לחימה ישראלית

rnip

New member
לחימה ישראלית

שלום לכולם! האם הישהו מכיר שיטה להגנה עצמית בשם "לחימה ישראלית"? הבנתי שזה סוג של קרב מגע. אשמח לקבל פרטים בנוגע לשיטה, מקומות אימון והמלצות. יש לציין שאני בן 27 עם רקע בשוטוקאן המחפש שיטה פראקטית ופשוטה להגנה עצמית. תודה מראש.

אלישיר

New member
../images/Emo13.gif מסובכת, ופחות מסובכת...

בעזהי"ת ראשית חכמה, טוב מאוד שידעו באיזה אזור בארץ אתה מחפש את אשר אתה מחפש. שנית, חוששני שאין כזה דבר שיטה פראקטית ופשוטה, אלא רק שיטה מסובכת ושיטה פחות מסובכת (מיקרו עוזי עם משתיקול, זו שיטה פשוטה ופראקטית לישוב הדורים ואי הבנות).

לחימה ישראלית - מידע

לבחור שעומד בראש השיטה הזו קוראים פרננדו מרי לשעבר בכיר בעמותת קמ"י והיה בעל דרגת דאן 3. לאחר פטירתו של ראש קמ"י מר אלי אביקזר, מיספר חברי עמותת קמ"י החליטו כי ינסו את דרכם לבד על פי עקרונותיהם ותפישתם וכך נולדה שיטת לחימה ישראלית, ושיטת אל"י (אמנות לחימה ישראלית) ומי יודע אולי יופיעו שיטות נוספות. אני יכול לומר כי מהכרות אישית ע מר פרננדו, הבחור אחד האנשים המקסימים ומיקצוען אמיתי, לך תראה שעור ולא תתאכזב. לגבי פרקטיות וכ"ו - אני מאמין שלא תתאכזב. מקווה שעזרתי עמית

marx04

New member
פיצול באל"י ?

האם לאחר הפיצול בקמ"י והקמת אל"י ארע פיצול בתוך אל"י ? ממה שהבנתי מהדיון שנערך כאן בספטמבר יהודה אביקזר ופרננדו מרי פרשו יחד. האם לא הבנתי נכון או שפרננדו התפצל מיהודה ? בברכה, אורי.

marx04

New member
אל"י - אמנות לחימה ישראלית

התפצלה בשנה האחרונה מקמ"י (קרב מגן ישראלי) מסיבות שאינן קשורות בהכרח לתוכנה של אומנות הלחימה. אני ממליץ בחום על כל שיטות קרב המגע השונות בארץ (את אל"י עדיין אינני מכיר). מצ"ב מספר קישורים: האיגוד הבינ"ל לקרב מגע קרב מגן ישראלי אני ממליץ לך לבחון בתי ספר שונים הקרובים לאזור מגוריך / מקום עבודתך להשתתף בשיעורי ניסיון, ולבחור את המקום שייראה לך ביותר. אני מאמין שכל שיטות קרב המגע יענו על הדרישות שלך. בברכה, אורי.

לחימה ישראלית

אני לומד לחימה ישראלית ומרוצה מאוד, לדעתי זו שיטה מעולה להגנה עצמית ולקרבות רחוב. אני לומד אצל אביעד סגל, מורה מעולה,דאן 2 , הוא מלמד בפארק הירקון כל יום שישי, הפרטים שלו באתר של לחימה ישראלית ראה גם ההודעה בקישור

ליד הצפארי ב3

קצת קשה להסביר בדיוק איפה,זה איפשהוא בדשא שם. תתקשר אליו הוא יסביר לך בדיוק איך להגיע

Zeev Foux

New member
נצל"ש - חיפוש סניף/מורה

חבר מחפש לחימה משולבת/קמי/שיטה דומה באיזור קרית אונו. זאב

Tonjin

New member
נסה כאן

כמו כן שווה לבדוק אצל גבי-לביא בגני יהודה (המתנחלים 27 או 28, איפה שיורם ויוסי מלמדים אייאדו) בזמנו למדו שם השרדות.. גם ארז לסקוב מלמד אגרוף תאילנדי באיזור... מתנצל שאני לא מביא לינקים נוספים - נראה שהמחשב שלי שווק חיים באופן סופי, בכל מקרה - הלינק הראשון אמור להיות מה שאתה מחפש..

shizendo

New member
לחימה חופשית ישראלית

פרטים נוספים פנה בטל 0528402676 מצ"ב קישור בנושא

למעלה