לחימה משולבת?

guitar rock

New member
לחימה משולבת?

מישהו מוכן להסביר לי מזה לחימה משולבת? ואיפה אפשר ללמוד את זה או טאיקוונדו או קונג פו (או סטריט פייטינג )באזור השרון אולי מישהו מכיר ? (אגב אני הגר ואני מקווה שזה בסדר שפתחתי הודעה חדשה...)

בלחימה משולבת יש גם הגר...../images/Emo2.gif

היא חגורה שחורה שמתאמנת אצל רענן טל.. להגר שפתחה את ההודעה.. כנסי ל WWW.CMA.CO.IL ושם לבטח תמצאי פרטים נוספים על משולבת.. מאיזה עיר את? יניב

zoti

New member
אפשר לחשוב שאת ההגר היחידה

בעולם. אני חושב שכולם הבינו שהוא התכון להגר מלחימה משולבת ששמה נכתב פה לאחרונה במספר שירשורים. טוב, חוץ ממך.

שי רגב

New member
וואו, העידון הירושלמי הידוע...

ולמה לא: כוסשלאמאשלךהרקוב, מישחירבןאותךיאחרהבןחרה,ימחשימךשיתלואותך בלשוןויוציאולךאתהשערותמהתחתעםפינצטה
ולמה לא בלי המילה "אידיוט"? זה היה כ"כ חיוני
(או שבלעדי מילה זו ניתן היה לחשוד שאת ההודעה כתב איזה מתחזה ולא "הגר זאבי המקורי"...)

Dragon Roar

New member
ואני רואה גם..

שיש לך הודעה אחת. כלומר את חדשה. אז איך אני אמור לדעת שאת קיימת? אז מן הסתם הכוונה לא לך.

zoti

New member
היא כבר הייתה פה קודם.

וגם אז היא הייתה תוקפנית.

mickeym

New member
../images/Emo24.gif הגר

אותי זה מפליא שאת קוראת סמויה של הפורום הזה, ובמקום להשתתף בחלק מהדיונים ולתרום להם, כל מה שאת עושה זה לחכות לרגע שמישהו יגיד משהו שוביניסטי או חלילה יזכיר את שמך...

guitar rock

New member
לכל מי שתהה...

אני חדשה פה... (למרות שאני כבר כמה שנים בתחום אומניות לחימה....) אני מקווה שפתרתי את הבעיה... ואגב אני מכפר סבא...

YoraiT

New member
הי הגר יש מועדון מצויין ברחוב

פיינברג בכפר סבא לא זוכר את המיספר אבל זה רחוב קטן ואי אפשר לפספס מדובר באומנות שניקראת JEDOKWN (מקוה שכתבתי נכון) מדובר בגדול על תקוונדו מסורתי, תגיעי בימי ראשון ורביעי החל מ-18:30 מועדון קטן עם אוירה מצויינת מבטיח לך שתהני אם יש לך שאלות נוספות פני אלי במסרים בברכה.

לחימה משולבת בכפר סבא...

יש לך שם מורה מעולה ותיק מאוד קוראים לו אלון רצון. מכון ספרטא - רחוב נחשון 4 (מול הדואר) אלון רצון: 054-747597 - 09-7659873 תוכלי להכנס לאתר שלו בכתובת WWW.CMA.CO.IL

avshalomat

New member
היי

את יכולה לנסות את החוג שאני שתתף בו. בשועלי שמשון בפר סבא. אני לומד אומניות סיניות, שהדגש כרגע הוא על אמנות מודרנית ליותר פרטים, פני במסרים.

למעלה