לחיי האהבה........

שקדי

New member
לחיי האהבה........../images/Emo99.gif

מהדף השבועי שלנו........... מי שמעונין בפרטים נוספים שיצביע אצבע

שקדי

New member
הערב זה קורה...../images/Emo68.gif../images/Emo11.gif

לרגל הקרנת הפרק האחרון של הטלנובלה הישראלית והאטרף שהציבור מצוי בו.......בעיקר הצעירים ואמותיהם יערך אצלנו ארוע מיוחד לציון המאורע הפרק האחרון הנ´´ל יוקרן על מסך ענק בבריכת השחיה כשלפניו יערך טכס קצר ויוקרן סרטון קצר היתולי אותו הכין צוות הוידאו המקומי הצוות של גיא פינס שהוכנס בסוד הענינים מגיע לסקר את הארוע ואיתו......הפתעה....נא לא לגלות......שתים מכוכבות הסדרה והצוות המקומי יתעד כמובן את כל הארוע פרטים נוספים למעונינים בהמשך הערב.....................

שקדי

New member
דברים שנאמרו אתמול..../images/Emo68.gif../images/Emo11.gif

בערב בבריכה לרגל חגיגת הפרק האחרון בטלנובלה העברית ערב טוב התכנסנו כאן הערב אבלים וחפויי ראש-להיפרד איך איך נטשתם כך בלי הינד עפעף והלב דואב-כה אכזר הוא רגע זה! אתם שהייתם משענת לעמל יומנו העמוס אתם שפינקתם אותנו ברגעים של אושר מפנים את תשומת ליבנו לצרות של אחרים קשה לעמוד כאן בגרון ניחר ולראותכם מפנים לנו את הגב פה בחטף תודה לכם על שעות של חינוך מיני שהענקתם לילדינו הרכים במקומנו תודה שהענקתם לדור הצעיר מסר ערכי של:מהי אהבה זכה וטהורה לעולם נהיה אסירי תודה הייתם לנו יפים עשירים ונעימים אהבנו אותכם מחייכים בוכים וגם הרבה רבים עזבתם אותנו והשארתם חלל ריק המסרב להתמלא למרות הטלנובלה החדשה ´´טרה נוסטרה´´הברזילאית כי איך נזדהה עם רוברטו במקום יונתן ואיך נאהב את פטרישיה במקום רונה והאינטריגות בין לאונרדו לסילביה לא מגיעות לקרסולי קצות הציפורניים החשופות של סמדר ואלי מרקו ואיך פור גוד סייק נוכל להמשיך לחיות ללא תקתוק מגפיה השפיציים של סמדר בלי חיוכו הדבילי של אבנר ובלי הסבל המרוח על פניו של גידי ובכן זו העת להיפרד-אהובינו ומי יודע? אולי יבואו ימות המשיח ותחזרו אלינו שוב בריאים יפים ומחייכים כמו שתמיד לנצח נזכור אותכם ועל מנת להמתיק את הגלולה המרה הזמננו לגבע את ספיר וכלנית שלאורך כל הסדרה אהבנו לשנוא אותן וממש ברגע האחרון הפכו לנשמות טובות והביאו לאיחוד הנצחי של גידי ומאיה קבלו את ספיר וכלנית..................... (לא אני כתבתי)

magy

New member
אם זה החומר שבו מלעיטים את

המבוגרים והילדים...... נמוך עד גמד מכוער......(שוביניסטי, שונא נשים, מעוות אותן ואת המציאות ובקיצור ...איחסססססססססססס) אין לי מה להוסיף אלא לצרף את הכתבה שממצה את דעתי.

שקדי

New member
הכינו את הממחטות........./images/Emo7.gif

והערב ב10:45 אצל גיא פינס תוקרן כתבה על אירוע הקרנת פרק הסיום של הטלנובלה בבריכה בגבע בהשתתפות קהל גדול ומגוון........ איש אשה וילד כמו שהיה אומר מנהיגנו מנוחתו עדן מ.ב. שלא בהכרח מסכימים עם מה שכתב פרשננו המלומד......שכבודו עימו כדאי לראות.......מנקודת מבט משוחדת כמובן

שקדיון לא נזוז מהמסך סנטמטר

בתקווה לראות את הבנות. והעיקר לא כתבת שזה בערוץ 3 של תבל אחרי יצפאן. לבטח יהיו היום הרבה אנשי שינשמו לרווחה על כל הסידרה הסתיימה. שמעתי שמשפחות שלמות התמכרו לה...טוףףף כעת לאנשיפ יתפנה זמן...

שקדי

New member
סמכתי עלייך חונת´וש.............

שתתקני ותוסיפי את הראוי לתקן ולהוסיף אני מקוה שהם יכניסו בסרטם גם קטעים שאנחנו צילמנו והם לקחו מאיתנו את הקלטות ואמרו שהחומר יפה וראוי........ אבל בעריכה בטח יעיפו הכל עכ´´פ..........המשק מצפה בדריכות לראות את עצמו בטירופן.........

טל-יה

New member
שקדי שקדי

קראתי לא מזמן הודעה שלך על להקת הגבעטרון. נו ברור שזה קשור לקיבוץ האם יש לך קשר ללהקה חוץ מאשר שהם חברי קיבוץ.. אני זוכרת ששני בתים לידי בתקופות הקיץ היו באים החברים מקיבוץ גבע או שאפילו השכנים העסיסים שלי אמרו שהדירה שייכת לחברים של להקת הגבעטרון שבאים לדירת הקיץ הזאת כל שנה אתה יודע על איזה רחוב מדובר בטח נכון?? ובכלל יש לי אוסף של תקליטורים של הלהקה המבצעת שירי א"י היפים והטובים.

טליושה כנסי רגע......

יש לס סיפורים עסיסיים על שהתרחש בדירה ... בערבי הקיץ החמימים?

טל-יה

New member
לא חונה לרגע

הייתי אז ילדה שלא הבינה אז בסיפורים פיקנטיים
אולי אז אכלתי סלטים פיקנטיים. אבל אולי יופיעו היום חברי קיבוץ גבע לאותה דירה ואוכל היום שגדלתי לספר סיפורים פיקנטיים הא?

שקדי

New member
הבית הנ´´ל טליונת.........

נקרא אצלינו כל השנים´´בית שי´´ כי חברת הקיבוץ ירשה אותו מהוריה בפטירתם והעניקה אותו שי לקיבוץ והיה משמש את הקיבוץ לנופש בחודשי הקיץ והיה מתארגן כל המשק מחזורים מחזורים....כארבע משפחות ובודדים במחזור והיתה יוצאות איתם מבשלת מומחית ומנקה והיו מתחרות מי תאביס את הנופשים עד שיגידו די והיו קמים בבקר מוקדם וקונים לחמניות ועיתון לאשה דבר שנחשב אז אצלנו לשיא הדקדנציה ונוסעים לים בצוותא ומשחקים מטקות עד כלות וחוזרים הביתה אחרי שבוע שזופים שמנים ועיפים

למעלה