לחיפשושית

noa20041

New member
לחיפשושית

שמעתי בעצתך נפתחתי קצת יותר היום ראיתי אותו,לאחר שהלך שלחתי לו SMS אם אפשר לשאול שאלה אישית הוא ענה. בוודאי לאחר ששאלתי אותו אם זה נכון מה ששמעתי הוא שלח לי SMS שהוא אוהב אותי ואני האחת והיחידה בשבילו. ואז שאלתי,מה עושים עם האהבה שלנו? אז הוא ענה השמיים הם הגבול אמרתי שהייתי רוצה לראןת את השמיים והכוכבים איתו ביחד אז הוא ענה העתיד עוד לפנינו משום מה זה נראה לי מין משחק או התחמקות מה את אומרת? רות

היי רות

לדעתי, כדאי לך להכנס<בזהירות> לקשר הזה ולא לנסות להגדיר אותו.. תנסי לראות אם הוא רציני כלפיך בהתנהגותו, אם הוא קובע איתך מספר ימים לפני ולא מחכה לרגע האחרון, אם הוא נוהג בך בכבוד ועוד.. בהצלחה!

noa20041

New member
הוא נוהג בי בכבוד

מביא לי כל פעם קרם גוף. (מתנות לא קונות אותי)אבל זה יפה בעיני. שמישהו אומר לי בקלות שהוא אוהב אותי משום מה זה נראה לי לא רציני. אבל אני לא רוצה להתחתן או לגור ביחד רק מין חבר אהבה כזה תודה חיפשושית רות אפילו מתעניין לשלום החתול שלי ואומר שהלוואי שהייתי אוהבת אותו כמו שאני אוהבת את סמי(החתול)

תגובה

לא תמיד מוכרחים לחשוב על העתיד. אם אתם נהנים מאהבתכם, כדאי שתמשיכו בה. אם הוא טוב אליך, אינך צריכה לחשוד שאינו אוהב. אם את חושדת, שאלי אותו כמה הוא אוהב אותך.

noa20041

New member
יהודה

אני חושבת שאת האהבה צריך להרגיש. לפטפט סתם באויר זה מאוד קל גבר שאוהב גם מתגעגע,מתקשר לעיתים קרובות. אני לא מאלה שמתקרצצות על בחורים ונכנסת להם לורידים ולא אוהבת שמתקרצצים עלי. ואם אשאל אותו כמה הוא אוהב והוא יגיד המון. אבל בתכל'ס שום דבר לא זז רות

אכן

אהבה צריך להרגיש. אבל גם אם אינו מתקשר ופונה אליך הרבה, אבל הוא נחמד וטוב אליך, יתכן שהוא אוהב. יש אנשים המעדיפים שהאחר יתקשר ויזום, וזה לא נורא. חשוב לעבוד על התקשורת, ליצור מצב שמתענינים זה בחיים הרגשיים של זה ומשתפים חויות. חשוב לגלות אכפתיות ודאגה זה לזה.

למעלה