לחיות בנצח.

המתקשר

New member
האם מישהו מכיר את עבודתו של

לאונרד אור?, אפשר להפנות אותי למקורות מידע אודותיו ואודות עבודתו?

המתקשר

New member
לחיות בנצח.../images/Emo42.gif

האם אנו יכולים מידי פעם לצאת משגרת חיינו המפרכת, לנתק לרגע את תהליכי המחשבה המעמיסים עלינו ולהבין כי אנו באמת ובתמים חיים בנצח?, נצח שאין בו תמותה, נצח המחבר עבר הווה ועתיד בגופנו, בשורש הוויתנו? ובכן..כבר שבוע שלם שעוברים עלי תחושות רבות ומוזרות, המכנה המשותף שלהן נעוץ בעובדה שהן מנותקות כליל מתחושה של זמן\מקום והן בעיקרן מדברות לרובד הנפשי-מודעי שבי, אינני אחראי לתהליכים אלו, רק אני מבין מתוך תהליכים אלו ששינוי כביר מתחולל בי, שוב העולם שבי משנה את קטביו כבעבר, שוב אני מרגיש תחיה מחודשת ובלתי מוסברת שמלווה בעייפות כרונית לצד מודעות קוגנטיבית עזה כאש. היו בי חלקים שאכן זעקו לעזרה נואשת, לצאת ממצב הביש שבו חייתי כאדם שחשכו חייו בגלל צירופי סיבות אישיות, אך לפתע החל לו תהליך שכמובן אני מברך עליו בוקר צהריים וערב, אך הוא החל מעצמו... האם ישנה ישות שלנו מודעת הרבה יותר השוכנת ושזורה בנו עצמינו שהיא (אנחנו) מנסים לתקן את אשר הרבדים הנמוכים בנו עיבדו לשלילה? האם אנו אנשים רב מימדיים (התשובה כמובן היא חיובית) והאם עלינו לחקור ולהכיר את האנשים הללו השוכנים בתוכינו ועוזרים לנו כקהילה פנימית אחת גדולה?. ואם כן, איך מכירים בהם\בנו?, האם ה-"אני הגבוה" הוא בעצם ההקרנה המהותית של הרצון העליון שלנו?. האם יש מפתחות למבוך הנקרא "קיום אנושי"?. תודה על השתתפותכם בחלק קטן זה של חיי ותודה על תגובות עתידיות. [תודה מיוחדת לטליה אשר אירחה אותי בביתה בתהליך שהצית תהליכים רבים] אני.

Tal_Ya_Tal

New member
לאונרד אור../images/Emo42.gifשלושה אתרים../images/Emo9.gifועוד

היד נטויה. היי מתקשר
שמעתי את שמו לא פעם. בהקשר לספרים בנושאי העידן החדש, נשימה מודעת(ריברט'ינג) והתובנות הגבוהות שלו
לא התעמקתי אף פעם. אך ברגע שהקלדתי את השם LEONARD ORR במנוע החיפוש, לא היה קל מזה
לפניך 3 אתרים ועוד היד נטוייה. L&L TALYA

sickX6

New member
אממממ כן ../images/Emo13.gif

אין לי איזו תגובה מסודרת...רק רציתי להגיד שמזדהה... אם הבנתי נכון, נשמע שעוברים עלינו דברים דומים. התהליכים האלה מעצימים אבל גם נורא מפחידים....אותי לפחות....כל פעם מחדש אני תוהה - ומה אם הכל זה סתם המצאה של הדמיון שלי כדי להתגבר על כאב? ומצד שני - דמיון או לא דמיון, התובנות אמיתיות בקשר לכל מציאות, התובנות נראות אובייקטיביות לחלוטין, אמיתות נצחיות.... ועכשיו לנוע כל פעם שני צעדים קדימה וצעד אחד אחורה...וזה עוד במצב הטוב - לפעמים זה צעד קדימה ושניים אחורה....נדנדה מטורפת....... אבל יהיה טוב......אחרת למה אנחנו טורחים.....?

המתקשר

New member
אולי יש אפילו מנגנון ביולוגי?

בדרך כלל התאוצה המוזרה הזו מתחילה לפעול כאשר אני נמצא במצבי קצה, כלומר כשרע לי עם החיים שלי, כשאיני רוצה בהם במתכונות כלשהן, אני בהחלט מודע לאפשרות שאני יוצר את המציאות של עצמי ולכן אינני שולל את היותו והמצאותו של מנגנון שכזה המשנה את עולמי בהתאם לרמת הרצון לשינוי. מה שבטוח שכל ההארות הנלוות לתהליך הזה אין מקורן בדמיון או בשכבות דומות לדמיון, החוויה הינה מציאותית בהחלטת ונושאת בחובה מטמון רב ערך. אני שמח לשמוע שיש עוד אנשים שמבינים בתוך מספר השורות המצומצמות שרשמתי את הכוונה האמיתית שבהחלט קשה לפרטה במספר משפטים דל.

Tal_Ya_Tal

New member
ב-א-מ-ת../images/Emo35.gifמתקשר? מתי זה היה???

בכל מקרה, תמיד שמחה לחבר בין אדם לבין עצמו, בינו לבין נשמות אחרות ובינו לבין ממדים אחרים. כי זה התפקיד שלי כאן כפי שגם מצוין בעמוד הראשי של הפורום:על הפורום אז WELCOME ו
גם לך מתקשר על... שהפנית את תשומת לבי לעבודתו של לאונרד אור
כן, מעניין אני 'פצחתי' בעבודה הרוחנית המעשית שלי בחיים הללו, בטכניקה של ריברס'ינג. הכרתי את הסיפור על מגלה הטכניקה ולא קישרתי אותה עם שמו של ליאונרד. שמעתי על ספריו מפי כמה ממוריי בהקשרים שונים. כאילו חלף לידי ועכשיו, כשחיפשתי עבורך, ראיתי שהוא מקושר גם ל'חיי נצח' בפיזי IMMORTALITY
ולמעשה הוא מדבר שם על אחד ממוריי הדגולים (או שמא עלי לומר 'המורה של המאסטר שלי- או כפי שהוא מוכר כ:MAHAJANAVATARA GURUDEVA BABAJI האלמוותי כאן בתמונה אז שוב
L&L TALYA

אתה חי בנצח, אתה נצחי וגופך מתכלה

שלום מתקשר התפיסה חסרת הזמן שלך היא תפיסת 'המציאות האמיתית'. בבריאה הזמן הוא מימד שאיננו קיים - הוא המימד הרביעי בו כל מחשבותיך מתממשות מיידית - ומתקיימת מציאות זו עד שמחשבה אחרת משנה את המציאות במימושה המיידי. זהו השיעור החשוב של חשיבה ודיבור מקדמים. בעולמנו האדם יצר מדדים למדידה וביניהם את השעון ואת חילופי השעות וחילופי העיתים - לפי קריטריונים מסוימים. ההיבט הנצחי שבנו הן הנפש הרוח הנשמה החיה של הבורא אשר מתממשות במבנים פיזים משתנים (זמניים) בעולם התלת-מימדי בו אנו חיים. אינך צריך לעשות דבר כדי לחיות את הנצח שכן הנהג של רכב חייך הגלובלי הינו נצחי. יום טוב אסתיה

למעלה