לחלמן מוצא העוגנים

efrat120

New member
לחלמן מוצא העוגנים

כתבתי לך כבר 3 חלומות והנה עוד שבעה: הרביעי: היה לי חלום בו באתי למשחק של הליגה, קבוצת הכדורסל שפרשתי ממנה,והמאמנת ואף אחד לא ידע שאני פרשתי. אחת שאלה אותי "אפרת לא פרשת?" ואמרתי לה שזה המשחק האחרון. חברים שלי באו, וגם שני בנים מהכתה שציחקקו. לא ידעתי על מי אני שומרת, והייתי צריכה לשאול את המאמנת. בהתחלה חשבתי שהם קבוצה שכבר שיחקתי מולה, אבל המאמנת אמרה שהם צרפתים, והייתה את בונדינית שקלעה כל שנייה. החמישי:מישהו מכתתי מראה לי דף מודפס, בו כתובים פרטים עליו, והיה שם ת.לידה, שמשום מה הייתה בתאריך של אבא שלי! זה היה ממש מוזר....רציתי לעשות בדיקת מציאות עמוק בפנים, אך התעוררתי.זה היה בבית ספר אני חושבת...... השישי:מהבית שלי אני רואה מישהו מבשל בפארק המים שפיים, ואניבאה לראות. הוא מבשל מרק עם הרדוף הנחלים!!!!!!!!!!!(צמח רעיל, זה עם הפרחים הוורודים והלבנים שתמיד יש בשדרות). אני כועסת נורא ושואלת אותו ,מה אתה עושה????" והוא עונה יל רק: "מבשל מרק.... - אבל זה רעיל!! ואז הוא מפסיק, יחד עם החלום. השביעי:הייתי בבית של חברה שלי, וראיתי שיש אנשים בבית שלי(שממול), אז אמרתי לה שאני חוזרת. הם עושים סיבובים סביב הבית וזה לילה....ואז נכנסים. במגרש הריק לידנו יש סוכות, שבפנים דולקים אורות מסתובבים, סוכות מאירות. בדרך החברה מוצאת קרטון צבעוני(חברה סבאמת) ורוצה לשים אותו בפנים, אז אנחנו נפרדות. ליד הבית אני מורידה נעליים, ונכנסת. בפנים יושב חבר טוב של ההורים ואומר"אני לא מאמין!!!" בשמחה. מקווה שזה יעזור לך למצוא את העוגנים- יש עוד אם אתה צריך....

למעלה