לחיים לחיים...

בן הצבי

New member
לחיים לחיים...

קיבלתי רשות להעלות את זה לפורום, אז הנה לכם סקופ- אתמול היה י' שבט (זהו יום היאהרצייט {-יום השנה לפטירתו-} של הרבי הקודם מליובאוויטש ויום עלייתו לתפקיד "הרבי" של חתנו, הידוע בשם "הרבי מליובאוויטש") ובישיבה בה אני לומד התקיימה אתמול בלילה התוועדות לכבוד היום המהולל, ואורח הכבוד בה היה לא אחר מאשר ל י י ז ר !!! היה קטעים חברים.... (תשאלו את ספאג, גם הוא היה...

בן הצבי

New member
למה לא ענו על שאלות?

מאותה סיבה שהוא לא עונה לי על שאלות. כי אין לו תשובות.... ועל הוודקה אני מסכים איתך סופר...

לא משו

נסעתי ל$%&$&% (מותר להגיד?) פגשתי שלושה אנשים טובים. פגשתי גם "משפיע" שהטיף לי אבל לא הסכים לענות על שאלות. השתכרתי מוודקה סוג ז'. ישנתי שעתיים. התעוררתי. חזרתי לתל אביב.

בן הצבי

New member
איך קמת?!

אתה ענק... שתית המון, ועוד זבל של וודקה!! עד עכשיו כואב לי הראש ממנה...

למה נסעת בכלל לייזער לחב"ד?

ואולי אתה יספר לנו קצת מה הטיף המשפיע? איזה הוכחות להוכיח שמשה אמת ותורתו אמת? נהנת לכל הפחות? זה העיקר, אתה לא מפסיק להשתולל, יכול לדמיון איך לייזער פלס משתולל ברחובות הניו יורקי

בן הצבי

New member
לייזר, נתת נושא לשיחה לשבוע שלם...

מספרים לי שכל הישיבה מדברים עלי עכשיו.. איזה כיף, נהייתי v.i.p... איזה קטעים...

בן הצבי

New member
אני המום מהאכפתיות...

היום התחוור לי שאני הנושא המדובר בישיבה מאז ההתוועדות בכיכובו של לייזר ידידנו היקר... היום דיבר איתי בחור שכנראה רצה להראות שאכפת לו, והתחיל להרצות לי על כך שהרבי אוהב אותי, ושהקב"ה עוד יחזיר אותי הביתה, ובסה"כ הוא בטוח שגם אני בתוך תוכי יודע את האמת וכו` וכו` וכאן הוא השאיר אותי המום- הוא נהיה אדום וכמעט בכה לי מול העיניים. הייתי המום. זה כ"כ יפה לראות את האחדות והאכפתיות לפעמים. אבל היה משהו בדבריו שהפחיד אותי. הוא דיבר בביטחון גמור, מין קנאות דתית הבטוחה בצדקת דרכה ללא שום סייג. והמפחיד הוא שהמילים לא יצאו מפי אדם רפה שכל אלא מפי בחור צעיר שאני מעריך כבחור עם ראש על הכתפיים. איך במאה העשרים ואחת אנשים עדיין אוחזים בקנאויות דתיות המתאימות יותר לימים החשוכים של האינקוויזיציה ושריפת מכשפות. הלא הבחור הזה לא יהסס אם ישאלו באם צריך לסקול למוות אב לילדים קטנים אך ורק כי היה מקושש עצים בשבת. וזה קיים, וזה חי, ובסוף-זה גם יבעט...

spag

New member
../images/Emo13.gif

ומה שמצחיק איך כשנכנסים להתוועדות כל הראשים מסתובבים, איך שאנשים תוקעים ת'אף היהודי העקום שלהם לכל חור שיכול להוציא אותם משגרת הישיבה המשעמם.

spag

New member
אה, חשבתי שלא שמת לב שבאתי.

מצטער שהייתי צריך ללכת אחרי חמש דקות...גם אתה השתכרת, בן הצביקה?

בן הצבי

New member
אכן אכן, שתיתי כהוגן...

באמת מתי הלכת? אני הייתי מדי מסטול מכדי לשים לזה לב...

למעלה