה אתם אומרים ? אני נרשמת דרך הוואצ'ר של הצבא... מה עדיף ??

yishaiys

New member
לחמן

לא מכיר כ"כ את אנקורי (סתם יש לי הרגשה שלילית באופן כללי) אבל לגבי לחמן עשיתי את מועד אוקטובר ואני מאד מרוצה מהקורס חיילים שעשיתי. את יכולה לחשוב על קידום גם ויש עוד 2 אפשרויות.

roibareket

New member
שניהם לא!!! לא לעשות את הטעות הזו

אני לומד עכשיו בלחמן וזה ממש על הפנים שפ.. אני ממליץ על אי קיו, יש להם טונה תרגילים, שלא כמו לחמן שיש להם מעט תרגילים וגם באלה אפשר למצוא לפעמים טעויות.. אני ממליץ על אי קיו, הבנתי שיש להם טונה של תרגילים, הם לומדים מול מחשב.. אמנם הקורס קצת יותר יקר כי אין את הוואוצר, אבל הם נותנים הנחה מסויימת לחיילים ככה שזה לא יוצא יקר בהרבה מאשר אם היית הולך ללחמן.. בכל מקרה, אני שם ואם היתה לי האפשרות הייתי יוצא משם מזמן... המדריכים נשמות טובות, באמת, אבל הספרים והתרגילים לא.. וכאן מתחילה הבעיה..

חרגון

New member
מה אתה מבלבל את המח...

חומר הלימוד של לחמן טוב בהרבה משל אנקורי. למעשה הוא אחד הטובים והמדוייקים שיש כיום בשוק ! לגבי המדריכים - אנקורי ולחמן זה אותו חומר גלם - אין הבדל.תלוי על מי נופלים.עם כל הכבוד ל"טונה של תרגילים..." ללחמן יש היקף לא מבוטל של ספרים ותרגילים, ואם במקרה חסר (ול-80 מהתלמידים לא חסר), תמיד אפשר לקנות ספר נוסף ב-200 שקל, ולא לשלם על קורס שעולה 4,000 שקל יותר מאשר עם הואוצ'ר... ואם ה-200 שקלים כבדים עליך, כנס לאינטרנט תוריד תרגילים מפה עד הודעה חדשה (מאתר פסיכו או פסיכומטרי חינם)

OmriZ

New member
הכל תלוי בך!

זאת טעות לחשוב שהקורס עושה את הציון (יכול להיות שיש קורסים טובים וטובים פחות), וגרוע לבוא בגישה כזאת לקורס. לא משנה איזה קורס אתה הולך ואיזה מכון, תגיע עם נכונות להשקע ורצון למצוינות, אם לא מספיקים לך התרגילים בקש מהמדריך עוד, או תקח ספר של חברה אחרת ותרגל עוד. אני עושה קורס בלחמן ובנתיים מרוצה, שמע יש הרבה אנשים שיגידו לך לחמן זה טוב, ואחרים יגידו לחמן זה לא טוב, זה כמו מה יותר טעים קולה או פפסי, כל אחד והדעות שלו, ולכן תעשה את השיקולים שלך. לדעתי קורסי החיילים מאוד דומים! בהצלחה

למעלה