זה בסדר..גם לדיאטה מותר לנוח...
ד דנייאלה New member 11/5/06 #22 יווו רקדה הלחם נראה מעולה ויופי של סידור עשית לך עם הדיאטה גם נהנית וגם......... נהנית....
A al55 New member 11/5/06 #24 כאחת שחולה על לחמים ובכלל בצקים אפשר לראות שהלחם ממש איכותי וטעים כל הכבוד על הביצועים שלכם, בקרוב אצלי.
כאחת שחולה על לחמים ובכלל בצקים אפשר לראות שהלחם ממש איכותי וטעים כל הכבוד על הביצועים שלכם, בקרוב אצלי.
ר רקדנית הרוח... New member 12/5/06 #27 ../images/Emo24.gifתודה אלונה.. מה בקרוב אצלך?? הלחמים שלך מדהימים!! אני כל הזמן מנסה לחקות אתכם.. בחיי. טוב שיש פורום, אני ממש משתדרגת בזכותו
../images/Emo24.gifתודה אלונה.. מה בקרוב אצלך?? הלחמים שלך מדהימים!! אני כל הזמן מנסה לחקות אתכם.. בחיי. טוב שיש פורום, אני ממש משתדרגת בזכותו
ר רקדנית הרוח... New member 12/5/06 #26 ../images/Emo24.gifשושי.. הקרום היה מתפצפץ בדיוק לרבע שעה הקרובה, אח"כ הוא התרכך מאוד. ז"א, הלחם באמת יצא מאוד טעים, ורך וממש "לחם" כזה.. אבל בלי קרום קשה. מעניין למה??
../images/Emo24.gifשושי.. הקרום היה מתפצפץ בדיוק לרבע שעה הקרובה, אח"כ הוא התרכך מאוד. ז"א, הלחם באמת יצא מאוד טעים, ורך וממש "לחם" כזה.. אבל בלי קרום קשה. מעניין למה??
A al55 New member 12/5/06 #31 כדי לקבל קרום קשה ומתפצפץ יש להשפריץ מים על הלחמים בין 3-4 פעמים במהלך האפיה. יש בקבוק פלסטיק עם שפריצר שמיועד לכך. אפיתי היום לחמניות כפריות טעימות.
כדי לקבל קרום קשה ומתפצפץ יש להשפריץ מים על הלחמים בין 3-4 פעמים במהלך האפיה. יש בקבוק פלסטיק עם שפריצר שמיועד לכך. אפיתי היום לחמניות כפריות טעימות.
ר רקדנית הרוח... New member 12/5/06 #32 אוה.. לא ידעתי את זה.. חבל.. בפעם הבאה אעשה כך.. תודה אלונה מותק
1מדינת ישראל New member 12/5/06 #35 רקדה, אני אופה עם תבנית מים בקרקעית התנור 40 ויותר דקות בחום 175 מעלות טורבו ולאחר שהלחם מוכן בידיים רטובות מנגבת את הלחם ומיד מכסה עם מגבת יבשה.
רקדה, אני אופה עם תבנית מים בקרקעית התנור 40 ויותר דקות בחום 175 מעלות טורבו ולאחר שהלחם מוכן בידיים רטובות מנגבת את הלחם ומיד מכסה עם מגבת יבשה.
ר רקדנית הרוח... New member 12/5/06 #29 אני והדיאטה חיות בשלווה זו לצד זו אני לא מציקה לה, והיא לא מפריעה לי
י יעלי36 המקורית New member 12/5/06 #34 וואהוווווווווווו רקדה סחטיקה על הלח הלחם... כמעט ופספסתי... כ"כ מגרה שזה משהו.. נו איך הדיאטה? עם לחמים קצת קשה לא?
וואהוווווווווווו רקדה סחטיקה על הלח הלחם... כמעט ופספסתי... כ"כ מגרה שזה משהו.. נו איך הדיאטה? עם לחמים קצת קשה לא?
D dafdaf New member 13/5/06 #36 אני כרגע נמנעת מפחמימות בכלל חוץ מלחם קל אז לחם רגיל וטעים שכזה הוא בעייתי