לחכמי הפורום שלום

benlilit

New member
לחכמי הפורום שלום

האם מישהו פעם ניתקל באתר שכולל את כתב החרטומים המיצרי או כ imeg או כ font ? נראה לי שאני אזדקק לזה במהלך ההצגה. תודה והרבה אהבה בן לילית

BlueBeIl

New member
נכון, גם אני אחפש

אבל ברור מאליו שאני לא אמצא. למצוא משהו שחיפשת באינטרנט???? סוף העולם יגיע כשזה יקרה לי!!! פעמונית

../images/Emo68.gif

הודעה רקק למבינים את הרוסית: dlgjk[s gvps, b;ps b ;;fd´[zf[gn]s´dg]s[t lhklhkdnggm gnnh jg,kfo 0264857 djhghjfjf/ nfjkhdjfgh. mkcjksgh64769957 fhhjkhj wjgkhgjrkjgjkg ghkghjkghhsghhkjhwghdkgg jfjhhrtghbjr 9860157365

BlueBeIl

New member
כמה מפתיע, דווקא מצאתי משהו....

הנה תמונה שהקפאתי מתוך סרט פלאש. היא בBMP כי תוכנת הציור היחידה שמותכנת אצלי עכשיו היא צייר....

חחחחחחח הזגרת לי את רק בישראל...

קן לציפור, ביון העצים, ובקן לה שלוש ביצים: ביצה מספר 1 ביצה...מספר...2 ביצה מספר ...3 ~וביצה מספר 4~ לבן לילית- כדאי לך לשאול על הכתב בפורום "שאלה קטנה", יש שם את קישקשתא ואת גילי והן תמיד מוצאות את מה שמבקשים. פרינסס---,--´-{

BlueBeIl

New member
המממ....

כנראה שפספתי את הפרק הזה. מאז ששמו את התוכנית ביום שישי לא יוצא לי הרבה לראות אותה כי אני והחברות שלי תמיד עושות משהו.

Pheon

New member
Ege number 4??????../images/Emo18.gif

I didnt think that ege number 4 was included? If so it destroies my intire consept about E-V-E-R-Y T-H-I-N-G!

BlueBeIl

New member
egg! עד שהבנתי על מה אתה

מדבר... חוץ מזה שבאנגלית זה Nuts. ויש עוד... אבל EGG זה לא.

Pheon

New member
טוב נו אז......./images/Emo9.gif

ברחה לי "טיפה" המילה הצידה :) אני כל היום בתוך השפה הזו שזה מתחיל כבר להיות ממש ממש לא חשוב על שגיאה פה ושם :)

למעלה