לחיי האהבה הפרק האחרון!,דיון מעמיק|

חיפושיט

New member
לחיי האהבה הפרק האחרון!,דיון מעמיק|

כפי שכולנו יודעים, יש לנו עוד שבוע להנות מיצירת הפאר הטלויזיונית המשובחת שנחתה לנו על התחת לפני חצי שנה.. המשחק המשכנע, התסריט המבריק, העלילה המציאותית.. כל אלו וכמה טקילות גרמו למפיקים להתחיל את הסדרה, אך יש גם סוף לאיכות המשובחת הזאת! אולי חלק יכחישו, חלק יבואו לבית שלי נושאים שלט "יא מפגרת אולי תפסיקי להתהלך בעירום חלקי?, זה מפחיד את הציפורים", ואולי חלק אפילו יהייה המום וימלמל בשקט שהוא לא מכיר את הסדרה המעולה הזאת.. אך כל זה- שקר! כולנו מכירים את הסדרה!, כולנו מכורים אל הסדרה!, וכולנו מודעים לחלוטין שהבן אדם שמעצב לאבנר את השיער לוקה בסכיצופרניה.. אז אל תכחישו גבירותי ורבותי!. קדימה.. אני יודעת שאתם רוצים.. הצטרפו בהמוניכם למשחק המגניב שלי- הפרק האחרון בלחיי האהבה!- התסריט לפי בחירתכם.. אז קדימה!, שהדמיון והסודיסטיות שלכם יובילו אתכם למטרה הסופית!- והבחירה שלי לסיום הטלנובלה המרנינה- *זה די עלול לפגוע באנשים.. אז מי שלא מבין את ההומור המפגר שלי, עדיף שלא ימשיך לקרוא :)* אבנר, ענת, ספיר, כלנית ושלומית מתאספים יחדיו להתמסטל מטריפים [אל תנסו את זה בבית!, סמים זה רע!, עוד תראו בהמשך..] בזמן שאלכס הולך להשתין בשירותים. שלומית מבחינה בסכנה בראדר ה"אלכס חולה!!!!!!!!!!!!! אסור לא להפליץ הוא עלול לחטוף התקף לב" ורצה לעזרתו. אלכס המיואש מהפוסטמה לא השתין כבר חודש, ובתסכולו זורק עליה מדפסת ומרוב התרגשות הוא מת. שלומית מתעצבנת עליו שהוא מת ומחליטה להחזיק לו כשלו, ומתה גם. ספיר כלנית אבנר וענת יושבים להנאתם, וכל אחד חושב על החיים, אבל באותו הזמן [איזה מתח איזו דרמה] באה גלית ומחליטה להתוודות שהיא תמיד העדיפה את ספיר והילדים שכל הזמן צצו בסדרה היו של השכנים. ספיר קורצת לגלית והן רוכבות אל השקיעה על המכונית של ספיר, שבסוף מתנגשת בעמוד. כלנית ואבנר יושבים, האווירה הרומנטית מנשבת, אבל בזמן הזה נוחת על הראש העצום והבמולגן של אבנר נשר, והוא לוקח אותו רחוק רחוק לעבר השקיעה. הנשר מפיל את אבנר לים אחרי כמה דקות. אל תדאגו לגורלו של אבנר, הוא הגיע בסופו של דבר למדינה קטנה וחמודה בשם איראן. כלנית מרוב יאוש ושעמום מוציאה גרזן ומתחילה לרדוף אחרי ענת ברחובות, תוך כדי צעקות "תפסיקי לדבר כאילו בלעת קיפוד, יא פוסטמה יקח אותך ה´ אמן". אך כלנית מאבדת את הגרזן !, אויה!, אך כמו בכל טלנובלה, סוף טוב הכל טוב, היא מוציאה עוזי! *אמרתי לכם שסמים זה רע.. * בנתיים הדרמה בעיצומה!- מישהו פרץ לפיצוחייה!!!! וגנב את הפיצוחים המשובחים של ניסים, בעל הפיצוחייה המרנין.. כל כוחות המשטרה דולקים אחר הפושע המסוכן, אך הוא- נמלט לחסות החשיכה. ואז מת. דורון וסמדר יושבים יחד בסלון עם עמרם, ורדה, אלי מרקו [שהוא השיפוצניק תחת מסווה של אינסטלטור עם חריץ] ושאר הדמויות שעוד לא הספקתי להרוג, ואז גידי ומאיה מודיעים שהם חזרו [למרות שמאיה שרלילה בת בת שרלילה!!] ואז באה רונה ומרססת את כולם בM16 שלה. אך יש עוד תקווה! משפחת ציפורים משתקעת על הראש של רונה, ורונה פותחת את הגן הזאולוגי לציפורים על הראש הענק שלה, בזמן שעסקי הקייטרינג משגשגים. אבל אז היא נחנקת מבייגעלה. THE END. אה, וכל מי שלא הספיק למות, נופלת עליו ספריית ווידאו. --- יאללה, תורכם!!!

