לחלוק את הMVP

• פותח הנושא MvP4
  • פורסם בתאריך

MvP4

New member
לחלוק את הMVP

למרות שאני חושב ששניהם היו מתנגדים לזה, הארדן וקרי (גם ווסטברוק, אבל עקב המיקום של אוק' אני אוריד אותו מהדיון..)
לדעתי צריכים לחלוק את הMVP .
אם הם היו בערך עם אותו מאזן זה היה בקלות הולך להארדן אבל השנה ממש ממש קשה להחליט .

rapgamer4ever

New member
אני נגד

נכון שהמירוץ צמוד אבל זה חלק מהעניין- צריך לבחור את השחקן הכי טוב העונה.
מסכים איתך שקרי או הארדן צריכים לקבל את הפרס.
לדעתי קרי פייבוריט- אם הווריורס ינצחו 67-68 משחקים הוא יקח ואם יוסטון תאבד את יתרון הביתיות הוא גם יקח.

לא רואה בזה צורך.

זה יאבד טעם ויותר חשוב ערך.
בדיוק בגלל זה שרק אחד מקבל את זה זכינו לראות שיא קריירה מג'יימס הארדן.
&nbsp
והדיון הליגטימי של מי מהם צריך לקבל את זה עם חסרונות ויתרונות לכאן או לכאן לא יתן תשובה אחת נכונה.
אני אישית חושב שאם יוסטון יסיימו כמו שצריך את העונה, יהיה לו הדג' קטן על קארי, מהסיבה הפשוטה, שהוואריורס לדעתי הרבה יותר קבוצה מיוסטון, בלי הארדן אני לא רואה את יוסטון אפילו נכנסת לפלייאוף, לעומת זאת בלי קארי לפי דעתי הוואריורס יהיו באותה רמה בערך של דאלאס, שוב דעה אישית שלי.
&nbsp
אבל לשניהם עונה מדהימה, לוואריורס עונה היסטורית.
עוד קצת נתונים מלבד לסטט' היבשות שלהם:
קארי(מיקום בליגה):
41# בדקות משחק.
6# בנקודות.
9# בFGM
9# בFGA
1# ב3PTM
1# ב3PTA
3# בחטיפות
6# באסיסטים.
3# בPER.
6# בPIE (השפעת השחקן על הקבוצה).
&nbsp
הארדן:
2# בדקות משחק.
2# בנקודות.
10# בFGA
10# בFGM
5# ב3PTA
5# ב3PTM
1# בFTA
1# בFTM
9# באסיסטים.
6# בחטיפות
5# בPER
3# בPIE
&nbsp
&nbsp
עונה מדהימה לשניהם, כל הכיף פה שזה צריך לבחור אחד.

rapgamer4ever

New member
אני לא בטוח שגולדן בלי קרי טובה כמו דאלאס

אבל אם כן- האם אתה חושב שהפער בין דאלאס לגולדן קטן יותר מאשר הפער בין "אין פלייאוף" לאיפה שיוסטון נמצאת?

לדעתי בלי הארדן יוסטון ממוקמת מתחת לפיניקס.

לעומת זאת אני מצליח לראות את הוואריורס במקום באיזור 7-8 בלי קארי.
אני חושב שהם קבוצה מאוד טובה, וסטף קארי זה בדיוק ההדג' פלייר הזה שיכול לקחת אותם מקבוצה טובה לקבוצה היסטורית, מקבוצה טובה לאלופה, העובדה שהוא רק מקום 41 בדקות משחק בליגה מראה כמה הקבוצה הזו מוכשרת.
&nbsp
יוסטון לפי דעתי קבוצה סבירה על גבול הלוטרי במערב, עם הארדן הם קבוצה טובה מאוד (בכל זאת הם גם יכולים לסיים במקום ה6).
&nbsp
וזה ההבדל איך שאני רואה אותו ואיך שאני אישית מפרש MVP.

rapgamer4ever

New member
מסכים איתך לגבי יוסטון

לא בטוח שאני מסכים איתך לגבי גולדן אבל נשאיר את זה לאחר כך. כמו שאמרתי אפילו אם זה נכון ונניח שגולדן בלי קרי תעשה 50 ניצחונות- למה הפער בין 50 ל-68 נתפס כקטן יותר מאשר הפער בין 37 (כביכול יוסטון בלי הארדן) ל-55?
ה-18 ניצחונות הבדל זה אותם 18 ניצחונות.
&nbsp
לגבי קרי שמשחק מעט דקות-הסיבה היחידה לכך היא שגולדן מביסה את היריבות כשהוא משחק. היא מנצחת את היריבות ב-17 נקודות על 100 פוזשנים כשקרי על המגרש. כשהוא לא משחק היא עושה תיקו מול היריבות. לפי הנתונים האלה גולדן קבוצה של 41 ניצחונות בלעדיו. גם אם ניתן להם כמה משחקים בונוס אני לא חושב שהם שווים 50. לדעתי בלי קרי הם עושים 45-46 ניצחונות ונמצאים בערך באיזור של הפליקנס.
&nbsp

מור תור

New member
מסכים איתך

אגב 3# בPIE זה לכלל הליגה כן?
מי מספר 1 ו2?
מעניין אם דייויס אחד מהם

נראה לי שהפעם האחרונה שלברון היה כל כך מחוץ למירוץ הייתה לפנ

כמעט עשור ב-2006/7
כשהמירוץ היה בין נוביצקי לנאש (ומאחוריהם קובי,דאנקן וטימאק).
&nbsp
בשאר המקרים לברון תמיד היה בסביבה.
&nbsp
אחרי קארי והארדן יש ווסטברוק וCP3 לטעמי.

למעלה