לחם- גרין לייט

keren143

New member
לחם- גרין לייט

האם אתם מכירים את התופעה שהלחם מתפורר ?? מלבד טוסט לא הצלחתי להסתדר עם הלחם הזה הוא מתפורר פשוט בידים
וגם במקפיא הלחם פתאום נהיה חתוך למלא חתיכות קטנות משום מקום, באמת שלא עשיתי שום דבר שיגרום לו להתנהג בצורה כזאת.
ולמה אני צריכה לדבר על לחם כל כך הרבה.. באמת שנהיתי מתוסכלת ,

ooochy

New member
באופן חלקי

אצלנו הוא לא מתפורר במקפיא, אבל הבן שלי מתלונן שאם הוא אוכל את הסנדויץ לאט, בסופו של דבר הוא נשאר עם פירורים, מה שלא קורה אצל חבריו שאוכלים לחם רגיל.

אני מניחה שזה קשור לגלוטן ולאלמנטים אחרים שמשפיעים על ההפיכה של הבצק למיקשה אחת באפייה. בטח יש לחמים עמידים יותר, אבל לא בדקתי.

ליטל 89

New member
לדעתי לחם בר אל היחיד שלא מתפורר

אם רוצים גרין לייט אז לחמניות (שבהן יש המוווון קלוריות)

טליאמתי

New member
ממש לא מתפרק ותגלית חדשה עבורי:לחם קל של בראל

נקודות זכות:
טעים מאוד מאוד.
מבחינה קלורית, יחסית ללחמים אחרים, שווה לגמרי. 49 קל' לפרוסה.
כשמפשירים באופן טבעי, בשקית על השיש, הוא נשמר טרי ולא מתפרק.
אני קונה אותו קפוא אמנם אבל ברגע שהוא מגיע הביתה (בד"כ הוא כבר יהיה במצב חצי קפוא), אני מפרידה לכמות הפרוסות היומית שלי ומקפיאה בשקיות נפרדות כדי שלא אצטרך להילחם על הפרדת פרוסות קפואות ולגרום להן להתפורר.
עדיין לא ניסיתי לקחת אותו לנסיעה מחוץ לבית ככריך. אני מקווה שהוא יעמוד גם במבחן הזה:)
&nbsp
המינוס:
המחיר (כרגיל). 20-22 ש"ח ללחם שמשקלו 500 גר'.
&nbsp
יופי של לחם

ממליצה בחום

&nbsp

net the jet

New member
באמת חבל... בזמן האחרון מתגעגעת ללחם.

המלאי מחו"ל כמעט נגמר. צריכה או לנסוע או לשלוח שליחים

נטע - את יכולה להשתמש בתגמיש?

אם כן, אני מכינה לחמניות ממש טובות מתגמיש, לפי המתכון של תמי לפוקאצ'ה חלבית, עם כמה שינויים.
הלחמניות יוצאות עם קרום קשה וטעים מבחוץ והן רכות מבפנים ולטעמי הן מצוינות.
מאז שהתחלתי להכין אותם אני כבר לא קונה לחם ואפילו הפסקתי להתגעגע לבייגל של אודיז (למרות שאם מישהו רוצה להביא לי אודיז או ג'יניוס אני האחרונה שאתנגד
)

net the jet

New member
האמת, לא ניסיתי. אני רואה שאין בו סויה. אולי באמת אנסה

בהזדמנות קרובה. תודה.

goolo123

New member
הלחם הלבן שלהם ממש לא מתפרק..

מוציאים מהמקפיא..אחרי שזה מפשיר ניתן לנחליף כריכים וגם אחרי כמה שעות זה רך וטעים..

למעלה