לחיי האהבה.........

שקדי

New member
לחיי האהבה.........../images/Emo140.gif

במשך כמה שנים הייתי חובב צילום מושבע ובאחד הימים נסעתי לירושלים המזרחית כולל העיר העתיקה כדי לנסות ולתפוס תמונות ....רגעים שידברו אלי והתמונה הזאת היא אחת מהן.....אם כי מחייבת הסבר מדובר בזוג ערבי צעיר שהתחמקו אל הרובע היהודי ע´´מ לחוות כמה רגעי אהבה גנובים דבר שכנראה במקומותיהם אינו בר ביצוע גם מבטו הסקרני של הילד הדתי הקטן מרמז שגם הוא אינו חווה רגעים כאלה דבר יום ביומו.............

magy

New member
תגידו!!!!!!!!

וידוי
אחרי ארבעים שנה......זה נוסטלגיה?????

magy

New member
יש לך חשק לצלם את האירוע?

בוידאו????? אתה יודע, לא כולם יהיו במפגש הבא.........בגלל הגיל...והתרגיל.....

שקדי

New member
אופסססססססססס...........

לא יצא לי קודם.......התמונה כלומר והייתי חייב לזוז מקוה שיצא עכשיו........ושוב חייב לזוז מקוה שתהיו פה כשאחזור.....ארוע משפחתי

שקדי, התמונה גרמה לי להפליג על

כנפי הדימיון, וזה לא משנה שהבחורה לבושה כיהודיה מודרנית לכל דבר, אמרת ערביה וערבי - אז קניתי..... הזוג הצעיר התנשק ארוכות, בתשוקה מנותקים מהעולם כאילו אין בילתם, ואז ניגש אליהם הילד ואמר להם: "תיזהרו עוקבים אחריכם"! הזוג ניפרד באחת, הנערה החלה לבכות בבכי שהרעיד את כל גופה, והבחור הסתכל לצדדים בחשדנות...ניגש לנערה אימץ אותה בחוזקה אל חזהו, אמר לה כמה משפטים ואז עזבו את המקום בכיוונים מנוגדים. עקבתי אחר הנערה דרך רחובות נפתלים בדרך מוכרת שהובילה לביתה של ג´מילה התופרת. הנערה נבלעה בפתח הבית ואני חשבתי שזו הזדמנות טובה לבקר את ג´מילה החביבה. ג´מילה קיבלה את פני בשמחה ומיד הגיע קפה עם הל שבושל בפינג´אן. אחרי מספר משפטי נימוסין לא יכולתי לכבוש את סקרנותי ושאלתי מי זו הנערה עם השיער הארוך שגרה בשכנות, פני ג´מילה נפלו "את מתכוונת ליסמין - היפה בבנות? מחר היא מתחתנת עם פאריד העשיר, אלמן מבוגר אב לשלושה ילדים..." מה שצילום אחד יכול לספר...

magy

New member
צימררת אותי חונה......

ונשים , איך להגיד, לא עושות לי צימרורים........ גם אני בהיתי בתמונה ממושכות..... שקדי צילם?????. אם כן, הוא צלם רגיש במיוחד....... שיצלם לנו גם את האירוע..... התמונה עשתה לי את זה .....לסיפורך היה נופך צבעוני ומציאותי אני רציתי לראות אותי בתמונה......ולא אישה אחרת........ אבל הוורסיה שלך..............נפלאהההההההההההההההההההההההההה כל הכבוד...........חונתי...............................

שקדי

New member
אבל חוץ ממך...........

באמת עקב אחרי הזוג העולס שליח מטעמו של פאריד העשיר (בתמונה שלפנייך) סתאאאאם......עוד תמונה מאותו ים צילומים בירושלים בימים שטיול בעיר העתיקה לא נחשב להתאבדות

שקדי יש לך עין......

חבל"ז. גמני צילמתי פעם - אני אין לי Z אבל עיניים ברך השם 6:6. הבעיה היא חוסר התמדה. הרבה מההישגים הגדולים לא היו רק תוצר של גאונות אלא של סבלנות והתמדה. יש לי באיזה שהוא מקום סיפור נחמד על אשה שבמשך שלושים וחמש שנים שתלה פקעות של נרקיסים והפכה גבעה חשופה לגן מרהיב של נרקיסים. אחפש ואביא. מבטיחה.

שקדי יש לך עין......

חבל"ז. גמני צילמתי פעם - אני אין לי Z אבל עיניים ברך השם 6:6. הבעיה היא חוסר התמדה. הרבה מההישגים הגדולים לא היו רק תוצר של גאונות אלא של סבלנות והתמדה. יש לי באיזה שהוא מקום סיפור נחמד על אשה שבמשך שלושים וחמש שנים שתלה פקעות של נרקיסים והפכה גבעה חשופה לגן מרהיב של נרקיסים. אחפש ואביא. מבטיחה.

שקדי

New member
ואם לא שמת לב חונה..........

גם צמד מתעדים שחומי עור שכר פאריד והם הנציחו כל חיבוק וכל מיזמוט ודיווחו גם על נערה עבריה חשודה שהפסיעה כצל אחרי הזוג הנעלס עד לביתה של ג´אמילה....

חחחחחחחחחח

את הצמד לא שכר פאריד... את הצמד שכר אביה של יסמין היפה. פאריד נתן מראש לאב, בתור נדוניה זהב 24 קארט כמשקלה של יסמין, על הרקע הנ"ל מובן חששו של האב....

האמת מגי, התמונה כבשה אותי

בכלל, הייתי היום במין מוד mood מיוחד. זה התחיל מהשיר ששם זיו יוגב בפורום האחר, קרא לו נוסטלגיה, העתקתי אותו לפורום כי הוא קרע לי את הקישקעס במסר שהעביר בשיר הקצר. קראת אותו? הבחור כותב חזק. מכירה אותו, כותב בשטף בלי הגהות ותמיד מהקישקעס.

magy

New member
קראתי את השיר

ראיתי את התמונה שמעתי את השיחה..... כן, יום כזה של תשפוכת...... מהסוג החיובי.... הזכיר לי משפט ישן : "כתבו עליו בעיתון ...... והוא בכלל, לא ידע שהוא כזה....." אני במין תקופה מאד מאד נוסטלגית בפאן האישי. כאילו פתחתי אתר בשם "חבר´ה", והם מגיעים לאתר. רק לאתר.... התחלתי לקבל מכתבים. כל יום עושים לי בטלפון נוסטלגיה פרטית..... מצד אחד זה מחמיא, מצד שני , זה די מבלבל....בעיקר שאני באמצע ניקיון... שזה נוסטלגי בפני עצמו...... מילא, אנשים מלפני עשר שנים, עוד הגיוני. אבל ארבעים שנה........דחיל רמב"ם, הווירוס הזה לא עובר להם?????? שמעתי שיש תרופות.....שמועילות.... נו, טוף, גם זה יעבור......

magy

New member
יוווווווו

כמה עוצמה יש בתמונה הזו.......... לא להאמין....... מבלי לראות פנים.......רק ידיים....... שאומרות הכל............ אני אדפיס אותה...........

למעלה