לחם בירה...

yifatushc

New member
לחם בירה...../images/Emo26.gif

הכנתי לפני שבוע, ויצא ממש טעים! מקור המתכון הוא מסעדת "חוות התבלינים" שבגלבוע, והמליצה עליו אודטה.
שווה לנסות.
לחם בירה / "חוות התבלינים" מקור התמונה: yifatushc מצרכים: ======== 400 גר' קמח לבן 15 גר' אבקת אפיה (שקית וחצי) 1 כפית מחוקה מלח 330 סמ"ק בירה שחורה מאלט (בקבוק אחד) 70 גר' אגוזי מלך קצוצים גס אופן ההכנה: ============= 1. מערבבים את הקמח עם אבקת האפיה והמלח בקערה. 2. מוסיפים לאט תוך בחישה את בקבוק הבירה השחורה. 3. אחרי שהבצק מעורבב היטב ואחיד מוסיפים אגוזי מלך. 4. יוצקים את הבצק לתבנית אינגליש קייק מצופה בנייר אפייה משומן. 5. אופים 20 דקות ב-150 מעלות (בתנור מחומם מראש), ועוד 20 דקות ב-175 מעלות. 6. לצנן. בתאבון!!
יפעת

yifatushc

New member
ומי שזכו לאכול אותו היו ברק וברק../images/Emo9.gif

כחלק מארוחת ערב ספונטנית (וטעימה ממש!!) אצל ברק לוי. להלן לחם הבירה הפרוס על שולחן ארוחת הערב...
מומלץ ביותר עם גבינה לבנה / בולגרית מעל, או עם טחינה ירוקה. יפעת

yifatushc

New member
ברק בפעולה ../images/Emo13.gif

במחבת חביתה עם בצל מטוגן
... שהוכנה ע"י ברק לוי. יפעת

yifatushc

New member
סלט ירקות עם גבינה בולגרית

סלט ירקות עם גבינה בולגרית ורוטב "א-לה-ברק". (הסלט הוכן ע"י ברק לוי). המון תודה בשמי ובשם ברק-טירמיסו על האירוח ועל ארוחה נפלאה!
(לא הרגשתם בחסרונו של צ'אק??). כן ירבו סמינרים!!
יפעת

pirge

New member
חגיגה לכם. הלחם נראה כל כך../images/Emo3.gif ו

פשוט להכנה .ממש כייף. הכל מריח לי עד כאן. נראה שנהניתם מאד. חיבוק,פירגה.

נירהמ1

New member
../images/Emo10.gifקשה קשה - ככה באמצע הלילה../images/Emo67.gif

כאלו מראות, כשאני נמצאת בעבודה ולא ליד התנור בבית.
נראה טעים.
תודה רבה על המתכון.

נירהמ1

New member
אני אמורה לסיים ב-24:30 אבל

הרבה פעמים אני נשארת עד אחרי 01:00.
אבל לא נורא. אני רגילה (אני ציפור הלילה). נראה כמו יופי של ארוחה. לא הייתי מתנגדת לפרוסת לחם טריה לצד סלט עם גבינה בולגרית.

tiramisu1

New member
אתם לא יודעים כמה טעים ומציל זה היה

באמצע כל הפונולוגיה... פתאום הטעמים הביתיים הנפלאים האלה... ארוחת לילה מקסימה :) כמו ששמתם לב בטח רק אני לא עשיתי כלום ולא תרמתי את חלקי לארוחה הזאת :( אבל תרמתי הרבה לפונולוגיה... אז ניחא :)

למעלה