לחמים שהכנתי

bigjack

New member
שושי הלחם שלך יצא דוגמן

את ודנייאלה מכאן ישר לשער האוכל

דנייאלה

New member
וואי שוש איזו זריזות

ואיזה לחם יצא לךךךךךךךךךך סוף הדרך פעם הבאה אכין אותו בלישה רגילה נראה לי יותר חתיך ככה גדול

pirge

New member
דנייאלה, איזה לחמים יאמי. הלחם חומו

חוגג אצלי במטבח. נראה שאאמץ את היתר. נראים פצצה. ובכלל, לחם,הכי הכי שיש.יאמי. תודה תודה.

pirge

New member
שושי, אני גם לשה בו את הבצקים

לעוגות שמרים. במקום ללוש ביד הרבה זמן.....אחרי לישה טובה באופה, אני מעבירה לקערה גדולה להתפחה. אצלי האופה מנוצל. אין ספק. תודה.

דנייאלה

New member
את המלצת לי עליו לראשונה.. אח"כ אפי

וכמובן מאז אנו משמינים ממנו בכייף...

דנייאלה

New member
לחם בירה שחורה

לחם בירה שחורה ואגוזי מלך צונצנת - לחם משודרג קל להכנה וטעים בצורה כזו שאי אפשר להפסיק לאכול ממנו, בעלי אמר שיש יותר מידי אוכל ואף אחד לא יגע בלחם אבל בסיוע פלטת גבינות מיוחדות וחמאה בשלושה צבעים הכל נטרף. חומרים לכיכר אחת בתבנית אינגליש קייק: 3 כוסות קמח תופח 1 כף סוכר 1 כפית שטוחה מלח 1 בקבוק קטן של בירה שחורה ( 330 מ"ל) 1 כף עלי טימין קצוצים 1/2 כוס אגוזי מלך שבורים גס מנפים את הקמח יחד עם הסוכר והמלח לתוך קערה מוסיפים את הבירה ומערבבים לעיסה חלקה ללא גושים. מקפלים פנימה את עלי הטימין והאגוזים. לפזר מעל שומשום. לרפד את התבנית בנייר אפיה מקומח קלות אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני 180 מעלות במשך 35 דקות .

דנייאלה

New member
לחמניות

לחמניות ע"פ בצק של הלורד לחם של הלורד: רכיבים: לבצק (כ 5 ביגלה גדולים): 1/2 קילו קמח 1 כף שמרים יבשים 3 כפות סוכר 1/2 כף מלח 3 כפות שמן קנולה 1/2 1 כפות גדושות אבקת חלב פרווה 1/2 1 כוסות מים חמימים (בקיץ מעט פחות) לציפוי: ביצה להברשה הרבה סומסום לפיזור מעט סוכר לפיזור אופן הכנה: לערבב את חומרי הבצק וללוש מס´ דקות לבצק אחיד וגמיש. לקמח מעט את הבצק בקערה ולכסות עם ניילון למשך כחצי שעה במקום חמים. ללוש מעט את הבצק על משטח מקומח, לחלק ל 5 כדורים, להכניס אגודל למרכז הכדור עד לצד השני ולהתחיל לפתוח לבייגלה גדול (קצת פחות מאורך התבנית), להניח על תבנית עם נייר אפייה (מקומח), צריכים להתקבל בייגלה צרים וארוכים, להשאיר מרווח בין הבייגלה לצרכי תפיחה. למרוח בביצה ולפזר מעל הרבה סומסום, מעל הסומסום לפזר מעט סוכר עם היד (נותן אפקט של מתקתקות, כמו בפיתות סומסום של אבולעפיה). לכסות עם מגבת ולהתפיח כ חצי שעה במקום חמים. האפיה כ 15 דקות בתנור מחומם ל-180 מעלות, במרכז התנור (ניתן לאפות גם בטורבו)… עד לקבלת צבע זהוב. אם אוהבים בייגלה עם קרום דק יותר… אז לאחר האפייה להכניס לתוך מגבת עבה למספר דקות. אם אוהבים בייגלה עם קרום קשה יותר… אז לאפות עד לקבלת צבע כהה יותר…. ולקרר על רשת. הערות: וריאציות נוספות: ניתן ליצור גלילים ארוכים ודקים ולפזר על חלק סומסום, על חלק פרג ועל חלק סוכר וקינמון. ניתן לחלק ל 10 כדורים קטנים ולהכין לחמניות עגולות קטנות.

דניאלה שיחקת אותה חבל"ז

זה נראה ממש מיקצועי יאמייייי אפשר ביס??
לחמים עוד לא ניסיתי , אבל האמץ בהזדמנות תודה רבה על המתכונים, שיהיה לכם בתאבון.

DUKASIT

New member
דנייאלה ממש יפה

בטח קיבלת מלאן מחמאות - ניראה טעים.

דנייאלה שיחקת אותה ובגדוללללל

איזה לחמים הכל נראה סוףףףףףף תודה על המתכונים בטוח ינוסה

יואו דנייאלה עשית לי את היום

כמה שאני אוהבת לחמים
מענין הלחם תאנים, גם בצל וגם תאנים
אבל הכי הכי אהבתי את הלחם של החומוס ואחריו את הלחמניות של הלורד

למעלה