לחיפאים שבחבורה

glitter8

New member
לחיפאים שבחבורה

וחיפאיות כמובן בא לכם ללכת לים? ענבל

Mr Darcy

New member
שיט.

רציתי לבוא אבל לא עשיתי ת'קוו ביקיני. האמת גם די מביך אותי ללכת לים באופן כללי,כל פעם שאני רואה נקבה עסיסית בחוטיני "מר וויקם"(כך אני קורא לחבילה שלי) מזדקר בהתרסה לצהלת פריחות החוף.

esunshine

New member
../images/Emo66.gifאל תתרשם ממילים

לדעתי, הוא אוהב לעורר סנסציה..... בסה"כ אינטליגנט, ואולי אפילו רגיש מידי, לכן יורה לכל הכיוונים. אם אמת בטענתו. אשרי וטוב לו

אני דווקא לא שומע את מה שאת שומעת

אני שומע המון תיסכול. לא יודע ממה.. אבל נו שויין , נכון שהוא אינטליגנט- זה ניכר מתגובותיו אבל יחד עם זאת- אדם שנוהג באופן קבוע לדבר או להמשיל כמעט כל דבר לאיבר מינו או לסקס- הוא אדם מתוסכל.

esunshine

New member
../images/Emo65.gifלא שופטת אדם בטרם מכירה

אותו, המדיה היא מקור לפרובוקציות. מה מסתתר מאחוריהן? קטונתי מלדעת ולהבין. אלה החסרונות של האינטרנט. כל אחד מציג מה שבא לו.....להגיד לך שכולם פה דוברי אמת.....בולשיט!! הוא פשוט מקצין את הדברים. נכון שהיה לי קשה לקבלו בהתחלה, אך שיהנה. כל אחד כותב מהרהוריו. אנשים שונים ומשונים חוברים יחד בפורמים שונים. רובם וודאי מתוסכלים.. כאשר תסכול הוא בעצם, הפער בין הרצוי למצוי. מי מאיתנו לא נתקל בפער שכזה?! שבוע טוב

הממ

סורי, אותי רוב מה שהוא כותב- לא מצחיק בכלל, אבל זכותו של כל אחד לכתוב מה שהוא רוצה- וזכותי לחשוב עליו בהתאם מה שאני רוצה. שבוע טוב גם לך.

לפעמים הוא מדליק אותי ,אבל אני לא

קנה מידה (חוצמיזה שאני כבאית במיקצועי ופירומנית בשעות הפנאי)

esunshine

New member
ומה שלומך חוץ מזה../images/Emo8.gif

הכבאית שמכבה שריפות... תזהרי עם מקצוע שכזה... עוד גברברי הפורום ידלקו

esunshine

New member
../images/Emo42.gifחשבתי על ללכת לים

במקום זה הייתי בספינינג, ואצל הוריי... יום אפרורי מידי לים.

למעלה