לחם עבודה! לחם עבודה!

the iron fairy1

New member
לחם עבודה! לחם עבודה!

חחחחח... אז אתמול אני והילה היינו בהפגנה.. היה משעשע... חחח מישהו מהפורום היה? לא עשינו משהו מיוחד.. רק פגשנו את גיא..חח מממ...וזהו.. מחר מגן בהיסטוריה.. :/ עוד רבע שעה אני מעירה את הילה.. וחורשיםםםםםםםםםםםםםםםם !!!! תאחלו לי בהצלחה? זה המגן הראשון שלי וזה מלחץ אותי תחת !!! בוקר טוב :)

חחחחחח יודניקית חמודעעעעעעעעעע

איזה בובייייייייייייייייייי בהצלחה נשמה שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם את צריכה עזרה דברי איתי... בעצם מה עזרה מה? אני רוצה להיפטר מזה! אני פאקינג עושה 5 יחידות בהיסטוריה! היום היה לי מגן במתמטיקה והלך דבסטטטט!!!!!!!!!!!

booly16

New member
הרחבת היסטוריה?!

מה חשבת?!??!?! בעצם.. הרחבת היסטוריה - לא חשבת.. ;) בכל זאת שיהיה לך בהצלחה עם זה :)

חחח כן...עזוב היה סיפור עם זה

רציתי להגביר ביולוגיה כנושא ראשי ומדעי כדור הארץ (משו דבסט...עם כוכבים דינוזאורים חוקרים אבנים טיולים ברחבי הארץ הכי כיף) ... אבל! נזכרתי בזה יותר מידי מאוחר! ולא המורה לביולוגיה ולא המורה למדעי כדו"ה רצו להכניס אותי...=/ ובכיתה י' הייתי פיצפונת שלא מבינה מהעולם הזה כלום! אז אמרתי ניחא..נקח היסטוריה מה כבר יכול להיות? למרות שזה סבבה...זה לא כמו היסטוריה רגיל...המורה שמלמדת אותי היא אמא של חברה שלי (שהיא כרגע בצבא אבל לא משנה) ואני מטורפת עליההה אנחנו כמו חברות אפילו שהיא משעממת למוות...=/ ולרוב היא מבריזה לנו כי "היא סגנית מנהלת אז יש לה דברים יותר חשובים בלה בלה בלה" ...אז רק אנחנו נהנים מזה חוץ מזה שאנחנו רואים המון סרטים והנושא שלנו זה ארה"ב...כל ההגירה ואיך היא התפתחה וכל המלחמת ויאטנם וכזה ויש מלא סרטים על כל הבולשיט...אז הכי אנחנו חבורה של "היטוריונים" (אנחנו מן הסתם היחידים בשכבה שמגבירים את זה) =) קיצר תודה לך על ה"בהצלחה"... ובעיקרון מה שהגברתי זה ראשי-פסיוכולוגיה -כלכלה.. ומשני זה היסטוריה (כי בעיקרון אני מגבירה בזה רק 3 יחידות ולא חמש כמו כולם) =/ יענו "קומבינות" (משו...) יום טוב...

בהצלחה מותק!!!

גם לי יש מחר מגן בהסטוריה.. בעעע

גררררררררררררררררררררררר

לא יכולתי ללכת לעצרת בסוף... :( חח נדבקתי לגרר הזה! עזבי אותך מגן בהיסטוריה זה כזההה שטויות... עשיתי אותו ביום שישי... זה היה פנאן לאללה... בקטנה נתנו לך ת'שאלות ות'תשובות? נו אז מַבָעיות? חחחח בהצלחה בובע יהיה טווווב

אוף!!! איך רציתי להיות שם!!!

לא הלכתי בגלל המתכונת באזרחות אינעל רבקום! מרב מתכונות חלמתי הלילה שאני צריכה למצוא את הזכות של האינטגרל של lnx ונורא נלחצתי כי לא ידעתי...יותר מיד לימודים!!! אבל הולך להיות לי מגן 100 בתקשורת!!

למעלה