לחיננית.......

לחיננית.......

יקח לך זמן לראות שאף פעם אני לא מתחיל בקללות לפני אלו המנסים להתגרות בי - אם היה בך שמץ של הגינות היית עוקבת אחר כל ההודעות שבאשכול הזה והיית רואה כי קקטוס התחיל לנבל את הפה בכינויים: ``רועה עזים`` ותגיד תודה שלא אמרתי ``רועה זונות``. ברצוני להודיעך שחלפו הימים שהשמאל היה נכנכ שכל זב חוטם יכול לירוק עליו - אני נמנה על סוג אחר, כזה המחזיר מנה אחת אפיים - אך יחד עם זאת יודע להתווכח בנימוס ולעניין עם מי שראוי לכך.

חיננית

New member
לכובש

אתה לא מתווכח בנימוס!!!!להיפך אתה מנבל פיך. לא אמרתי שעמיתיך כאן הם טלית תכלכלת ,אבל אתה הגדשת את הסאה בתאורים ממדע הפרוקטולוגיה . אז הערתי לך לגופו של ניסוח ,ומקווה שאולי יעזור . גם אני כמוך לא חושבת ששמאלני הוא איש שמוכן להגיש לחי שניה ,מעולם לא הגשתיולא נהגתי ככ --לא פה ולא בהפגנות בעד השלום בככרות. רק שתהיה לי בן אדם לפני שאתה שמאלני.

תראי חיננית! (-:

לפני שאת משכנעת אותי - את חייבת לשכנע את הימין כי יש יצור שמאלני שהוא גם בנאדם! (-:

sanlee

New member
לכבוש אתה אחלה בנאדם !שכנעת אותי

אם אתה 1% מחיננית אחותי שיודעת את דעותי.

אלון גל

New member
גם לי עניין איתך

גם לי אמרת בעבר שאני מנבל את הפה כשרק הגבתי על קקטוס וחבר מרעיו

אלון גל

New member
התכוונתי שחיננית

קצת מוזרה היא תוקפת את המחנה שלה כביכול וללא הצדקה

חיננית

New member
אני מתיחסת רק לגופו של ענין

אצלי בני אדם לא מתחלקים לפי שמאל ימין אלא לפי מיהוא בן אדם.אני עניתי רק על תרבות שיחה ולא ביקרתי אותך על שום דיעה פוליטית אם תשים לב לא שאין לי מה לאמר אבל זה לבינתיים אז לא שאני עוף מוזר ----אני עוף ישר.ושמאלי לפחות כמוך רק לא מתלהמת ולא מנסבלת פי כי זה אף פעם בעצם לא עוזר להשפיע ..כמו שאמרתי קודם דברי חכמות בנחת נשמעות והמבין יבין..

שרוף

New member
לא יכול להיות שמאלני שהוא

לא בן אדם חיננית.איך את אומרת דברים כאלה לכובש? הרי ההבחנה שלכם ברורה מאוד שמאלנים נאורים, ימנים סמרטוטים.תאמרי לי מהי ההגדרה שלך לאלה שאינם שמאלנים ואינם ימנים?

חיננית

New member
כנראה שלא הבנתני

אמרתי דוקא שאיני שופטת אדם לפי דעותיו הפוליטיות אם הוא אדם. בן אדם זה איש עם דרך ארץ יושר איכפתיות לזולת ותרבות כללית שכוללת תרבות דיבור -זה מה שמתבטא כאן. אם אתה ימני ,זה לא אומר שאתה שווה בעיני פחות כאדם. דעותיך אינן דעותי, חבל לי שזו דעתך ,חבל לי שדעותי הן לא אלו שתקבענה,לפעמים אני ממש רותחת על דעותיך כאן רק שתדע אם כבר מדברים. אבל אתה אדם ששווה בכל דבר לשמאלני. מקווה שגם אצלך זה מאוזן..אבל ממה שראיתי בדעותיך עד כאן יש לי תהיה מסוימת.

הר-מכיוון שהזכרת את שמי לשוא.. ;-)

ואת שם האלוהים-אסור להזכיר לשוא!!! אז דע לך שליקוקים שאחרי.. לא עובדים פה הסכת ושמע לדברי החיננית ראשית-כל..היה אדם.. שנית כל- תודה בפרהסיה שטענת שהצבעת שרון..אחרי הבחירות או אז,אולי,אני חוזר אולי.. אלוהים הרחום-יסלח לך.. מרק..(ממלא מקומו עלי אדמות)

למעלה