לחיי השק"מיסטים !

סיטרא

New member
לחיי השק"מיסטים ! ../images/Emo48.gif

זהו. אני מקווה שהגעתי אל המנוחה ואל הנחלה... אחרי שנה וארבע ( שנה אחת וארבעה חודשים בשפת הצבא ) של שרות צבאי, אחרי שלל בסיסים וצבאות ( תותחנים, תובלה, שלישות, גבעתי ) ותפקידים ( נהיגה, תפעול מנופים, מש"ק שלישות, בלתי משובץ, פקיד, מש"ק דואר, ממטרות וחתולים זבי דם ), אחרי תחנונים ומכתבים למיני גנרלים, אחרי קב"נים ( קוסמים, בשפת הצבא ), אחרי ריתוקים, איומים, דיבורים בטובות וברעות, אינספור מפקדים ואף פקוד אחד, אחרי חיזורים אחר מש"קיות ת"ש ( לא למטרות דייט וזוגיות, למטרות חייל בודד. ) אחרי לילות ללא שינה באוהלים, ומאידך, לילות ג'ובניקים בחדרים מחוממים. אחרי הכרה לעומק של החברה הישראלית על כל גווניה וצבעיה, החל מהאלפיון העליון וכלה באלפיון התחתון, אחרי כל אלה ורבים שעכשיו לא עולים לי בראש, הגעתי אל המנוחה ואל הנחלה ! שק"מיסט, ולמי שלא היה בצבא, או מי שהייתה בשרות לאומי / סמינר אני אסביר - שק"מיסט הינו רוכל צבאי, דהיינו מוכר מגדנות, דברי מתיקה, סדקית ואף מקלוני מרלברו בעירים. מה שטוב ונוצץ בתפקיד הוא שזה 5-9 דהיינו, חמישה ימים בצבא ותשעה ימים בבית או איפה שלא יהיה. למותר לציין כי תפקיד זה הוא אחד הנחשקים בצה"ל וקיבלתי אותו אחרי תחנונים מרובים ואיומים קשים. אך כמובן שבאליה יש קוץ, עד לתפקיד הנכסף אני אמור להיות עובד רס"ר. דהיינו, לנקש עשבים שוטים ברחבי הבסיס, לצבוע בתי כנסת, ( צבעתי בית כנסת אתמול ! הייתם מאמינים ? ) לשאוב מים מהבאר, להוציא את העגלה מהבוץ, וכו' עבודות, כעבד כנעני ממש ! אבל זה רק חודש.... החתום על פטריוטיזם, מיליטריסט ללא תקנה, הציוני הנצחי והשבוז, סיטרא, ( אוהב את כולכם אהבה שאינה תלויה בדבר )

סיטרא

New member
עיקרו של דבר שכחתי

והוא לספר לכם על תופעה המתהלכת בבסיס. במסגרת המבצע "הכר את בסיסך " ערכתי שיטוטים מעמיקים במחנה כדי לגלות את מקומי. והנה פגשתי בו בברנש חביב, המתהלך ברחבי הבסיס, חיוכו הזוי במקצת, הליכותיו נועם, פוסע מעדנות ושופע אופטימיות, שמו בועז, כשפוגש אתה באותו האיש כל רצונך הוא לכבדו בשתיה ממותקת ממניעים הומניים גרידא שיזכה אותך באחד מחיוכיו. אך משמתקרב אתה אל אותו האיש רואה אתה כי מטען רב רובץ על כתפיו, מטען בעל שני עיגולים שבעגת הצבא נקראים "פלאפלים", אך כשמבחין אתה בכך אתה כבר קרוב מדי, אין לאן לברוח, והבררה האחת היא להתייצב בפניו ולתת דין וחשבון מדוע שרוכיך אינם שרוכים, או הגומיות לא במקום, או סתם, מדוע לא העברת תער על סנטרך בבוקרו של יום, וכך לוכד הוא בעיניו השוחקות חיילים תמימים. תמיהה אחת כמעט והעלתי בפניו והיא, מדוע איש בריא בנפשו ובגופו בן 34 מתהלך בכאלה מחוזות נידחים, והרי בנסיבות אחרות צריך היה הוא להיות בעל מקצוע, קריירה, משפחה וכיוב' לאנשים בגילו, תמיהה עזה היא, אך תמיהתה במקומה מונחת, לבסוף לא שאלתי אותו, ואולי מוטב שכך שכן הוא היה עסוק בבירורים לגבי בוהק נעליי ועוד זוטות. סמח"ט, אומר לכם משהו ? סיטרא

avidadon

New member
סיטרא אחי,

תתחדש על התפקיד! יש בונוסים בתפקיד הזה? למשל שוקולד פרה על כל 2 שאתה מוכר? ובאיזה צבע צבעת את הבית כנסת? נ.ב. עברת כבר לירושלים?

סיטרא

New member
תודה תןדה, התחדשתי

אין בונוסים, אין מיסים, אין עמלות ולא מוכרים בהקפה. צבעתי בצבא קרם, נ.ב. מחר ב10 בבוקר אני נכנס למעוני החדש. נ.ב (2) השניה דברנו בטלפון, לא יכולת לשאול את השאלות בטלפון ?

תיזהר לא לעמוד במקום אחד

בזמני נהגו עובדי הרס"ר כל הזמן לסייד את גזעי העצים ואגדה צבאית אמרה שמי שעומד במקום אחד יותר מ - 2 דקות עלול למצוא עצמו מסוייד.

סיטרא

New member
אה, גם גזעים צבעים

בצהוב, אלא מה ? המכנסיים שלי עמדו עלי ולכן גם נצבעו, וכך קיימתי את האגדה.

סיטרא

New member
מקפיץ את עצמי

כי משעמם לי רצח, ואבי דדון שיושב לידי לא מספק תעסוקה, וכך נגזר עלינו להשתעמם בליל יום שישי, הוא דווקא מראה לי אתרים מעניינים, הוא אף לימדני להוריד שירים מהתוכנה המופלאה קאזה, חן חן לו. יש פה הצעות לתעסוקה וירטואלית בשעות אלו ? אבי, כמה מילים לאומה : ובכן גבירותי ורבותי קהל נכבד, סיטרא יושב לי על הוריד ומאלץ אותי לשלוף מספר הגיגים שמסרבים להפלט מבין זהו, זמנך תם, לא הספקת, זבש"ך !! טוב טוב, זה מה שהיה לו להגיד עת סגירת הגליון, ואני אפרוש לי לאנשהו... לילה / בוקר טוב, סיטרא

aviבר

New member
תתחדש על תפקידך החדש!

פעם היו קוראים לזה קומנדו שק"ם בהצלחה

Le Fay

New member
../images/Emo48.gifלחיי החיים הטובים! ואל תשכח

להתעקש שהוותיקים שם יעבירו אותך שם קורסים מזורזים בקומבינות. נסיך, נסיך - אבל בטוח שגם זה לא יזיק לך באזרחות!

Le Fay

New member
זו לא גברת, זה אדון?../images/Emo12.gif

בטח שאתה נסיך. לא אמרו לך? ככה זה במאה ה-21. אין יותר כבוד לדם כחול.

MAYA20

New member
בהצלחה שי, נשמע כמו אחלה תפקיד

השופט חשין נאלץ לקטוע הודעה זו כיוון שהיא מכילה פרסומת סמויה.

למעלה