לחלום או לא לחלום

ה מוזה

New member
לחלום או לא לחלום

זו השאלה
אם היו אומרים לכם שתוכלו בתוך שנה אחת להגשים את כל החלומות[שאיפות,תקוות,רצונות] שלכם עד האחרון שבהם האם הייתם מסכימים ? או שהייתם אומרים ,לא תודה ומשאירים לכם חלומות שלא התממשו להמשך המסע ? עד כמה הגשמה היא חלק מהותי בשלמות הפנימית של האדם ?

seaגל

New member
לחלום ....

אני אישית לא הייתי רוצה להגשים את הכל בבת אחת אני לא בטוחה שאני בשלה עדיין לגעת בכל מה שרציתי ואני עדיין רוצה אני חושבת שלכל דבר יש זמן וכל חלום מתגשם בזמן שלו... אני מאחלת לעצמי שלאורך כל המסע שלי יהיו שזורים בדרך חלומות כמו פרחים שאני אוכל לקטוף ולקשט בהם את חיי... השלמות הפנימית נבנת מאותם דברים שקיימים בי ומאותם דברים שעדיין אני אאסוף בדרך או חלקים שאני אוותר בדרך....לכן החלום וההגשמה עבורי הם עוד תחנות במסע וכל תחנה תורמת לאני הפנימי השלם שלי.
תחלמי בגדול ביצוע: סי היימן מילים ולחן: סי היימן תחלמי בגדול תחלמי תחלמי את הדרך לשם אל תעצרי את הזמן בתוך מעגל הקסמים את לא לבד תחלמי בגדול תחלמי תחלמי ותגיעי לשם ובאופק הרך יחייכו השנים הקשות שידעת בעולם ‟ בעולם הלוואי והדרך הזאת שעשית עד לכאן לא תשאיר צלקות שלא ירדו עם הזמן הלוואי והדרך הזאת שעשית עד לכאן תפתח בפנייך דלתות שחיכו לך מזמן תחלמי בגדול תחלמי תצחקי כשתגיעי לשם זה אולי הימים הקשים שנותנים לך כוחות חדשים לעולם הלוואי והדרך הזאת...

שאלה נפלאה ...../images/Emo140.gif

הגשמה היא בשבילי להגיע לייעוד לחלום ולהגשים. יש השלמה פנימית ברעיון הגשמת חלום והבאתו למציאות אני לא חושבת שיכולים להגשים הכל בבת אחת דרך החיים היא לרצות,לשאוף ולקוות - אדם שאיבד את היכולות לרצות,לשאוף ולקוות סגור בתוך עצמו ואין לו חיות ,אנרגיות, ופתוח יכולות. (מוזה אני אוהבת את החשיבה שלך יש לך חשיבה של סופרת..אשרייך ) שלהבת

אהלן יקירתי מה קורה

אני מעדיף פשוט לעשות אולי פעם היה נחמד לחלום על משהו באיזה שלב הבנתי שזה מיותר לשבת ולחלום במקום לקום ולעשות

seaגל

New member
ממממ

לחלום משמע לא לעשות? יש לי חלום ובשביל להגשים אותו אני עושה דברים... להפוך חלום למציאות לא?

schlomitsmile

Member
מנהל
למה במקום? (אהלן לך ../images/Emo23.gif) חלום הוא התחלה של עשייה. כך בחיי היחיד, וכך בחיי הציבור. החלום הציוני הוליד את מדינתנו היקרה (והמאד לא מושלמת) החלום שלי להיות אמא, הוליד לי 3 נסיכים. אז נכון שהיה צריך גם לעשות../images/Emo9.gif אבל בלי חלום, לא היה קורה כלום...

schlomitsmile

Member
מנהל
לא יכולה להיות גברית..אבל יכולהלשתף יש לי אי-אלו... מקומות שאני רוצה לנסוע אליהם תחומי ידע שאני רוצה ללמוד שירים וסיפורים, המבקשים להיוולד. לראות את נסיכיי גדלים ופורחים../images/Emo141.gif, ואז להיות חופשיה ../images/Emo204.gifלחוות ,להריח, לטעום, לגעת. ועם כל מה שכתבתי, אני חשה שעדיין לא הצלחתי לבטא פסיק... אני חולמת שיהיה לי יותר פנאי ושקט -לחלום...

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo52.gifאם שאלתי יותר מדיי... ברור לי, שיש ילדים הנולדים "בהפתעה"../images/Emo28.gifלהוריהם ../images/Emo99.gif נתתי את הדוגמא לגביי-אני חלמתי להיות אם, לפני שהכרתי את אביהם של ילדיי, וחלמתי שהוא יהיה אבי ילדיי, לפני שזה קרה.

מותר לך לשאול מה שאת רוצה יקירתי

לנו זה הגיע בהפתעה והיינו צריכים לדחות קצת את הקריירה ומצאתי את עצמי רצף מה שאומר שהילד בחופשים ואחרי הצבא ירצה לעבוד אם אבא לעשות כסף ואז...........אקרע לו ת'צורה
בכל אופן מתאים לי הפתעות כאלו

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif אחלה מקצוע- כולנו צריכים ריצפה מתחת לרגליים!../images/Emo82.gif../images/Emo65.gif כל עוד ההורים שמחים מההפתעות האלה (כמו אצלך)-הכל טוב! כשהבן שלי היה מאושפז, לפני שנים, היה לי מפגש בלתי נשכח עם אב מופתע שונה מאד ממך. יש במחלקת ילדים (שלא תדע) חדר עם מקרוגל לחימום בקבוקי חלב. כולם יושבים שם בתור, ושופכים את הלב. אב מסכן אחד, גילה לי את ליבו:"בסך-הכל רציתי להנות קצת עם החברה שלי... ותראי איפה אני עכשיו! -----מסכן, לא?--הילד, לא האבא...

חחח כמו שאל באנדי אמר

לא רציתי להתחתן התחתנתי לא רציתי ילדים יש לי 2 איך לעזאזל זה קרה?

למעלה