מורני !

New member
אוקי.

אני אנסה להציל את כבודך עקב התסריטאות הגרועה (שאפילו יותר גרועה מהמקור אם זה בכלל ייתכן). אז ככה.. את הפרק האחרון פותחת סצנת החתונה של ההיא-החברה-של-רונה (שכחתי איך קוראים לה) עם האבא-של-רונה (ששכחתי איך קוראים לו). לחתונה מתפרצת בזעם סמדר עם החוקר המרגיז בצעקות - אני יודעת שרונה כאן, היא פרצה לייקב, אתם מסתירים פושעת נמלטת. החוקר שמאחוריו עשרות שוטרים שלא היו מביישים את לכידתו של שמעייה אנג´ל הנערץ (אני אוהבת אותו! אז?!) ומתפרסים בתוך בית הכנסת השכונתי של שכונת התקווה הידועה. לאחר שהחוקר מבין שרונה לא נמצאת שם, הוא מתעצבן ולוקח את פמליית השוטרים שלו והולך. סמדר בניסיון נואש אומרת לו - אבל אני יודעת שהיא כאן, היא פושעת נמלטת. החוקר מעיף בה מבט סטיין ג´ון מימיי חיינו ואומר - אולי את זו שפרצת ליקב? סמדר מטילה על עצמה מבט תמים סטייל מרלנה מימיי חיינו ואומרת - אני? למה לי לפרוץ ליקב? החוקר מעיף בה מבט זועף סטייל רינו ריינס ואומר לה - את זה נבדוק במשטרה, ולוקח אותה איתו לעבר השקיעה, אה שליחה לעבר המעצר. לאחר צאתם כולם בחתונה נושמים לרווחה, ורונה יוצאת מתחפושת הרבנית שהחברה-שלה-שאני-לא-זוכרת-את-שמה קנתה לה והחתונה ממשיכה. לאחר שהחתונה מסתיימת רונה הולכת לבית של דורון ופוגשת שם את מאיה ואבנר. אבנר אומר לה - יא פושעת, תלכי מפה, לפני שאני מתקשר למשטרה. מאיה השרלילה חוטפת עליו עצבים ואומרת לו - עד רונה שלי, היא חפה מפשע. ואבנר אם כבר מדברים על זה אז אני שונאת את התסרוקות שלך ואת הדיבור שלך ואתה בכלל לא חתיך כמו שאומרים אז קח את עצמך וסתלק מהבית שלי. אבנר במבט עצבני מסתכל מרונה למאיה וחוזר חלילה עד שרונה תופסת על פוזה סטייל ערסית מהצ´כונה ואומרת לו - יאלללה סתלק! רונה ומאיה מתחבקות ואומרות אחת לשנייה כמה הן אוהבות אחת את השנייה. מאיה מספרת לרונה שאבא שלה החליט בעצתה של ענת ללכת לטיפול והוא יחזור עוד 50 דקות. בנתיים הן מחליטות לעשות סיאנס ולהעלות את רוחה של אמא של מאיה ולשאול אותה למה היא התאבדה. (ועל הדרך לבדוק עם רבין שם אולי לשאול גם אותו מי רצח אותו). מאיה ורונה מתיישבות במרכז החדר ומעלות את רוחה של איריס. איריס נגלת להן ומספרת להן שהיא בכלל לא התאבדה אלא סמדר דחפה אותה. מאיה מתחילה לבכות ואומרת לרונה - אני ידעתי שסמדר קשורה למוות של אמא שלי, אמא שלי לא הייתה עוזבת אותי. ואז הרוח של איריס נכנסת ברונה והיא מחבקת את הבת שלה ואומרת לה כמה שהיא אוהבת אותה וכמה שהיא שומרת עלייה תמיד (סטייל רוח רפאים). לאחר החלק המרגש הזה הרוח של איריס יוצאת מגופה של רונה ומאיה אומרת לה שצריך ללכת למשטרה עכשיו ולהגיד להם שזו סמדר שפרצה ליקב ורצחה את אמא שלה. בדרך הן נזכרות שהן שכחו לשאול מי רצח את רבין.. אבל לא נורא. בעוד הן ממשיכות למשטרה גידי מחליט שנמאס לו מהפוסטמה הוז כלנית והוא מחליט שהוא נדלק על מבוגרות יותר. לאחר צפייה מרגשת בסרט אלכס חולה אהבה הוא מחליט שורדה היא-היא הנפש התאומה שלו... הוא יוצא נרגש מהבית לכיוון היקב לחפש אותה. בנתיים אלי מרקו שומע שסמדר עצורה במשטרה ויודע שהיא הולכת להפליל אותו אז הוא מחליט לבצע התאבדות שיעית עם רונה וכל בני משפחתה. הוא מתחיל לחפש חומרי נפץ, מסמרים וכל מיני דברים שיכולים להיכנס באנשים ולהרוג אותם. בתחנת המשטרה החוקר חוקר את סמדר שעות ולא נותן לי לשתות או לאכול. לאחר שעות של חקירה החוקר שוב חוזר למבט של ג´ון מיימיי חיינו ומביט בה כמו שג´ון מביט במרלנה ואומר לה - סמדר אני אוהב את הראש שלך. אני אשחרר אותך אם תסכימי להתחתן איתי... סמדר מסתכלת עליו ואומרת לעצמה בלב - אני אתחתן איתו, ארצח אותו ואז אחיה את חיי מפנסיה של שוטר - מתאים. מביטה בו בחיוך ביישני ואומרת - i do! בדיוק באותו הרגע מאיה ורונה מתפרצות לתחנת המשטרה וצועקות לחוקר - היא אשמה! היא רצחה את איריס והיא פרצה ליקב! החוקר מביט בהן במבט מאוהב.. ואומר.. כן - אבל נכון שהיא מקסימה? וככה הם יוצאים להם לעבר השקיעה.. מאיה ורונה מסתכלות אחת על השנייה המומות ומתחילות לבכות ביחד. לסיכום - אתי (נו ניזכרתי בשם שלה אבל לא היה לי כוח לתקן) ואבא של רונה שכרו להם חדר בשרתון ממש מתחת לצביקה פיק. ורדה העיפה מבט אחד על גידי והחליטה שהיא לא מוותרת על הכוסון הזה ומביאה אותו להכיר את הילדים שלה. סמדר והחוקר מתחתנים והוא מכניס אותה להריון, היא נשארת עם הקוקו המכוער שהיא שרה איתו את שיר הנושא וכל בוקר אומרת לו שלום עם נשיקה, מכינה לו ארוחות ומגדלת את ילדייהם. גלית וההוא-החתיך-לאללה-בעלה חיו להם בעושר ובאושר. אבנר שבור הלב הולך ופוגש את כלנית שבורת הלב שמחליטה שהשיער שלו עושה לה את זה והם חיים ביחד עם שני ילדים וכלב. דורון מחליט שהוא לא מוכן לדבר עם ההורים שלו מאז שנתנו את היקב לאחיו השווה יותר ולוקח את מאיה ועוזב איתה את הארץ. רונה שבורת הלב מסתובבת לה במחסנים למינהם ובורחת מהמשטרה עד היום.
ככה כותבים תסריט!! (אגב חיפו מסכימה איתך שמעצב השיער של אבנר בטוח סכיזופרן, הקולות שהוא שומע בטח אומרים לו שהתספורת הזו יפה..)

