לחישות

ארפיגי

New member
לחישות

בזמן האחרון אני שומע כל הזמן לחישות סביבי, גם כשאני לבד והכל שקט, פתאום מתחילות הלחישות האלה וזה ממש מפחיד.. בלחישות כל הזמן אומרים לי שמות של אנשים.. זה באמת מפחיד! מה זה אומר? נכנס לי דיבוק?

sha na na revol

New member
כמדומני,

המילה 'דיבוק' זה שד שנכנס לגוף, לא?... במקרה זה אין לך מה לדאוג מדיבוק.

קודם כל בן כמה אתה?

דבר שני, זה קורה וקרה לי גם בעבר בעיקר כאשר הערוץ תקשורת מתחיל להפתח ולהיות פעיל יותר, אין ללך מה לחשוש פשוט במידה ואינך מעוניין להתעסק בתחום פשוט תבקש מהם שילכו ויפסיקו להטריד אותך, במידה ואתה כן מעוניין לעסוק בתחום תפנה בשאלה (בראש או במילים) מה אתם רוצים להעביר לי? להגיד לי? ותקבל תשובות עם הזמן זה יחלש ואפילו יפסק, העיניין הוא שחשוב שתדע שאתה יכול לנצל את העיניין לטובתך, זאת אומרת הלחישות זה הקולות והדברים שמתרחשים בקרב היישויות ואני אתן לך דוגמא למקרה שקרה לי כשאצלי זה התחיל להתפתח, יצאתי מבית של חברה ליד בית החולים בעיר ולידי הלכה אישה יחסית צעירה בת 30 ככה, והקולות האלה אמרו לי לאמר לה שיהיה לה בן, סתם ככה בלי שהבנתי מה ולמה אמרתי לה את זה והיא חיבקה אותי וקפצה מאושר, כי מסתבר שהיא מנסה המון זמן להכנס להריון בהפריות מלאכותיות והיא בדיוק חשבה להפסיק ולהתייאש מהכל, והיא כמובן לא הבינה מה ומאיפה אני יודעת, ובערך חצי שנה אח'כ הוזמנתי לברית של הילד שלה (כמובן שלא הלכתי כי זה לא קשור אלי וזה בכלל היה לי שוק רציני שאמרתי מה שאמרו לי) אבל זו דוגמא לתיעול המצב לטובתך
לינוי

MegaMan

New member
גם אני שמעתי פעם קולות שאומרים שמות

גם אני לפני כמה שנים שמעתי קולות ,הסיפור שלי :הייתי בקומה למעלה בחדר שלי עם המחשב ,בלי רעש בלי כלום ,הטלוויזיה של אבא שלי דלקה למטה (ווילה) ואח שלי ואמא שלי גם היו למטה ,פתאום שמעתי קול שאומר לי :"טללללללללללל"(השם של אח שלי ) בלחישה מצמררת כזאת ,חשבתי שזה אח שלי שמנסה לעבוד עליי ולהפחיד אותי ,אחר כך שמעתי עוד כמה פעמים טלללללללללל ואז אלוןןןןןןןןןןן (השם שלי) בלחישה מצמררת כזאת ... כשירדתי לקומה למטה לשאול את ההורים שלי אם אח שלי היה למעלה ,הם אמרו לי שהוא רואה טלוויזיה בחדר טלוויזיה למטה (הסתכלתי והוא באמת היה שם ) ומאז כל כך נבהלתי שהפסקתי לשמוע תקולות (זה היה חד פעמי ) איך אני יכו ללדבר עם הרוחות האלה ?אם רוחות באמת יכולות לעוף ולתקשר ,האם אני אוכל לשלוח אותן אל בית של מישהי (אין לי מושג מה הכתובת ) ופשוט או שלעקוב אחריה ולומר לי ,או שלנסות ולדעת מה היא חושבת לגביי ?אני יודע שאני נשמע קצת ילדותי עכשיו אבל חשבתי על זה ואם הרוחות באמת יכולות לשמש כחברים -אז שיהיו כבר חברים טובים עד הסוף.

sha na na revol

New member
לדעתי - לנצל את זה זה לא טוב.

וחוץ מזה, מה שתיארת קורה גם במצבים של חרדות\מצב היפנוטי כלשהו (שיכול לקרות לכולם)\ או הזיות - לדעתי בעיקר בין שינה וערות...

ניתן לפתח את התחום בעזרת קריאה על

הנושא ואימונים אשיים, תרגול של מדיטציה, תקשור וכו'... רוחות יכולות לתקשר אבל לעוף זו הגדרה קצת בעייתית כי לרוח אין גוף גשמי ולכן היא מרחפת זה לא ממש לעוף לגבי שליחת רוחות או לדעת לפי מה שהרוח אומרת מה חושבת עליך מישהי זה ממש לא משהו שיכול להיות כי הרוח היא לא משרתת שלך או עושה לך טובה, ורוח היא כמו בן אדם כך שהיא יכולה להיות שקרנית, נחמדה או עצבנית, לכן לא תמיד ניתן לסמוך על מה שהרוח אומרת.
לינוי

כן אבל בתדירות פחותה, זה עובד לפי

ויסות שלי, כי עכשיו אני בשלב אחר בחיים שלי שפחות יש לי זמן ויכולת לעזור ולהתעסק בזה, לכן אני מתעסקת ושומעת פחות

למעלה