ומה נראה לך מתמונה של מרצדס מול...
תראי אחותי, קושייתך אינה משפרת לי את הליכי העיכול בהם עסקינן בשעה קשה זו (לבנה תמרה אורגינל, עם שמן זית סופר בתולי וזעתר של אילנה...). בכל זאת אחרוג ממנהגי הסעודה שלי ואומר דעתי על החברה ההיא שהזכרת שמה... 1.מגף הכי הכי שלהם - התפורר לי מבפנים (שניהם) אחרי שנה וחצי. 2.כפפות שלהם - נוחות היו אך נקרעו לגזרים אחרי שנה. 3.מגיני מרפקים שלהם - תיפקדו טוב מבחינת הפלסטיקה ועמידותה, אך הרצועות והסקוצ´ים התפוררו אחרי שנתיים. זהו, אני אישית לא מתקרב ל- AXO יותר בחיים. לפחות לא על חשבוני. והאמת, אין לי דעה קדומה על איטלקים, ובווווווודאי לא על איטלקיות... עד כאן לסיפתח, וכעת משניגבנו שאריות הלבנה מהשפתיים... תראי, אני לא מכיר אישית את המגן שצירפת, נכנסתי לאתר של AXO וראיתיו שם אך ללא פרטים של ממש כדי להבין יותר. לפי המחיר אני מניח שמדובר במגן ברכיים פלסטי משופר. צריך לדעת למה להשוות אותו, וכדאי מאד לנסות אותו ולא לקנות דבר שכזה דרך האינטרנט. בהחלט יכול להיות שהחלק התחתון עבה ולא נוח בתוך מגף רכיבה. בהחלט יכול להיות שהמפרק (הציר) הפנימי לא חלק ונוח בעת שברכיבת שטח מצמידים את הברכיים למושב... ומה לעשות אך זה קריטי. לא שאני יכול להצביע על בעיות בתחומים אלו, אך הם יתכנו וחובה לבדוק מראש. בשום פנים ואופן לא להשוות מוצר פלסטי של AXO ב- 49.90$ למילה האחרונה ביצור מגיני הברך מקארבון או משילובי מתכת וקארבון של אסטריסק \ CTI \ EVS... מוצרים של 250$ שמיועדים לרמת מיגון שונה לחלוטין באיכות שונה לחלוטין ובמחיר שונה לחלוטין. זה ממש כמו ששאלת... מרצדס מול פיאט!!! וזה ממש זהה במובן של - כל אחד מהם נותן מענה שונה לחלוטין לצורך אחר. אין מקום להשוואה !!! אם את מחפשת מגן ברך סטנדרטי - ממליץ לקחת מגן שחלקו התחתון ללא רצועות והוא מושחל בקלות ונוחות לתוך המגף, ושהפלסטיקה תראה מספיק נוקשה, וכמובן שיהיה נוח. אם את מחפשת את הדבר האולטימטיבי שיגן על הברך וסביבתה מהתפוצצויות במהירויות גבוהות, או במיוחד לאחר מקרה שארע וחובה לשמור על המקום בשבע עיניים - לא חוסכים... ASTERISK!!! והאמת, הייתי חושש לקחת מ- AXO מגן ברך עם ציר ומפרק במחיר 49.90$. מוכן להמר על אורך חיים של שנה גג... וכמובן, זה רק הימור. ברכות ח.