תיקון - הלוואי 250... 500$+ עלות ל-
ח חליל אבד רבו New member 26/2/02 #19 קייט הרוצחת... הייתי נחמד בגלל הנשיות... אלק... מי יודע... אולי... ראבאק !!! רק עכשיו נודע לי מי אתה ועל שם מי הקייט !!! קנה קנה את ה- AXO, קנה. ח. מבואס לאללה...
קייט הרוצחת... הייתי נחמד בגלל הנשיות... אלק... מי יודע... אולי... ראבאק !!! רק עכשיו נודע לי מי אתה ועל שם מי הקייט !!! קנה קנה את ה- AXO, קנה. ח. מבואס לאללה...
ד דויד מארק New member 27/2/02 #24 הייתי נחמד וסיפרתי לך וכבר רץ לספר לחברה אה ? אז ככה קייט היא הכלבה שלי מסוג רוטווילר שהרגה את הגורים שלה בהמלטה הראשונה ואחד מחברי הקרובים מכיר את הסיפור והחליט להשתמש בשם מי זה ? לעולם לא תדעו דויד
הייתי נחמד וסיפרתי לך וכבר רץ לספר לחברה אה ? אז ככה קייט היא הכלבה שלי מסוג רוטווילר שהרגה את הגורים שלה בהמלטה הראשונה ואחד מחברי הקרובים מכיר את הסיפור והחליט להשתמש בשם מי זה ? לעולם לא תדעו דויד
ח חליל אבד רבו New member 27/2/02 #25 וואלה..... יש מרחק בין ובין לומר מי היתה הפנטזיה הרטובה של חליל...
ד דויד מארק New member 27/2/02 #26 נראה לי שקייט המקורית שבמקרה נמצאת לידי לא תאהב שהשוות אותה להאש פפי דויד