לחליל או רדאר

לחליל או רדאר

מחפשת תמונה של מגן אסטריק לברך באתר כולשהוא באינטרנט רק תמונה לשם הורדה

לאחותי השהידית...

כנסי לאחי ג´ף, הוא כרגיל מטפל בהכל, וגם ב... ואם את חייבת ממש... לכי ל... וחוץ מזה אחותי, צריך לשקול גם... CTI או EVS, סנוביזם אינו תמיד הפתרון האידיאלי דווקא. ברכות ח.
שכבר הודיע שלא יחזור לרכיבה בלי אחד שכזה ולמרות שמדובר בעלות זהה כמעט לעליה בשנתון שלם באופנוע אחרי רצועה צולבת אחת קרועה... אין אפס...

מה דעתך?

מה דעתך על החיקוי החדש ופשוט של axo אך נראה אפקטיבי !!! אני יודע שזה כמו להשוות מרצדס לפיאט אבל בכל זאת מה נראה לך מהתמונה המצורפת וממחיר סביר של 50$

MexMex

New member
שום קשר רוצחת חביבה (סדרתית?)

אלו מגיני ברכיים רגילים, משוכללים ויפים אבל רגילים... היצירות שהזכרת קודם הן Knee brace...סיפור שונה לחלוטין... ד"א - יש פתרונות זולים וטובים מבית EVS... אדיוס

זאביקDR

New member
מגנים דומים

של חברת UFO צריכים לעלות בסביבות ה100 ש"ח בארץ אז למה לרוץ לחו"ל ?

ומה נראה לך מתמונה של מרצדס מול...

תראי אחותי, קושייתך אינה משפרת לי את הליכי העיכול בהם עסקינן בשעה קשה זו (לבנה תמרה אורגינל, עם שמן זית סופר בתולי וזעתר של אילנה...). בכל זאת אחרוג ממנהגי הסעודה שלי ואומר דעתי על החברה ההיא שהזכרת שמה... 1.מגף הכי הכי שלהם - התפורר לי מבפנים (שניהם) אחרי שנה וחצי. 2.כפפות שלהם - נוחות היו אך נקרעו לגזרים אחרי שנה. 3.מגיני מרפקים שלהם - תיפקדו טוב מבחינת הפלסטיקה ועמידותה, אך הרצועות והסקוצ´ים התפוררו אחרי שנתיים. זהו, אני אישית לא מתקרב ל- AXO יותר בחיים. לפחות לא על חשבוני. והאמת, אין לי דעה קדומה על איטלקים, ובווווווודאי לא על איטלקיות... עד כאן לסיפתח, וכעת משניגבנו שאריות הלבנה מהשפתיים... תראי, אני לא מכיר אישית את המגן שצירפת, נכנסתי לאתר של AXO וראיתיו שם אך ללא פרטים של ממש כדי להבין יותר. לפי המחיר אני מניח שמדובר במגן ברכיים פלסטי משופר. צריך לדעת למה להשוות אותו, וכדאי מאד לנסות אותו ולא לקנות דבר שכזה דרך האינטרנט. בהחלט יכול להיות שהחלק התחתון עבה ולא נוח בתוך מגף רכיבה. בהחלט יכול להיות שהמפרק (הציר) הפנימי לא חלק ונוח בעת שברכיבת שטח מצמידים את הברכיים למושב... ומה לעשות אך זה קריטי. לא שאני יכול להצביע על בעיות בתחומים אלו, אך הם יתכנו וחובה לבדוק מראש. בשום פנים ואופן לא להשוות מוצר פלסטי של AXO ב- 49.90$ למילה האחרונה ביצור מגיני הברך מקארבון או משילובי מתכת וקארבון של אסטריסק \ CTI \ EVS... מוצרים של 250$ שמיועדים לרמת מיגון שונה לחלוטין באיכות שונה לחלוטין ובמחיר שונה לחלוטין. זה ממש כמו ששאלת... מרצדס מול פיאט!!! וזה ממש זהה במובן של - כל אחד מהם נותן מענה שונה לחלוטין לצורך אחר. אין מקום להשוואה !!! אם את מחפשת מגן ברך סטנדרטי - ממליץ לקחת מגן שחלקו התחתון ללא רצועות והוא מושחל בקלות ונוחות לתוך המגף, ושהפלסטיקה תראה מספיק נוקשה, וכמובן שיהיה נוח. אם את מחפשת את הדבר האולטימטיבי שיגן על הברך וסביבתה מהתפוצצויות במהירויות גבוהות, או במיוחד לאחר מקרה שארע וחובה לשמור על המקום בשבע עיניים - לא חוסכים... ASTERISK!!! והאמת, הייתי חושש לקחת מ- AXO מגן ברך עם ציר ומפרק במחיר 49.90$. מוכן להמר על אורך חיים של שנה גג... וכמובן, זה רק הימור. ברכות ח.

MexMex

New member
דעה אישית ולא מחייבת...

