לחיות !!!

חן (*_*)

New member
לחיות !!!

בחוץ מלחמה חרדה...פחדים........ ו...רצון עז לחיים הנאה - אולי "בדווקא", לנצל כל רגע, כל דקה. רוצה להמשיך לטייל בערים ובהרים לצאת סתם כך עם חברה, לסידורים לבלות את ימי בחולין ובשמחות ללא חשש לצאת לרחובות רוצה לחיות חיים פשוטים לחלום על אהבה וכוכבים נשיקה, חיבוק חם ופרפרים לאהוב בתשוקה ללא מעצורים רוצה לא לחשוש מפיגוע ומוות או לנחש מניין תבוא המכה הכואבת די למוות, דם, כאב, פצועים והרוגים רוצה רק חיים נורמאליים-בבקשה, אלוהים! רוצה להתעורר עם בוקר עם חיוך בעיניים להתכרבל במיטה, לא לבד, כי אם בשניים לאהוב באמת, להבין גם בלי מילים לחוות את ההנאות הקטנות שבחיים סתם, בלי מילים לחיות את החיים

חן (*_*)

New member
למרות או דווקא-אין לי ארץ אחרת !!!

נכון,שאין לנו שקט במדינה מעשי-טרור, פיגועים ומלחמה, אצל חלקינו, גם המצב הכלכלי צולע קצת, ולא הכי – הכי אבל, אם ניקח נשימה עמוקה נראה שגם לטוב, רשימה ארוכה גם לנו כאן יש נופים מדהימים ירוק ומדבר כחול הים והרים בשווקים, במרכולים ובחנויות שפע של מוצרים, פירות וירקות באקדמיה שלנו-מיטב המוחות מחוזרים ע"י מדינות אחרות אז, נכון שאין לנו שקט במדינה ואנו עסוקים בקנאה או במלחמה והעולם הגדול, אולי יפה וטוב בפרט, כאשר לא מביטים בו מקרוב בכל מקום בעולם יש גם בעיות 2000 שנה ניסינו שם לחיות אוהבת את ארצי, את חברי ומשפחתי - כאן חיי, עתידי וליבי !!!

וזאת הפעם אני נאלמת

מאבדת מילים,לא יודעת להביע את הכאב כל פעם אני מקווה שזאת תהיה המלחמה האחרונה ושוב ושוב אני מוצאת עצמי מדליקה נר לזכר הנספים משתתפת בצער המשפחות ומאחלת החלמה לפצועים ושוב ושוב אני נסחפת למרחק.... כי רק כאן מאת עדינה .ו רוצה... לעצור את השעון רוצה לצעוק... תן לי קצת לישון. קולי מצעקה ניחר גרוני נחנק אל המרחק נסחפת למרחב הרעוע ליבי בו משוטט פצוע. רוצה לצעוק... הבט...הנני כאן תן לי... עוד קצת זמן. קולי בדממה טובע מיתר בגרוני ניתק נסחפת למרחק. תמונה רודפת תמונה אני מצפה לסחף שיגמר לאור השמש שיבהק רק כאן...רק כאן אחייך ואצחק.

המשכיות

דווקא כשקשה כל כך ועצוב מאד, חייבים ליישר כנף או גב להרים משוש או שפה לחרוץ לשון אל השמש ואל העולם ולהמשיך הלאה בדרך - כי אין לנו ארץ אחרת!!! רק טוב!!!

אופה3

New member
אין לנו ארץ אחרת, למרות שהמדינה

שלנו קצת מחורבנת מקצצים בקצבאות הילדים מורידים כסף לנזקקים אבל אין כמו מדינת ישראל היא שלנו לעולמי עולמים והיא יפה ונחמדה למרות כל הקשיים הלוואי ורק יהיה לנו קצת שקט בחיים שבת שלום אופניקה

למעלה