'לחיים'!

p r u d e n s

New member
'לחיים'!../images/Emo48.gif../images/Emo182.gif

הסדרה החדשה שלי-'לחיים'-מבוססת על משחק החיים ועל לחיי האהבה. שימו לב לפרק הראשון: ארבעת השותפים החדשים לדירה הביטו על הבית הקטן שהם שכרו מבחוץ. הם גם הביטו אחד על השני. סיוון, אבנר, ירדן וערן בחנו אחד את השני במבטיהם. ערן שבר את הקרח והלך לדבר עם ירדן בצד. גם סיוון ואבנר התחילו לדבר. הם דיברו על עסקי השעשועים-המקצוע שבו הם עומדים להצליח. העיניינים בין ירדן לערן התחממו במהירות, וכבר הם התחבקו. גם סיוון ואבנר לא נשארו חייבים ואחרי חצי שעה כבר התחילו לפלרטט אחד עם השני. "יש משהו שאני צריכה להגיד לך..." סיוון אמרה לאבנר. "מה?" אבנר שאל. ------------------------------------------------------------------- דוד ונורית, בערך בני 40, עמדו מול הבית החדש שהם קנו לא מזמן. "דוד...אני כל כך רציתי בית עם בריכה! ועכשיו אני קיבלתי אותו...תודה, דוד, תודה!" אמרה נורית בהתלהבות. "זה משהו קטן שאנחנו יכולים לממן מהחנות שלי לאופנה." הם התנשקו נשיקה מלאת אהבה. הם הלכו לנדנדה המפנקת בחצר, הותכרבלו באהבה. פתאום נשמע צלצול בדלת. דוד ניגש לפתוח. הוא ראה מי זה, ונהייה אדום כולו. ------------------------------------------------------------------- גם ארבעת השותפים האלו-דניאל, לילך, ליאור ונועה-סקרו את הבית שלהם מאחור. בעלת הבית, מירי, הסתכלה עליהם. היא שנאה לתת את הבית שלה לסטודנטים מעצבנים, אבל היא צריכה את הכסף. לילך הפסיקה את השתיקה ואמרה: "חבר'ה! בואו נחגוג את היום האחרון של החופש במשחק כדורעף!" כל השותפים התלהבו והלכו לשחק, רק מירי הלכה לחדר הלימוד וקראה ספר. 'אני לא הולכת לתת להם הרבה צ'אנסים,' היא חשבה לעצמה,' הם יעצבנו אותי פעם אחת ויחטפו.' ובחוץ היה משחק סוער, לילך חשבה שנועה זרקה כדור חוץ, והם התחילו להתווכח. כל הענין כמעט גלש למכות, ואז מירי באה בכעס. היא עמדה שם לפחות חצי שעה, ואף אחד לא שם לב! לבסוף הם פתרו את הריב והמשיכו לשחק, אבל מירי צעקה: "די! מספיק כבר! תנו לי לקרוא ספר בשקט!" "מה את רוצה?" ליאור שאל בכעס, "זכותינו לחגוג את היום האחרון של החופש בכיף לפני שחוזרים ללמוד!" "תחגגו אותו בשקט," מירי סיננה. "ואם לא?" לילך שאלה בעצבנות. "אני יודעת הרבה דברים עליכם, הרבה." מירי אמרה במסתוריות. "כמו מה?" לילך לא פחדה ממנה. "כמו למשל, שליאור הוא.." --------------------------------------------------------------------

