לחימה - על מה?

לחימה - על מה?

שמעתי בתודעה שלי, לפני כמה שבועות, בעת שעזרתי למישהו, את ההנחיה הבאה (אותה מסרתי גם לו): "...אולי בכל מקרה גורלנו כבני אדם הוא להילחם וכולם לוחמים אבל אנחנו יכולים לבחור למען מה להילחם... אז למען מה אתה בוחר להילחם?" אז על מה שווה לכם להילחם? על מה אתם מוכנים להילחם? על מה אתם תשמחו להילחם? באהבה בן

foxx

New member
בתשובה ללמה יש פורום

אני חושב שהדבר הכי חשוב הוא ללכת בדרך. הפורום גורם לי ללכת בדרך פחות או יותר, גם כשאני לפעמים קצת יוצא ממנה ואז אני קורא פה קצת וגם אם לא תמיד מסכים ולא תמיד אוהב ולפעמים חושב שדברים מסוימיים חוזרים על עצמם ודברים מסויימים הם לא האלה שמשנים באמת וזה אולי בזבוז זמן לדבר עליהם ולנסות להבין אותם - אבל עדיין זה איזה שהוא משהו שגורם לי לא לשכוח את הדרך and this makes all the difference

charlila

New member
על החירות, כמובן

החירות להיות עצמי, לבחור את דרכי, ואז לגמרי צפוי מה אבחר - להיות עם אלה שאני אוהבת, ולצאת יחד איתם למסע אל השמש ("המסע האחרון".)

kung fu

New member
תשובה

על מה שווה לכם להילחם? על מה אתם מוכנים להילחם? על מה אתם תשמחו להילחם? התשובה להכל: על החופש שלי!!!!!!!!!

Desert Cougar

New member
freedom

פעם קרלוס שאל את דון חואן מה זה להיות מובס בשבילו. דון חואן ענה שלהיות מובס זה להיות משולל אורך-רוח, לפעול מתוך רוגזה. (זה מהזכרון לא צטוט מדוייק). אז אני אלחם על החופש שלי, שאחת הצורות הכי רלוונטיות שלו בשבילי עכשיו זה להלחם על אורך הרוח שלי ועל היכולת לפעול שלא מתוך רוגזה.

למעלה