לחיי האהבה

Looney

New member
לחיי האהבה

זו הפעם הראשונה שאני נכנסת לפורום הזה.. ואני לא מבינה איך אנשים מדברים פה על סקס.. כאילו זה שראיתם אנשים בלי חולצה ושמיכה שמכסה אותם לא אומר כלום!! ס-ק-ס.. אפשר לחשוב! חוץ מזה.. זה שמאיה וכלנית אוהבות גידי לא אומר עליהן כלום..כל אחת עם האופי שלה!! וזה שכלנית אוהבת את גידי ואכפת לה ממנו כ"כ לא אומר שהיא מגעילה!! היא פשוט אוהבת אותו.. וחלק פה מהאנשים כן היו לוחצים ככה על הבני זוג שלהם!! וכולם לדעתי שם אחלה.. חוץ מהעובדה שכולם בוגדים בכולם ואני חולה על יונתן!!!! זה הבן אדם הכי מטורף ומגניב בסידרה והכי מצחיק.. "כן, גלית מעצבת בתים, סיפורים" יונתן אתה אחלה!!!!!!!

swirrrly

New member
כן קשה למצוא מישהו שלא מחבב אותו...

ולמען האמת לא ממש הבנתי מה ניסית להגיד בקשר לסקס.... אולי תסבירי שוב?

Gohan

New member
היציאה של מאיה!!

מה זה פה כולם שוכבים עם כולם! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אהבתי...

את הפרצוף שלה כשהיא זרקה לו את המספר 4 על השאלה עם כמה בחורים כבר היית קטעים איתם!!!

בזמן האחרון היוצרים החליטו

שזאת לא טלנובלה.. אלא קומדייה כל הפרקים האחרונים נשבעת לכם נקרעתי מצחוק !!!! יש להם יציאות... ועוד איך שהשחקנים עושים את זה עוד יותר קורע.. אהבתי כשהם הוסיפו למאיה ת´משפט כולם שוכבים עם כולם חוץ ממני.. פשוט פצצה!!! ועוד דבר אף אחד לא התייחס לדבר הבא---פיטרו ת´מלבישה (אני חושבת) אתם בטח שואלים את עצמכם למה את חושבת ככה??? (טוב ברור שאתם לא שואלים אבל איך יענה?) קיצר התשובה---- רונה הייתה לבושה בג´ינס מהממםםםםםםםםם ג´קט ג´ינס עוד יותר מהממםםםםםםםםםםםםם עם חולצה כחולה פשוטה וכמה שהיא פשוטה גם כן מהממת(יחסית אליה - שוס!!!) רונה לבשה בגדים נורמליםםםםםם- אני בהלםםםםםםםםםםםםםםםםםםם (כמו שאלכס היה אומר..) אה ונזכרתי שבפרק של יום חמישי הבא הפרקים חוזרים להיות נורמלים-- כלומר המס´ של הפרקים יום חמישי הבא יהיה פרק 85 כלומר המתחים הולכים לחזור ובגדול!!!!(יוווווווווו כמה כלומר????? במשפט 1?????) טוב זהו.. דנה.ש.

swirrrly

New member
לא!!

זה לא יוצא 85 הרי היום 82!!! ביום ראשון - 83 ביום שני - 84 וביום שלישי יהיה מספר 85. ביום חמישי הבא זה יהיה 87!!

swirrrly

New member
אה וזה אמור להיות וואיליק לא וואילק

וואילק נשמע אידיוטי!

abca

New member
../images/Emo32.gif מישהו יודע...

אם רונה תספר לדורון היום שהתינוק של יונתן או שיחכו עם זה לשבוע הבא?

נראה לי שהיום.. או שביום ראשון-

לא עזרתי אה? נראה לי היא תספר לו היום ואז הוא יהיה בשוק ואז יעצרו את זה זה היהי המתח וביום ראשון יראו אותו מגיב למה שרונה אמרה לא?...נשמע הגיוני..

tsveeka26

New member
כלנית משגעת פילים

היא יורדת לחייו של גידי. עדיף כבר היות לבד. נכון שבין בני זוג יש חיכוכים אבל כלנית עושה את המוות לגידי. בסידרה עשו את כלנית ככה, זה שווה ערך לכלא.

swirrrly

New member
תקשיבו חברה! חשוב!!! ללא ספוילר

כלכם תמיד שואלים מה יקרה בסוף הסדרה אבל אף1 אף פעם לא עונה, כי לא יודעים חברייאס מתוקים שלי. אז תחפשו באינטרנט או משהו אין לנו מושג!!!

למעלה