אהבתי ../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

אבל משהו בכתיבה קצת לא זורם... העלילה מעניינת ואני מחכה לפרק הבא

p r u d e n s

New member
בסדרות שלי,../images/Emo182.gif

הפרק הראשון תמיד כזה תקוע. כבר יש לי פרק שני והוא הרבה יותר טוב|מסתורי|

p r u d e n s

New member
פרק שני../images/Emo48.gif../images/Emo182.gif

מאירועי הפרק הקודם: ארבעת השותפים לדירה החליטו לחגוג את סיום החופש הגדול במשחק כדורעף, מה שהפריע לבעלת הבית מירי שאיימה לספר משהו סודי על ליאור. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "מה כבר תגלי על ליאור?" דניאל התערב. "אני מכיר אותו מהטירונות!" "אה, כן?" מירי אמרה. "בסדר. הפעם אני אוותר לליאור. אבל בפעם הבאה-תיזהרו ממני." היא הסתלקה בדרמטיות. ליאור שעמד חיוור בצד אמר: "כבר איבדתי את החשק לשחק." "כולנו איבדנו אותו..." נועה אמרה. "אני אלך לקחת אמבטיית אדים. את באה, לילך?" "כן." לילך אמרה ושתיהן נכנסו פנימה. "מה אתה מסתיר ממני?" דניאל שאל את ליאור בחשדנות. "אנחנו חברים הכי טובים כבר מאז ימי הטירונות העליזים...אתה לא יכול להסתיר ממני דברים." "אז זהו...אני הומו." "מה?!" דניאל התפלא. ליאור ממש לא נראה כמו הומו. "כן.." ליאור אמר והסתכל על הדשא. "גם אני!" דניאל אמר ושניהם התחבקו. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "*אוהד*! מה אתה עושה כאן?!" דוד התרגז וצעק. "אני רק באתי לבקר את השכנה החדשה..." אוהד אמר בערסיות. "אתה תתרחק מנורית, *לעזאזל*!" "סתום! אני אעשה את מה שאני רוצה מתי שאני רוצה ועם מי שאני רוצה!" "רק סקס יש לך בראש אה? אתה לא תעשה כלום עם נורית ובמיוחד לא בבית שלי! ברור? מאז שגנבת את הכסף מהחנות שלנו..." "אני לא גנבתי! אני שאלתי! שאלתי מהחנות והחזרתי עד לאגורה האחרונה!" "תחסוך ממני את הזיבולים שלך!" דוד אמר ודחף את אוהד. אוהד החזיר דחיפה. פתאום מכונית ירוקה חנתה בכניסה לבית. "יש לך מזל שאני צריך ללכת לעבודה עכשיו." דוד אמר, והחליף לבגדים מסוגננים. הוא נכנס למכונית ויצא. אוהד חייך. הוא נכנס לחדר העבודה, שם נורית הייתה. "הלו, נורית." אוהד אמר ונשען על הדלת. "אוהד!" נורית נעמדה, "תסתלק מהבית שלי מיד!" "שמחה לראות אותי, פרח?" דוד בא אליה במהירות ונישק אותה. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ סיוון ואבנר עדיין דיברו בחוץ. "מה את צריכה להגיד לי, סיוון?" "אולי אתה, ירדן וערן כוכבים מתחילים, אבל אני...כבר סופרסטאר." היא הורידה את הכובע ואת משקפי השמש. "אני לא מאמין!את סיוון בר און!" "כן...אבל אני מעדיפה שהיחסים שלנו יישארו אותו דבר." "את סיוון בר און...בשבילך הכל." סיוון התרגשה וניסתה לנשק אותו. היא נדחתה. ובסלון, ירדן וערן המשיכו להתנשק. הם התנשקו עוד ועוד, עד שפתאום... נולד להם תינוק. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

p r u d e n s

New member
מודה../images/Emo182.gif

והנה קצת תמונות! התמונה הזאת-מתי שליאור סיפר לדניאל שהוא הומו..או כמו שקראתי לה: "אני הומו!" "גם אני!"

alona angel

New member
סימס?../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif

גמנייייייי
איזה יפה הסימס קסמיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
נכון?

p r u d e n s

New member
עורך-דין תמונות../images/Emo182.gif

רציתם עו"ד? קיבלתם. הייתי צריכה ללכת לישון קצת אחרי התמונה הראשונה, עמכם הסורי! פה דוד מתחיל לדחוף את אוהד.

p r u d e n s

New member
עו"ד../images/Emo182.gif

סנגור או קטגור? פה אוהד מנסה לנשק את נורית ונדחה ביד רמה

p r u d e n s

New member
עו"ד כהן../images/Emo182.gif

יש איזה 30...(אני לא מבינה את הבדיחות של עצמי
) ובכן-פה התינוק של ירדן וערן נולד.

למעלה