לחם בטיולים

ורד אא

New member
לחם בטיולים

שלום לכולם, כחדשים בנושא נתקלנו בבעיית הסנדוויצ'ים בטיולים ארוכים מחוץ לבית. איך מסתדרים? הלחם טעים כטוסט אז איך עושים סתם סנדוויץ' לדרך? ומה עושים ביום השני? תודה

נועית7

New member
לשנות הרגלים

אצלי לפחות אמנם מדובר על יום ארוך באוניברסיטה ולא יומיים מחוץ לבית, אבל אחרי שניסיתי מספר אופציות- סנדוויץ' הוא כבר לא אופציה! לחם אני אוכלת רק בבית. בחוץ יש אופציות אחרות- בריאות יותר (פירות בעיקר, פריכיות, לחמית, קופסאות שימורים) ובריאות פחות (טעמי, אפרופו וכו'). הבנתי שהלחמנית של סויה דילייט מחזיקות מעמד טוב, אני אישית לא אוהבת אותן. בכל אופן סנדוויץ' זה לא מאסט, רק צריך להבין את זה... בתאבון

ליאורט1

New member
לא מזמן יצאתי לטיול של כמה ימים

בגליל עם אוהל ויותר מדי דברים על הגב, בארץ אין בעיה לצאת לטיול של כמה ימים, לקחתי איתי כיכר וחצי של לחם שעשיתי בבית ואמא שלי הכינה לי עוד מלאי של לחמניות, נכון שהמרקם אחרי כמה ימים הוא לא אותו הדבר ושחלק מהדברים נמעכו אבל בסופו של דבר הם עשו את העבודה, בנוסף על כך בארוחות צהריים הכנו אטריות אורז, אידאלי לטיולים בשטח, לא שוקלות הרבה ולוקח מעט דקות להכין אותן. שורה תחתונה אין בעיה רק צריך להתכונן עם סטוק מראש

נילוס11

New member
טיפ לסנדביץ לטיול ,בבקשה

לוקחים 2 פרוסות לחם,מכניסים פנימה מה שאוהבים נגיד פרוסות פסטרמה (או כל דבר אחר) טורפים ביצה,מרטיבים את הסנדביץ בביצה,מטגנים במחבת משני הצדדים והכי חשוב... עוד כשזה חם עוטפים בנייר כסף,את הכל הרמטית. והנה יש לך סנדביץ גם אחרי כמה שעות רך,פריך טרי וטעים עד כמה שאפשר ואני עושה את זה הרבה פעמים כשאני יוצא לטיול,או ליום עבודה ארוך מחוץ לאזור הבית. בתאבון. (ותודה לדליה פאר מעפולה,שנתנה לי את הטיפ המעולה הזה)

meitush123

New member
חיים על פריכיות

סתם. זה בדרך כלל מה שאני נאלצת לעשות. המלצה נוספת שלי היא לקחת קופסאות שימורים של תירס, טונה, עלי גפן ממולאים ומה שעולה לך בראש

ליאורט1

New member
לא תמיד זה פרקטי

בייחוד שמטיילים עם ציוד על הגב פרכיות יהפכו לפירורים ושימורים זה פשוט כבד מדי

meitush123

New member
אני לא יודעת מה אני אעשה השנה

בקורס מדצים. זה קצת שונה כי זסה 11 יום. וכנראה שיש קייטרינג ולא בישול במקום (אל תחשבו לרגע שזה אומר משהו חיובי על הטעם) מה שמסבך את העניינים.

בת כמה את?

כי גם לי הולכת להיות את הבעיה הזאת במחנה קיץ אז אם יש לך רעיונות דברי איתי אגב אני גמל הקרח בכינוי חדש!

לגבי קורס מדצים ודומיו זכרונות...

בחו"ס כשעברתי קורס מד"צים הודעתי חודש ומשהו מראש אבל לא העבירו את ההודעה הלאה... ובכ"ז לא היה חסר, המון ירקות, מנה בשרית מוגדלת וגם דאגו לי לפרכיות. בטיולי שטח, בעיקר נקניק עם חרדל על פרכית, טונה, פרכית עם המון שוקולד והשוס הרציני, וופלות פסח של עלית (אבל השנה לא) חוצתמזה כמו שמאור גם איטריות אורז זה מומלץ בחום (אפשר עם רוטב רגיל של פסטה, אפשר עם אבקת קקאו לבשל "יותר מדי" ולקבל מן דייסה) חוצמזה יש "מתוקה" (יש לבטא במלרע) שזה טחינה לא מתובלת עם ריבה/יוגורט ודבש. כמובן שגם קורנפלקס הולך (יותר בתור נשנוש) אפשר גם להביא קמחים בסיסיים להכנת "בלינצ'ס שטח" שזה בעיקר קמחים עם ביצה ומים ולטגן (ואם אפשר להוסיף לזה חלב או יוגרט בכלל). אופציה אחרת שהומלץ לי עליהם ולא יצא להוציא לביצוע זה לטגן את המנה חמה פירה (שגם היא אופציה לאוכל) לאחר שמוסיפים לה מים ולעשות מן לביבות בסגנון בלינצ'סי. לגבי פרכיות אורז, הן יכולות לשרוד פשוט צריך להניח אותן במקום מוגן (למעלה). אצלי בהחלט הנקניק עם תוספותיו השונות שלט למדי, הייתי אוכל איזה נקניק של טירת צבי. אז תכלו שטח ו... בתאבון :)

וכמובן אורז על נגזרותיו השונות

במיוחד כרגע אני מעדיף את הבלסמי, הכי קל להכנה

meitush123

New member
אין שם מטבח

ואנחנו בטח ובטח לא מבשלים לעצמנו. זה קייטרינג מגעיל למדי (גם בלי צליאק סובלים מהאוכל)

למעלה