לחימה חלימה

uuuuuuu

New member
לחימה חלימה

טוב זה לא סוד וכולם כבר יודעים. אנחנו חולמים כל הזמן, כולל ברגע נוכחי זה. איך החלום שלך? אם תשובתך הייתה עם נטייה לחוסר שביעות רצון, סימן שיש פה מקום לשנות, אני יודע לא גיליתי את אמריקה לאף אחד....אבל למה שלא נתחיל (נמשיך מהתחלה
) לחשוב איך אפשר לשנות את החלום, ולעשות שינוי של ממש בחיינו ובסביבה שלנו... איך משנים את החלום? ברור שאין דרך אחת ואין נוסחת קסם....אבל אפשר להגיע לתוצאות אם נתחיל להעלות רעיונות....ונפעל על פי הם.... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ לעולם אתה לא יכול לדעת מה יהיה ברגע הבא(או שכן אבל לשם מה?)

KEiN

New member
החלום שלי מעולה

באופן יוצא מן הכלל (טפו טפו טפו)(טוק טוק טוק), תודה. איך האישה והילדים... לא רק שאני מתחיל לחוש את העתיד (קצת) אני גם קיבלתי הרגשה כזאת שיש לי סוג של שליטה בו... וזכרו! היחיד שיקבע את טיב חלומכם הוא אתם!!!!!!!

tahel

New member
מעולה? כלומר מושלם? איך??? כלום לא

מושלם אצלי!!!
לפני יומיים הייתה לי ברירה בין ליצור זכרון כלשהו מהתת מודע שלא זכרתי, לבין חלימה, ובחרתי בזיכרון... הפיתוי לבחור בין ה"מגניב" ל"פחות מגניב" אדיר!!! עד שאני מגיעה לשלב שבו אני באמת בחלום צלול- אני צריכה להסתכל בכפות ידיים שלי?... זה מבאס... יש כל כך הרבה דברים שאפשר לעשות...
לחימה על החלימה! טורף- וותר כבר!

KEiN

New member
שום דבר אינו מושלם

השלמות תלויה בזווית הראיה שלך..

tahel

New member
נחמד, בדיוק כתבתי

למישהי מכתב על זוויות ראייה.

למעלה