היו שלום

זהו, אני חותך את הוורידים. תמיד ידעתי שאני קצת מוזר אבל השתדלתי לקבל את עצמי כי אמרו לי שמי שמקבל את עצמו הוא יותר מאושר. אבל השקר התנפץ. אף אחד לא מקבל אותי חוץ ממני. אף אחד לא אוהב אותי חוץ ממני. כולם צוחקים עלי מאחורי הגב. אפילו אתם שאמורים להיות פורום תומך בעצם מריצים דאחקות על חשבוני במסרים האישיים. זהו הכל התגלה. אל תנסו להסתתר יותר. אני יודע הכל. הקש ששבר את גב הגמל היה ההודעה הזו. ניסיתי בכל כוחי להסתיר את העובדה שאני לא יודע מה זה לחיי האהבה. אבל מישהו, רשע בן רשע. רכלן בן רכלן הפיץ את השמועה המלוכלכת הזו ועכשיו נחשפה ערוותי ברבים. אני יודע שהרמז המרושע של החיפושית על זה ש"אל תנסו להגיד שאתם לא רואים את הסדרה" היה מכוון אלי. היא בעצם רצתה להגיד שרק אני יוצא דופן. ומורני שכותבת ב"תסריט" שלה על אבנר (עכבר - אבנר, חשבת שאני לא אקלוט את הקשר?) כאילו שאני לא יודע שהיא בעצם רומזת עלי ועל התסרוקת שלי ועל זה שהיא רוצה שאני אעזוב את הפורום. אז נגמר הסיפור. נמאס לי מהשקרים של כולם שמשחקים אותה כאילו הם חברים שלי וכאילו שהם אוהבים אותי. שתדעו שהשקרים שלכם והצביעות שלכם גרמה לכל זה.
אבנר (טוב טוב, להרגע חברה. אני לא הולך לחתוך את הורידים. סתם הולך לרדת למקלט הקרוב עד שיגמר המונדיאל וההיסטריה של "לחיי האבנר". אין לי על מה לדבר עם אנשים. אני לא רואה מונדיאל ואין לי מושג מתי לחיי האחווה של אבנר משודרת. זה פשוט נורא. אנשים מדברים על זה ואין לי מושג אם ז שההוא עזב את ההיא זה טוב או רע ואיך להגיב. אבל זה בסדר, זה ישאיר לי יותר זמן לבלבל לכם את המוח עם השטויות שלי בפורום .... אכלתם אותה
)