1. כפפות הלכו אחרי שנה? אחלה!!! שנה זה ה - מ - ו - ן... 2. יש לי מגן צלעות (מסוג מתחת לחולצה), של AXO - נהנה מהנוחות וההגנה 3. יש לי קסדת AXO RX3 - קרבון מלא...ללא תלונות על האיכות והנוחות 4. יש לי מגיני ברכיים של AXO - שוב ללא תלונות למעט הרצועות שלא כל כך אלסטיות יותר (אחרי כמה שנים...) 5. המטרה של מגיני הברכיים היא...להגן על הברכיים מפני סלעים וכאלו... המטרה של Knee brace היא משהו אחר לגמרי... הם אמורים להגן בפני 2 דברים: האחד: העברת המכות מהשוק לירך, שלא דרך הברך האומללה... השני: למנוע סיבוב של השוק מול הירך, דבר שיכול להביא לקריעת הרצועות...או חו"ח וניפוץ הברך... אדיוס

זאביקDR

New member
תראה ידידי

כפפות AXO החזיקו אצלי כמעט שנתיים והן נקרעו ביגלל החלקה על כביש במהירות של 70 קמ"ש אז אל תגיד לי שזה זבל של חברה כיום אני לובש כפפות של PROGRIP כבר כחצי שנה ואני מאוד מפסוט מהן לפי דעתי היום לשלם למותג כמו EVS או CTI זה ביזבוז כסף כי את אותה איכות אתה יכול לקבל במוצר של UFO או WIND שהם המותגים של ליפני כמה שנים והיום עדין שמם הולך לפניהם והמוצרים עדיין טובים אך המחירים זולים יותר כי את מחיר הפיתוח הם כבר החזירו לעצמם מגפי הWIND של חבר שלי וכפפות הFOX שלו מחזיקות יפה כבר למעלה מ4 שנים ועדיין נוחות לרכיבה אז אם יש לך כסף בשפע אתה יכול להשקיע 1000 ש"ח במגיני ברכיים אבל אם אין לך את הכסף אתה יכול להות מרמה דומה בגדם ישן יותר גם ב250 ש"ח כמובן שיש רמות מיגון אבל לא צריך להכפיל את המחיר ביגלל השם זאביק

MexMex

New member
הכל טוב ויפה, רק חבל שאתה לא מבין..

מגיני ברכיים זה דבר חשוב וטוב...מה לקנות? טעם ויכולת כספית... Knee Brace זה לא אותו הסיפור בכלל...המטרה שונה, הצורה שונה, החומרים שונים והמחיר שונה... בקיצור ולעניין ידידי הזאב... אתה רוצה הגנה טובה אך בסיסית? מגיני ברכיים מכל סוג שהוא, כל עוד הם נוחים לך... רוצה תעודת ביטוח? יש לך בעיות ברכיים קיימות? רק Knee Brace ...עולה המון (EVS לא כל כך יקרים בדגמים הבסיסיים) אבל זה מה יש... קאפיש? אגב - אתה יכול לשאול את נדב לוגסי בעוד 40 דקות בפורום...משתמש CTI אדוק... אדיוס

חוזר שנית לשהידית ולזאב...

זה לא אותו מוצר מדובר בשני סוגים שונים של מוצרים לא משווים ואין זה הוגן להשוות בינהם בדיוק כפי שזה לא רלוונטי להשוות בין מרצדס ופיאט שתיהן מכוניות בדיוק כפי ששני אלו מונחים על הברכיים כל מה שתאמר מעבר לזאת... אתה פשוט מפספס ח. שמתחמם על המוצר וכבר מדמיין את הניג´וסים לג´ף ואולי היהוד הזה יעשה לי סוףסוף הנחה על כל הפרנסה שהבאתי לו...הא... פנטזיה

השאלה האם בבת שלמה תלבש כאלו?

מה נשמע אח שלי היום היה לי יום מטורף , קטנוען לוגם פיח כמעט הרג את עצמו לדעת על דופן שמאל של הפחית שלי .. קולרגול

MexMex

New member
לא בדיוק כאלו אבל EVS פשוטות...

עלו לי 70 דולר בזמנו, נראות כמו הצרות היום...החלפה ברגע שאחזור לשטח... זהר מלוגמי הפיח, ידידי... MexMex שמודיע כבר עכשיו על שינוי תאריכים ממה שנסגר...לא מבין בחגים הנוצריים האלו ועשיתי טעות...

זאביקDR

New member
הבנתי ולא הבנתי

הבנתי את הראיון שהמגנים המדוברים הם כמו "גבס" ומיועדים לשמור על הרגל ביפני תזוזות וזה לא אוטו דבר כמו מגן אחר אבל לא הבנתי מאיפה אתה מכיר אותי או לפחות יודע שאני מבת שלמה אז אם תוכל לעזור לי בנושא אני מאוד אשמח ואם אתה לא מוכן לפרסם את זה בפורום אתה מוזמן לשלוח לע מסר אישי ... תודה מראש זאביק

MexMex

New member
../images/Emo3.gif - לגבי הבת שלמה...לא קלטת נכון.

רד מזה...בת שלמה לא היה מכוון אליך... אדיוס

זאביקDR

New member
אז למי זה היה מכוון ?

ובאיזה הקשר ? כי אני עדיין לא מבין ואני מכיר את השטח ממש טוב (20 שנה במקום וחורש את השטח כבר מגיל צעיר) זאביק

זאביקDR

New member
ואני כבר חשבתי ...

שאתה מכיר אותי ... הרי אין הרבה אנשים שרוכבים על DR250 ועוד מעיזים להגיד את זה ...

stivenz

New member
אבא, אל תגלה לו...

ד"ש לאמא... נשיקות סטיב(הקטן\הצעיר)

למעלה