איזה יפים. כל הכבוד
פ פנינה ט New member 29/12/06 #17 שוש יש לי רק מילה אחת WOWWWWWWWWWWW אשמח לדעת מה המידות של התבנית תודה
1מדינת ישראל New member 29/12/06 #18 קניתי את התבנית פורמה גבוההההההה ב-4שיף. לתבנית יש רק שוליים ללא תחתית, כשאני אופה אני מצפה אותה בנייר אפייה. המידה היא בגובה הלחמים של ארומה והאורך קצת פחות.
קניתי את התבנית פורמה גבוההההההה ב-4שיף. לתבנית יש רק שוליים ללא תחתית, כשאני אופה אני מצפה אותה בנייר אפייה. המידה היא בגובה הלחמים של ארומה והאורך קצת פחות.
B b a r b a i m a New member 29/12/06 #22 אולי פעם גם לי יהיה אומץ לאפות לחם כל פעם אני קונה קמח... שמרים... ו - לא עושה עם זה כלום הכל נראה נהדר ועושה חשק לאפות לחם בבית
אולי פעם גם לי יהיה אומץ לאפות לחם כל פעם אני קונה קמח... שמרים... ו - לא עושה עם זה כלום הכל נראה נהדר ועושה חשק לאפות לחם בבית
מ מיכל63 New member 29/12/06 #23 שוש הלחמים יצאו לך מדהימים../images/Emo59.gif נראים משהו משהו הרעיון של שלישיה יחד בפורמה נראה לי גאוני....
שוש הלחמים יצאו לך מדהימים../images/Emo59.gif נראים משהו משהו הרעיון של שלישיה יחד בפורמה נראה לי גאוני....
ב בייבי רחם New member 30/12/06 #24 נראה יאמי מה זה הלבן מעל ללחם ? סליחה על הבורות, אני רק מתחילה לאפות לחמים...
1מדינת ישראל New member 30/12/06 #26 סתם פיזרתי קצת קמח רגיל למראה כפרי כל מי שצריך עזרה בקשר ללחמים מוכנה לעזור במסר.