לחיים

מממאיה35

New member
לחיים ../images/Emo72.gif

<לא מצאתי אייקון של יין, היתכן?> בכל מקרה, סיימתי אתמול, 1000 חלקים של אדוקה. הרכבה נחמדה, לא היה הכי קל בעיקר בגלל שהצבעים היו כהים יחסית ולא היו אזורים גדולים עם מאפיין משותף לעבוד עליהם. כרגיל, תמונות תהליך ההרכבה

ssyוM

New member
ווואווו....משגע../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif

כל הכבוד ...איזה קצב
פאזלים יפיפיים את מרכיבה , אחד,אחד ..

evilihi

New member
../images/Emo6.gif זה כ"כ מוכר..

הגינגי שלי החליט לעלות עלי היום ונאחז בשולחן של הפאזל..הנזק - 5 חלקי מסגרת שהתפרקו וצנחו על הרצפה. הוא נבהל, מסכן. אני עושה עכשיו את הילדה עם הדובי והחתול על המדרגות..קשה...

מממאיה35

New member
נקסט

כאמור, מכינה פאזלים לדירה החדשה. זה אמור להיות לפינת האוכל. יש לי עוד שבועיים להתחיל לארוז ולעבור, אבל אני מאמינה שאני אסיים אותו בזמן הזה. פתחתי את הקופסא והכל חום
טיפים ממי שהרכיב <מה עושים אחרי המסגרת, הצהוב, הכחול והאדום> <או בקיצור - איך להתמודד עם כל החום הזה?> יתקבלו בברכה

noale noale

New member
אוח -איזה פאזל מדהים !!!!!!!!

מתוך הנסיון שלי עם הרקדנית הספרדיה שגם בה היו המון חלקים שמנמבט ראשון בגוון מאד דומה, תוך שאת מרכיבה את החלקים היותר קלים (בעצם, אולי נכון יותר להגיד: הפחות קשים
) מן הסתם בהעבירך חלקים מקופסה לקופסה תגלי מרקמים שונים בתוך החום, גוונים ו"שריטות" כלומר חלקי דוגמאות שיכולים לעזור בהרכבה... ואז לאט לאט אפשר לקבץ יחדיו חלקים יש להם אותו מרקם... וצריך גם.... הרבה סבלנות... הרבה .... !!!!!
בהצלחה הפאזל הזה יפהפה

shely50

New member
אני עושה אותו עכשיו../images/Emo140.gif

אחרי שהרקדנית שלי עברה דירה אל הבת שלי ברחובות (והתקבלה בחום רב ובשמחה), נשארתי רק עם האשה האפריקאית שעדיין לא נגמרה. אחרי המסגרת התחלתי עם החלקים החומים מלמטה, לצדדים ובסוף למעלה. אחר כך הצהובים בצד שמאל באמצע, אח"כ האדום בצד ימין באמצע ואחריו הכתום שמעליו, שמתחלף בהמשך לצהוב ובסוף מתחבר עם החום שלמעלה. שימי לב למקומות שכתוב בהם ולסימנים הגאומטריים. זה עוזר. עוד לא הגעתי בינתיים לפנים עצמן. רק כל ה"מסביב" כמעט גמור. המשך יבוא. בהצלחה, ובהנאה!

shely50

New member
תוספת - המסגרת

במסגרת אין ברירה - חייבים לנסות אותם אחד אחד, כי כולם חומים כמעט זהים! הרמז היחיד לכיווניות הוא קו שחור קטן באחד החלקים שהוא חלק מהחתימה שבצד שמאל למטה...

ssyוM

New member
טיפ...

אל תתחילי מהמסגרת תתחילי מהדמות ולבסוף תעשי את כל האיזור החום והמסגרת . זה נראה מפחיד בהתחלה אבל כשמתחילים כמו שכתבתי זה פאזל ממש ממש לא קשה בטח שלא לך ...
הוא יוצא מדהים

123נעמי

New member
יצא יפה - אהבתי ../images/Emo13.gif

בטח אהבתי - גם לי יש כזה פאזל מפורק בקופסא.

למעלה