לחימה ומשקל

Merav R

New member
לחימה ומשקל

אם יש לי פרופיל 97 ומשקל מתחת ל-50 אני אוכל לקבל לחימה??

אם

קיבלת פרופיל 97 כנראה שהצבא באותו יום של הצו ראשון לא ראה שאת מתחת ל50 ולכן כן יהיה לך אפשרות לחימה.. אם הצבא היה מודע לכך שאת מתחת ל50הוא היה נותן לך פרופיל 64ולא97

izzy88

New member
בכל זאת לא יהיה....

גם אם היא תלך, היא צריכה להביא טופס ששם יש גם אתץ המשקל. והיו כבר במות בימי מיון שאם המשקל שלהן היה קרוב למינימום אז שקלו. אם הן לא עומשות בתקן- ביי ביי.....

RENI1

New member
היא לא התנסחה נכון.. כנסו

הפרופיל שלה כרגע הוא עורפי- 64. היא ביקשה לערער על הפרופיל וקבעו לה ועדה רפואית. עכשיו, היא מניחה שיעלו לה את הפרופיל גם אם היא עדיין שוקלת מתחת ל-50. ולכן היא שאלה אם היא תוכל לקבל לוחמה במנילה במצב כזה. התשובה שלי אליה הייתה שהמצב בלתי אפשרי כיוון שועדה רפואית מעלה פרופיל רק אם היא רואה שינוי במצב הבריאותי (במקרה שלה- עלייה במשקל). כל עוד המשקל שלה נשאר כמו שהוא (מתחת ל-50) הערעור לא יתקבל, הפרופיל ישאר כמו שהוא ובשלב הזה היא לא תוכל לקבל לוחמה במנילה. הפנתי אותה לכאן כדי לשמוע דעות נוספות. תקנו אותי אם אני טועה.

אוקי

עכשיו זה יותר ברור בעיקרון אין לי מה לאוסיף, רשמת די הכל...אני יכולה רק לייעץ מחברים שהייתה להם אותה בעיה... הם ביקשו וועדה רפואית בנתיים שלחו אישורים שהם מתפקדים כמו שצריך, וניסו להגיע למשקל המינימום...וכמובן הצליחו כי הצבא לא יעלה אם היא לא תהייה אפילו במינימום... אני כרגע ממש מפחדת לרדת פתאום, אני שוקלת כולה2קילו מעל המותר,ואני מסוגלת להוריד את זה בטעות מאוד מהר..(וזה כבר קרה).. שיהיה בהצלחה

למעלה