לחיפאים...

GS2003

New member
לחיפאים...

קודם כל שלום, קוראים לי ליאור ואני מהטירונים של עולם הרכיבה, ולמען האמת גוייסתי רק היום בצהרים ! (יש לי רישיון כבר חודש אבל רק היום קיבלתי אופנוע !) אומרים שלהתחיל לירכב בגיל שלי על אופנוע חדש זו טעות אבל כנראה שאף אחד מאלו שאמרו את זה לא רכב על אופנוע שכרגע יצא מהמפעל ! בכל אופן, זה האופנוע הראשון שלי ובכלל אני רוכב חדש בלי שום ניסיון על הכביש ובלי להכיר את כל ה"טריקים של המקצוע" ועכשיו אני צריך לנסוע 1000 ק"מ בתור "הרצה"-מה שיכול להיות ממש מבאס כי אני כ"כ רוצה שזה יגמר כבר ! אז אם יש רוכב או רוכבים שנימצאים במצב שלי או סתם חברה שרוצים לנסוע קצת מחוץ לעיר או לחילופין סתם לעזור לי קצת ולזרוק כמה טיפים "בסיסיים" מוזמנים לענות להודעה זו ! נ.ב. -למי שעוד לא ראה, הדגמים של ה-GS500 החדש פשוט מדהימים !!!

STIVENZ 426

New member
GS500 מ-ד-ה-י-ם??

אולי מ-ד-א-י-ם? מעניין מה יש לאלפרד לאמר על זה..
סטיב

dodkil

New member
כן מדהים

הGS נראה לי הרבה יותר טוב מהTS הגרוטאה שאתה רוכב עליה

dodkil

New member
תגיד כרובי

חוץ מלנהל את הפורום מה אתה עושה בחיים?

STIVENZ 426

New member
תתעדכן מאמי...

הTS הושקה ונהיה DR. אז אם כבר ה DR הגרוטאה שלי. ודבר אחר לגמרי- אני עדייו חושב שהDR הגרוטאה שלי בעל יותר חן מGS. מה לעשות. על טעם וריח אין.. נראה לך יותר טוב? סבבה! לא אוהב GS. מה תעשה לי?
מושחתים.. סטיב

royboy1

New member
איך קוראים לכאלה,

טרולים, או שאני מתבלבל עם זן אחר

כRובי

New member
../images/Emo45.gif יפה רועי..../images/Emo13.gif לפחות מישהוא

מתעניין בקישורים שאני מעלה לפורום..

royboy1

New member
../images/Emo9.gif

די, די, אני מסמיק... נו כRוב, מתי נראה את האייקון הכ"כ נחוץ הזה מצטרף לשאר דמויות ומטעמים בפורום

זאביקDR

New member
פה כבר הגזמתה ...

אני מוכן לעשות עם כל GS תחרות שתכלול חצי מהדרך כביש וחצי מהגרך שטח ... ממש לא איכפת לי מה אורך המסלול ... אבל חשוב שתהייה חלוקה של חצי שטח וחצי כביש ... ואני בטוח ששום GS לא ינצח בתחרות כזאת הוגנת (כל אחד מקבל יתרון משמעותי בחצי הדרך שאליהה הוא מיועד
)

לא זה לא הוגן.GS לחלוטין לא מיועד

לשטח והוא יתרסק מהר מאד. לעומת DR שכן יש לו מה לחפש על הכביש גם אם הוא עם צמיגי שטח.

STIVENZ 426

New member
זאביק.. נעלבת בשם הDR שלי?

אם אני לא מתרגש.. אתה בטח ובטח לא אמור להתרגש.. הDR שלי סוגר מלא קמ"שים. 10 קמ"ש מעל הGS שלך. שלי גם משופר עם קיט נייטרו, קרבורטור מושמוש2 , אגזוזים תואמים, צמיגי חנניה, והכל מטופל באהבה במוסך של "אלון גולן". אני מקבל שם גם הנחה על חלפים, כי מכרתי לו את הTS שלי במחיר מוזל כדי שיוכל להשתתף במירוצים ברידינג. רוצה פתיחות??!??!?? סטיב משועשע.

למעלה