לחיי האהבה הפרק האחרון!,דיון מעמיק|
כפי שכולנו יודעים, יש לנו עוד שבוע להנות מיצירת הפאר הטלויזיונית המשובחת שנחתה לנו על התחת לפני חצי שנה.. המשחק המשכנע, התסריט המבריק, העלילה המציאותית.. כל אלו וכמה טקילות גרמו למפיקים להתחיל את הסדרה, אך יש גם סוף לאיכות המשובחת הזאת! אולי חלק יכחישו, חלק יבואו לבית שלי נושאים שלט "יא מפגרת אולי תפסיקי להתהלך בעירום חלקי?, זה מפחיד את הציפורים", ואולי חלק אפילו יהייה המום וימלמל בשקט שהוא לא מכיר את הסדרה המעולה הזאת.. אך כל זה- שקר! כולנו מכירים את הסדרה!, כולנו מכורים אל הסדרה!, וכולנו מודעים לחלוטין שהבן אדם שמעצב לאבנר את השיער לוקה בסכיצופרניה.. אז אל תכחישו גבירותי ורבותי!. קדימה.. אני יודעת שאתם רוצים.. הצטרפו בהמוניכם למשחק המגניב שלי- הפרק האחרון בלחיי האהבה!- התסריט לפי בחירתכם.. אז קדימה!, שהדמיון והסודיסטיות שלכם יובילו אתכם למטרה הסופית!- והבחירה שלי לסיום הטלנובלה המרנינה- *זה די עלול לפגוע באנשים.. אז מי שלא מבין את ההומור המפגר שלי, עדיף שלא ימשיך לקרוא
* אבנר, ענת, ספיר, כלנית ושלומית מתאספים יחדיו להתמסטל מטריפים [אל תנסו את זה בבית!, סמים זה רע!, עוד תראו בהמשך..] בזמן שאלכס הולך להשתין בשירותים. שלומית מבחינה בסכנה בראדר ה"אלכס חולה!!!!!!!!!!!!! אסור לא להפליץ הוא עלול לחטוף התקף לב" ורצה לעזרתו. אלכס המיואש מהפוסטמה לא השתין כבר חודש, ובתסכולו זורק עליה מדפסת ומרוב התרגשות הוא מת. שלומית מתעצבנת עליו שהוא מת ומחליטה להחזיק לו כשלו, ומתה גם. ספיר כלנית אבנר וענת יושבים להנאתם, וכל אחד חושב על החיים, אבל באותו הזמן [איזה מתח איזו דרמה] באה גלית ומחליטה להתוודות שהיא תמיד העדיפה את ספיר והילדים שכל הזמן צצו בסדרה היו של השכנים. ספיר קורצת לגלית והן רוכבות אל השקיעה על המכונית של ספיר, שבסוף מתנגשת בעמוד. כלנית ואבנר יושבים, האווירה הרומנטית מנשבת, אבל בזמן הזה נוחת על הראש העצום והבמולגן של אבנר נשר, והוא לוקח אותו רחוק רחוק לעבר השקיעה. הנשר מפיל את אבנר לים אחרי כמה דקות. אל תדאגו לגורלו של אבנר, הוא הגיע בסופו של דבר למדינה קטנה וחמודה בשם איראן. כלנית מרוב יאוש ושעמום מוציאה גרזן ומתחילה לרדוף אחרי ענת ברחובות, תוך כדי צעקות "תפסיקי לדבר כאילו בלעת קיפוד, יא פוסטמה יקח אותך ה´ אמן". אך כלנית מאבדת את הגרזן !, אויה!, אך כמו בכל טלנובלה, סוף טוב הכל טוב, היא מוציאה עוזי! *אמרתי לכם שסמים זה רע.. * בנתיים הדרמה בעיצומה!- מישהו פרץ לפיצוחייה!!!! וגנב את הפיצוחים המשובחים של ניסים, בעל הפיצוחייה המרנין.. כל כוחות המשטרה דולקים אחר הפושע המסוכן, אך הוא- נמלט לחסות החשיכה. ואז מת. דורון וסמדר יושבים יחד בסלון עם עמרם, ורדה, אלי מרקו [שהוא השיפוצניק תחת מסווה של אינסטלטור עם חריץ] ושאר הדמויות שעוד לא הספקתי להרוג, ואז גידי ומאיה מודיעים שהם חזרו [למרות שמאיה שרלילה בת בת שרלילה!!] ואז באה רונה ומרססת את כולם בM16 שלה. אך יש עוד תקווה! משפחת ציפורים משתקעת על הראש של רונה, ורונה פותחת את הגן הזאולוגי לציפורים על הראש הענק שלה, בזמן שעסקי הקייטרינג משגשגים. אבל אז היא נחנקת מבייגעלה. THE END. אה, וכל מי שלא הספיק למות, נופלת עליו ספריית ווידאו. --- יאללה, תורכם!!!
כפי שכולנו יודעים, יש לנו עוד שבוע להנות מיצירת הפאר הטלויזיונית המשובחת שנחתה לנו על התחת לפני חצי שנה.. המשחק המשכנע, התסריט המבריק, העלילה המציאותית.. כל אלו וכמה טקילות גרמו למפיקים להתחיל את הסדרה, אך יש גם סוף לאיכות המשובחת הזאת! אולי חלק יכחישו, חלק יבואו לבית שלי נושאים שלט "יא מפגרת אולי תפסיקי להתהלך בעירום חלקי?, זה מפחיד את הציפורים", ואולי חלק אפילו יהייה המום וימלמל בשקט שהוא לא מכיר את הסדרה המעולה הזאת.. אך כל זה- שקר! כולנו מכירים את הסדרה!, כולנו מכורים אל הסדרה!, וכולנו מודעים לחלוטין שהבן אדם שמעצב לאבנר את השיער לוקה בסכיצופרניה.. אז אל תכחישו גבירותי ורבותי!. קדימה.. אני יודעת שאתם רוצים.. הצטרפו בהמוניכם למשחק המגניב שלי- הפרק האחרון בלחיי האהבה!- התסריט לפי בחירתכם.. אז קדימה!, שהדמיון והסודיסטיות שלכם יובילו אתכם למטרה הסופית!- והבחירה שלי לסיום הטלנובלה המרנינה- *זה די עלול לפגוע באנשים.. אז מי שלא מבין את ההומור המפגר שלי, עדיף שלא ימשיך לקרוא