חיפו... יום אחד את תהרגי אותי...

גם לי יש תסריט (ד"א - מורני, את זוכרת שפרק זה כולה 45 דקות... ? מה הקטע עם הסיאנס, אחותי? זה כבר פאסה...
) טוב, אז הנה התסריט שלי... הראש שלי מאוד חולני אז... בזהירות... וד"א - אני כותבת על כל דמות כדי שתראו כמה אני בקיאה בשמות ויודעת שלאבא של רונה קוראים מיכאל ולבעל של גלית קוראים יונתן. אוקיי, אטנצ´ן פליז
דורון
דורון קולט שהוא עשה שטות... הוא הרי מאוד מאוד רוצה את ענת, כי כשחושבים על זה, מעניין איך זה לעשות את זה בבריכה. בעקבות התפטרותו מהיקב הוא נהנה מחוסר מחוייבות כלפי נשים ומחליט ללכת להיות ג´יגולו אמריקאי כמו ריצ´ארד גיר. כשהוא מבין שעל כולם נמאסו הצורות דיבור שלו, הוא הולך ללמוד משחק, וחותם למאיה שחרור מהצבא...
סמדר
סמדר מולידה המון תינוקות ולכולם יש טאי זקס... היא מנסה לפתות כל גבר שעובד בחברה של דורון על מנת להיות בקשר איתו, אבל בסופו של דבר נמאס לדורון, הוא שוכר את שירותיה של זינה: הנסיכה הלוחמת
ושולח אותה לקשור את סמדר לסלע ענקי ליד האולימפוס. וזהו סופה של סמדר
רונה
רונה הקרציה הג´ינג´ית מחליטה לשנות את השיער לבלונד בוהק. היא מנסה להתחיל עם עמרם, אבל היא מגיעה למסקנה שהוא מזכיר לה את בץ מפרפר נחמד. בינתיים היא משוחררת מהמעצר, משמע, לא תופסים אותה ומוותרים, והיא נהנית מהשלווה בחוץ, שוכחת מדורון, יורה באלי מרקו ופותחת ספריית וידאו.
מאיה
מאיה עושה הארכת שיער לצמות קטנות, דבר שהולם אותה מאוד, עד שאבנר מחליט להתנקם בה שהיא באה בלילה עם מכונת גילוח וגלחה לו את כל השיער בטענה ש"לא יכולתי לסבול ת´בלורית המגעילה הזאת באמתע השיער עוד שנייה אחת" אבל בסופו של דבר היא מבינה שהנה - יש מי שיציל אותה. היא הולכת לחיות עם נדב מלגעת באושר אחרי שהוא זרק את הבכיינית הזאת, עופרה. ג´יזס, אני עייפה מחר המשך? לילה טוב

שמעי...

זה לא עסק ככה שאת מפזרת פה הודעות של אמאלה אני אפילו מפחדת להגיד את זה... לחיי אהבה מה ? מה? מה חטאי? מה פשעי? מה?

טוף אז ככה...

בניגוד למה שאת כותבת אני יודעת מה זה לחיי האהבה אבל בחיים שלי לא ראיתי ואני לא יראה ואני בהחלט מכורה ל לא לראות את זה (איכססססססססס גם אם תעקרי לי ציפורן אחרי ציפורן ברגל אני לא אראה) בכל אופן החלטתי להשתתף לדעתי מה שיקרה זה שאיך קוראים לו להוא יתחתן עם האיך קוראים לה ההיא הזאת שעשתה את זה עם ההוא ואז כוללללללםםםםם יגיעו לחתונה שלהם ואז הודו ופקיסטן יחליטו לעשות עץ או פלי כדי להחליט מי מפציץ את מי אבל אוי ואבוי מה קרה??????? המטבע שאיתו עם עשו עץ או פלי (הודו בחרה בעץ אחרי ריב קצר עם פקיסטן שבסוף הסתפקה בפלי) נפל לתוך נהר הירדן שגנב את המטבע ואז הם החליטו שאין ברירה מפציצים את החתונה ואז כולם מתו ואז זהו נגמר הסדרה מה דעתכם? נכון טלנובלה מהסרטים?

