לחיי ה

LARAS

New member
לחיי ה../images/Emo23.gif

אוקיי אז ככה, סדרה פשוט מצויינת וגורמת לי לחכות כל יום בבית ספר לשעה 14:30... אחח....
בכל אופן, אני לא מבינה מה הקטע של כולם פה? כל העניין בפורום הזה הוא שתדסקסו לגבי הסדרה, אני מבינה שלכל אחד פה יש דעה שונה אבל אתם כ-ל היום רק מתווכחים... (מאיה ורונה רעות ובוגדניות וכו´ ) אני אישית חושבת שרוב השחקנים בסדרה הם לא משהו, אבל נתי רביץ (יונתן) הוא פשוט שחקן מצויין!!! אני לא כל כך מבינה מה הקטע של מאיה אין לה בית ספר לריקוד לחזור אליו? ואם היא לא תוכל לשוב ולרקוד לעולם אין לה בית ספר עירוני לחזור אליו...? היא כל כך חמודה אבל יחד עם זה... מאוד מסתורית... יענו, מי היה חושב בתחילת הסדרה שהיא תבגוד בחבר שלה?? ( ועוד בגידו´ש... ) אני אשמח אם תגיבו למה שכתבתי... לארה
לחיי ה

לגבי מה שאמרת

אז אני מסכימה איתך בחלק מהדברים ובקשר לשחקנים - אם ראית מהפרק ה-1, את בטוח שמת לב שכלללל השחקנים התשפרו במשחק שלהם בצורה מדהימה.. לעומת לגעת באושר שצורת המשחק של שרון דוראני בכללללללללל לא השתפרה עד לפרק 119! אז קיצר לפי דעתי כל השחקנים כיום משחקים בצורה דיי אמינה...חוץ מ.....(ברור -אבנר!!!!) ואת צודקת באמת מאיה כבר צריכה לחזור לבית ספר ובכל זאת את לא רואה את גידי בבית ספר או כלנית אז אולי היא כבר חזרה לבית ספר..אי אפשר לדעת...למרותש היה פעם אחת שגידי כלנית ומאיה למדו בשלישייה! ולפעמים זה כיף להתווכח ... ולראות דיעות שונות של אנשים... אז שיהיה שבוע שקט -דנה.ש.

dmoran

New member
מסכימה עם דנדוש:

שרון דוראני הייתה משחקת בצורה מזעזעת, קומדיה ממש (זה היה נראה יותר כמו פארודיה לטלנובלה מאשר טלנובלה...) וחוץ מזה בשביל מה יש פורום אם לא בשביל להחליף דעות?

נוני 17

New member
לחיי אהבה זה לא אמיתי זה טלנובלה!

קראתי את הודעה שלך ואני חושבת, שאת חושבת שלחיי אהבה זה אמיתי בכיאלו זה קורה באמת! צר לי לאכזב אותך אבל את טועה בגדול!

abca

New member
דיון = ויכוח.

ויכוח = שיחה בין אנשים בעלי דיעות שונות המתכוונים לשכנע זה את זה.
שיקול = בחינת הצדדים של בעייה מסויימת לשם קביעת עמדה (ויכוח = הצגת הצדדים).
דיון = בירור בדרך של עיון ושל שיחה, שיקול.
פורום = צוות של משתתפים בדיון לבירור בעייה מסויימת.
אם לא נתווכח, על מה נדבר?

swirrrly

New member
או לה לה לה

ממש השקעת
נראה כמו דוקטורט, ממש תזה. משהו גיאומטריה, שאם זה שווה לזה אז הסקת את כלל המעבר ... טוב. נחמד...

LARAS

New member
אוקיי אנשים..

אתם לא חייבים להתנפל עלי בגלל משהו אחד יחיד וקטנטן שאמרתי...
עוד שלוש דקות מתחיל לחיי ה
! ברור שאני יודעת שזאת טלנובלה... נוני17 ! וחוצמזה, אם לכל אחד פה מותר להביע את דעתו בדיון ולעמוד עליה, כפי שאמרתם, אז למה לי אסור?
טוב, אני הולכת לראות לחיי האהבה אני אחזור אחר כך לראות מה כתבתם לי... ביי ביי * אל תדאגו, לא כועסת *

LARAS

New member
שמתם ../images/Emo23.gif ש...

זה קורה הרבה פעמים בטלנובלות בכלל, (או בטלויזיה) אבל זה כבר קרה כמה פעמים בלחיי האהבה... יש את הקטע הזה, ששני האנשים שמדברים מנסים להגיע לנושא אחר, בשביל שזה יראה מקרי שהם מדברים על זה... כמו לדוגמא, *מאיה וגידי מאיה "איבדה" את המפתחות שלה, מאיה היתה נורא לחוצה, גידי שואל אותה למה היא לחוצה, הכל בשביל שזה לא יראה כאילו הם ישר באים ומדברים על מה שקרה עם מאיה סמדר ודורון... *אלי ורונה נפגשים אלי אומר לה מה זה הבושם החדש הזה רונה עונה לו שזה הבושם של אבא שלה... והנה, הם מתחילים לדבר על אבא שלה... לפי דעתי זה דווקא רעיון ממש טוב, בשביל להראות שהדמויות לא מדברות על נושאים מסויימים, [ כאילו יש להן תסריט... ] אלא העניינים משתלשלים, והם פשוט מדברים על מה שיוצא...
לחיי ה
לכולם!
לארה

swirrrly

New member
אמממ...

לא היה ממש למה לשים-לב פשוט ככה שיחות עולות... רונה לא תבוא ותגיד: "אלי, בוא נדבר על אבא שלי אני חייבת כי זה מה שהבמאים אמרו לי..." היא חייבת להתחיל איכשהו, זה לא ממש משהו שצריך לשים-לב אליו מה שאת אמרת. כאילו, זה כמעט מובן מאליו, אבל טוב לדעת שאני רואה סדרה שהשתדלו שתצא אמיתית.

LARAS

New member
המ...

כן, אבל, עדיין את לא חושבת שזה קצת מוזר...? כאילו... גם ככה רוב האנשים שם לא ממש... יודעים לשחק.. אז עוד להתחיל עם השיחות המוזרות האלה.. כמו שאמרתי זה רעיון טוב אבל צריך לדעת לבצע אותו...
לחיי ה

כוכב ים

New member
זה מה שעושה את הסידרה ליפה כזאת

גל הקטע שהדמיות מיסתוריות ולכל אחת יש חורים משוהים למשל איפה אתי גרה?????? או למה אבנר כזה דפוק ולמה לעזאזל הביאו אותו???? אבל בגלל זה אנשים אוהבים את הסידרה הזאת.

LARAS

New member
נכון...

אבל מה הקטע של אבנר באמת? הם היו חייבים להביא שחקן (די חתיך... מישהו שיכבוש את מאיה... ) שגר בלונדון..? המבטא הזה שלו משתלט על החיים שלי... בלעעע!...
לחיי ה

למעלה