אין מה לעשות אף אחד לא עונה לי אז

אני אכתוב תסריט: אחרי שרונה אוספת מספיק ראיות נגד המכשפה ואלי מרקו (ביניהן יוסי ציגלר שנהפך לנכה בחצי גופו המשלאי)היא מחליטה להסגיר את עצמה,אבל מגיעה למסקנה סוחפת שהיא לא יכולה-כי השיער שלה נראה כמו הפטריית עשן אחרי ההפצצה בהירושימה,ואם היא כבר הולכת להסגיר את עצמה אז שיהיה בסטייל-וחוזרת לפיאה החומה החלקה שלה....בינתיים דורון שוכב עם סמדר אחרי שהוא החזיר אותה הבייתה,אבל-הוא מגלה שהיא גבר ושהיא מנהלת רומן כבר שלוש שנים עם אלכס,שמנסה להיפטר מה-ר´ המתגלגלת-תקועה שלו כבר שנים אבל לא מצליח.דורון מסתכל בפליאה וסמדר אומרת לו:"אם הצלחת לשכב עם הסוסת יאור הג´ינג´ית הזאתי,אז מה הבעיות לשכב עם גבר?!?". דורון מחליט להפוך להומוסקסואל,ולשכנע את רונה להפוך לגבר גם היא(למרות שלפי המבנה פנים שלה היא כבר הייתה פעם גבר.) לפתע,באמצע שדורון מודד את החוטיני של מאיה בסתר,פורצת אניטה פללי לבית שלו כשהיא מנסה לשסע בו את כלבתה הבמפוחלצת גלורי-בואי(אשתו של דיוויד בואי) כאשר (באופן מפתיע..)הכלבה לא זזה.פללי מחליטה שנמאס לה כבר והיא הולכת לשים את הכלבה ב-פריזאאאאאארררררררר,כאשר שם היא מגלה להפתעתה את המוג´ו של אבנר קפוא יחד עם מה שמסתבר כפיאה שלו-ולא השיער האמיתי שלו. (צילום מתקרב לצ´כונה) גידי מחליט לצאת לטהר את העולם(אגיין...)וללכת לברר מי האידיוט-לוכסן-אידיוטית שעיצב את התסרוקות לרינה מצליח ומיקי חיימוביץ´,ומרגיש שיש קשר בין זה לבין הפריזורה על ראשה של גלית הפוסטמה.כשהוא מגיע לקצה חוט,(או שמא קצה השערה.?)נכנסת מאיה לחדר בחשיפת שדיים ספונטנית ומודיעה לו שהיא מוכנה לחזור להיות איתו בתנאי שהוא ידבר ס-א-ק-ס-י כמו אבנר ("אינטרנט´"),גידי אומר לה שתלך תתקאעווד,כי הוא מעדיף את גלורי-בואי,וזהו. יונתן מחליט לחזור להיות עם העכברת מעבדה השחומה שלו,אבל היא עמדיפה בעצם את ביצת-הקינדר הלוא הוא עמרם השרמנטי עד מאוד..... שלומית מגלה שהיא בעצם גמדה,ושמקומה הוא עם אלי מרקו,ומחפשת מישהו שינסה למחוק לה את השפךתון המזעזע אה-לה-שנות השמונים שלה,רק שאף אחד לא מוכן להתקרב..... כלנית וספיר נואשות לגמרי,אחרי שאף בחור או בחורה נורמלים מוכנים לשכב איתן,ופונות בפרצוף עצבו להיות זנירות,שם הן פוגשות ענת-יש-לי-תלתלים-מכוערים-תראה-דורון-בת-דודה-של-עמרם שנהייתה אם המנזר אחרי שתראה-דורון איכזב אותה אגיין אנד אגיין... ורדה מלשינה על סמדר למשטרה,אך למרות זאת סמדר מבינה שהיא בעצם הייתה מאוהבת בה כל השנים,ובורחת להתחתן איתה.כולם רצים לעבר השקיעה,כאשר לפתע ורדה צורחת על מיכאל שיחזיר לה את הסלון שלה מיייייייידדדדד! -the end-

למעלה